• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Oregon's Wild Harvest, Chaste Tree, 90 Gelatin Capsules


    Виробник: Oregons Wild Harvest
    Код товару: OWH-00442
    Наявність: Є в наявності
     ₴1349  ₴1104
    Купити

    Докладно про товар Oregon's Wild Harvest, Chaste Tree, 90 Gelatin Capsules :

  • Herbal Supplement
  • Since 1994
  • Support for PMS
  • Made with Organic Chaste Tree
  • Verified Non-GMO Ingredients‡
  • Gluten Free
  • OTCO - Certified Organic by Oregon Tilth
  • Did you know?

    There's a 3-month supply of balance and harmony in this bottle. Chaste Tree is known for helping to bring your hormones under control so you feel good all month long. The only thing you have to lose is the monthly blues.

    Let's get fresh. Crack open a bottle and inhale. The aromatic qualities of freshly milled, organic Chaste Tree are delightful. Prepared in small batches with love for optimum potency. Here's to your health!

    ‡Product verified non-GMO by SGS.

    Рекомендації із застосування

    As an herbal supplement, take one capsule daily with food or as directed by your healthcare professional. For best results, this supplement should be taken for at least two months. Do not exceed recommended dose.

    Інші інгредієнти

    Non-GMO gelatin capsules and nothing else.

    Free from: Dairy, wheat, peanuts, soy, gluten and corn allergens.

    Попередження

    Caution: Do not take if using contraceptives or hormone replacement preparations (eg. estrogen, progesterone). Keep out of reach of children. If taking other medications consult with a healthcare professional before use. Do not take if pregnant or nursing. Discontinue use if unusual symptoms occur.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 capsule
    Serving Per Container: 90
    Amount Per Serving % Daily Value
    Organic Chaste Tree berry (Vitex agnus-castus) 440 mg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    29.11.2020
    text_comment
    У мене ендометріоз і дуже чутливі хворобливі груди. 36 років. приймаю вже місяць. Приймаю разом із Indole3 carbinol. По-перше місячні прийшли вчасно (був збій) По-друге болючість не пішла, але знизилася, так, що тепер обходжуся без знеболювальних, по-третє груди стали менш болючими, хоча повністю біль не пішла, але раніше вона була просто нестерпна, незважаючи на те, що УЗД та мамографія не показали нічого страшного. Знизився дискомфорт під час ПА, сподіваюся на краще надалі. на фото капсули-середні, але зручно ковтати. достатньо однієї на день. недоліків не виявлено.
    Покупець
    28.11.2022
    text_comment
    Негативна менструація, яка настає за 10 днів до місячних щомісяця, після вживання цього стала легше! Я не знаю, чи це через цю добавку, але моя конституція змінилася, і моє випорожнення погіршилосяМожливо, я одна така, тому думаю, що варто спробувати!
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Мені назначив лікар , рекомендую всім довольна результатом , фірма також хороша !
    Покупець
    21.05.2019
    text_comment
    Купила через гормональні проблеми Трохи соромно перевіряти в інтернеті побічні ефекти цнотливої ягоди, в тому числі і такі проблеми, як прищі, і думаю, чи варто її приймати
    Покупець
    15.04.2020
    text_comment
    Це другий порив на пляшку. Приймаю щодня після їжі. Я відчуваю, що моя передменструальна нестабільність точно зменшилася! З моменту, коли я випив першу пляшку, я відчуваю, що щодня добре проводжу час :) Хочу рекомендувати його тим, хто переживає за ПМС!
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Я купив це для допомоги від припливів, я приймаю 1 капсулу на день протягом тижня, і, здається, це трохи допомагає, я подивлюся на довгострокову перспективу.
    Покупець
    12.08.2019
    text_comment
    Чудова якість, чисті інгредієнти, співвідношення ціни та якості. Chaste Tree ідеально підходить для дієти, тренувань, м'язів, енергії. Смак порошку нейтральний. Oregon — надійна компанія. Я завжди віддаю перевагу травам для моїх вітамінів і буду продовжувати, через спеціальні ціни та знижки. Зазвичай замовляю, коли є знижки.
    Покупець
    11.08.2018
    text_comment
    Я приймаю їх разом з Rhodola, і я справді можу помітити різницю у своєму настрої під час циклу. Єдине, що мене хвилює з цього приводу, це те, що я читав, що це може заважати гормональному контролю за народжуваністю. Чесно кажучи, незважаючи на те, наскільки це допомогло мені змінити настрій, я з цим не погоджуюся.
    Покупець
    08.07.2018
    text_comment
    Я страждала від ПМДР після пологів, і з кожним місяцем перед місячними у мене була депресія, я все більше і більше сварився з чоловіком і дружиною і розбирався з дітьми. Я пила цього разу за 10 днів до місячних, але це дійсно працює! Відчуття задимлення на моїй голові було ясним, і я відчував себе свіжим і не розсипався. У той день, коли я пропустив випити, у мене не було сил вставати з ранку, тому я думаю, що я дійсно слухаю його. Завдяки цьому ліки я врятувався!
    Покупець
    04.05.2019
    text_comment
    Купувала для розладу заходів перед місячними. Тиждень тому почала приймати, і цього місяця на дитину не роздратувала. Я зробила це своєму чоловікові. Так може мало працює? Я думаю. Я найбільше ненавиділа, коли мене дратувала моя дитина, тому з наступного місяця планую пити його перед місячними. Чи буде спокійніше, якщо пити його щодня? Я думаю, але поки що я збираюся взяти звичку пити перед менструацією. Планую повторити, коли його не буде.