• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Oregon's Wild Harvest, Burdock, 90 Capsules


    Виробник: Oregons Wild Harvest
    Код товару: OWH-00025
    Наявність: Є в наявності
     ₴1133  ₴927
    Купити

    Докладно про товар Oregon's Wild Harvest, Burdock, 90 Capsules :

  • Since 1994
  • Herbal Supplement
  • Pure, Fresh, Organic Gobo Root
  • Made With Organic Burdock
  • Verified Non-GMO Ingredients‡
  • Gluten Free
  • Certified Organic by Oregon Tilth
  • Did you know?

    Velcro was inspired by this versatile wellness plant back in the '40s. For thousands of years Burdock has been an immensely popular cooked vegetable in Japan where it is called Gobo.

    We care about the future of mankind and the planet we call home. As certified organic farmers we grow many of the herbs found in our products. Our regenerative practices heal the land, sequester carbon from the atmosphere and ensure that pure, potent herbal medicine is available today and for future generations. Peace.

    ‡Product verified non-GMO by SGS.

    Рекомендації із застосування

    As an herbal supplement, take three capsules daily or as directed by your healthcare professional. Do not exceed recommended dose.

    Інші інгредієнти

    Non-GMO bovine gelatin capsules and nothing else.

    Free from: Gluten, dairy and soy allergens.

    Попередження

    Keep out of reach of children. If taking medication consult with a healthcare professional before use. Do not take if pregnant or nursing. Discontinue use if unusual symptoms occur.

    Capsules are filled by weight, not by volume.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Capsules
    Servings Per Container: 30
    Amount Per Serving%Daily Value
    Organic Burdock root (Arctium lappa) 1350 mg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    28.08.2022
    text_comment
    Органічні інгредієнти найбезпечніші, використовуйте щодня і сподівайтеся на ефект
    Покупець
    22.11.2019
    text_comment
    Цей універсальний засіб для догляду за здоров'ям з'явився ще у 40-х роках. Протягом тисячоліть лопух був надзвичайно популярним овочом у Японії, де його називають гобо. Ми дбаємо про майбутнє людства та планети, яку ми називаємо своїм будинком. Ми є сертифікованими фермерами, які самі вирощують багато трав, які містяться в наших продуктах. Наші методи регенерації зцілюють землю, поглинають вуглець із атмосфери та гарантують, що чисті, ефективні лікувальні трави доступні як сьогодні, так і для майбутніх поколінь. Ми за мир. ‡ Відсутність ГМО у продукті підтверджено SGS., вік
    Покупець
    15.12.2021
    text_comment
    Взяла як жовчогінний засіб, хоча спектр лопуха набагато ширший. Прийматиму відповідно в малих дозах, по 1шт на день, півтора місяці, перерву місяць, і знову півтора місяці. Це універсальна трава для здоров'я, яку виявляється застосовують у їжу, салати, супи. Сподіваюся, що таким чином покращиться мій обмін речовин. Якість інгредієнтів тут дуже хороша, бренд цінує своє ім'я. Пізніше опишуся докладніше.
    Покупець
    15.11.2021
    text_comment
    вирішила спробувати цей реп'ях так як у мене є порушення в роботі жовчовиділенні перший тиждень прийому був дивний - алергічна реакція почалася на , після вживання однієї капсули свербіж неймовірний був і плюс почалися запори, але я припускаю, що так і мало бути потім налагодилося і стілець став щоденним, свербіж припинився далі подивимося
    Покупець
    15.06.2022
    text_comment
    Після їжі я не відчуваю особливих почуттів, буду чекати
    Покупець
    15.06.2021
    text_comment
    Всім добрий день. Через постійні тягнуть, що давлять болі в правому підребер'ї, проблеми з кишечником, нирками, що суттєво порушувало якість життя, при цьому приймаючи велику кількість лікарських препаратів, на даний продукт покладала дуже великі надії, з нетерпінням дочекалася його надходження в надії на полегшення своїх. страждань. Почала приймати по 1 таблетці 1 раз на день, з другого дня прийому я ожила, з'явилося бажання жити, світ уявлявся в інших фарбах, з 5 дня прийому вирішила пити по 1 таблетці 2 рази на день, але вже з 7 дня почалися якісь не зрозумілі симптоми: набряки на обличчі, руках, ногах, набрякає область живота, моторошні болі в правому підребер'ї, постійна гіркота у роті, блювання 1 раз на день після їди. Припинила прийом на 2 дні, потім знову почала пити по 1 таблетці 1 раз на день, але, на жаль, покращень поки що немає. Дуже хочеться вірити, що цей тимчасовий стан і не пов'язаний із прийомом даного препарату.
    Покупець
    09.07.2019
    text_comment
    Корінь лопуха має потогінну, м'яку проносну, сечогінну, жовчогінну, болезаспокійливу та протизапальну дію, активізує роботу підшлункової залози та печінки, сприяє очищенню крові та лімфи, сприяє виведенню солей із суглобів, покращує стан волосся, надає обволакивающее. Ще цей засіб покращує травлення, оскільки містить багато клітковини, яка стимулює роботу кишечника (це попереджає запори, здуття та спазми), зменшує в ньому запалення та бореться з бактеріями, які провокують розвиток діареї, а також містить інулін, який очищує організм від токсинів та шлаків. Приймаю по 2 капсули на день. За 2 тижні налагодилася робота кишечника
    Покупець
    02.05.2021
    text_comment
    Гарний результат, купувала за порадою лікаря