• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Olay, Age Defying, Classic, Cleanser, 6.8 fl oz (200 ml)


    Виробник: Olay
    Код товару: LAY-19549
    Наявність: Є в наявності
     ₴905  ₴740
    Купити

    Докладно про товар Olay, Age Defying, Classic, Cleanser, 6.8 fl oz (200 ml) :

  • Age Defying, Classic, Cleanser
  • Рекомендації із застосування

    Apply generous amount of product to wet face, massage and rinse thoroughly with water.

    Інші інгредієнти

    Water, ppg-15 stearyl ether, glycerin, stearyl alcohol, cetyl betaine, salicylic acid, distearyldimonium chloride, sodium lauryl sulfate, hydrated silica, cetyl alcohol, steareth-21, behenyl alcohol, steareth-2, ppg-30, fragrance, disodium EDTA.

    Попередження

    Avoid contact with eyes. If eye contact occurs, rinse well with water.
    Покупець
    26.08.2019
    text_comment
    Кожен із нас регулярно стикається з дефіцитом вітамінів та мінералів. Полиці аптек заповнені корисними баночками, але який вітамінний комплекс вибрати це справжнє завдання. Найкращі вітаміни — ті, що мають високий рівень біодоступності (тобто у складі є компоненти-провідники корисних речовин). """"Повністю синтетичні вітаміни, як правило, Не значні зміни. засвоюються організмом"""". Найбільш просунутими вважаються натуральні чи ферментовані вітаміни. Вітамінні комплекси, які включають різні вітаміни в комбінації з мінеральними та органічними речовинами, користуються особливою популярністю в періоди авітамінозу. «Мінохоронздоров'я має дуже високі вимоги до якості вітамінів і БАД — І якщо виробник їх пройшов, то за якість можна не турбуватися». Виробники зазвичай вказують у складі вміст вітамінів у відсотках від добової норми. Бажано, щоб ця цифра була 50-100%. Якщо відсоткове співвідношення не зазначено, то кількість цієї речовини мінімальна. Цей вітамін - відмінний варіант підтримки захисних сил організму під час пандемії вірусних захворювань. Вітамін добре сприймається і не дає почуття дискомфорту для шлунка. Жуймо з великим задоволенням, ціна доступна і у лікарів позитивний досвід застосування даного комплексу. Успішність інгредієнта розмір курсу пізніше підтвердилася аналізами.
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Аромат був старомодним, і мені він не сподобався. Тонкий скраб дуже гарний. Обличчя необхідно вимити, оскільки після використання воно буде трохи слизьким.
    Покупець
    26.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти підходять, розмір відповідає віку, гомеопатичне лікування, упаковка, користь, запах хороший, текстура хороша, упаковка хороша, користь хороша, формула красивий, процедура розслабляюча, відчуття м’яке, частота хороша, розмір хороший, якість задовільна, якість хороша, інгредієнти хороші, вік підходить для конопель, користь хороша, кров покращується, дієта, БАД, побоювань немає, смак хороший
    Покупець
    24.07.2022
    text_comment
    Пахне приємно. Взяла, тому що бореться з наслідками старіння, а це зморшки під експериментом. Я повернуся, щоб оцінити якість, розмір, вік, корисність і використання.
    Покупець
    24.01.2018
    text_comment
    Не побачив бажаного результату.
    Покупець
    23.06.2019
    text_comment
    Кремова текстура з дрібними частинками, без піни. Зволожуючий ефект: хороший Очищення: помірний. не рекомендується для густого макіяжу або вам потрібно використовувати засіб для зняття макіяжу перед його відлущуванням: м’який
    Покупець
    22.04.2018
    text_comment
    якість відмінна, дуже сподобалося, ефект є, користь видно, всім раджу
    Покупець
    20.08.2020
    text_comment
    дуже маленька пляшка, але якщо вона справляється зі своєю роботою, то все добре.
    Покупець
    13.04.2022
    text_comment
    більше люблю Гелі та пінки. але вирішила спробувати крем для вмивання взимку. не зрозуміла його, тому немає мого улюбленого ефекту: відчуття свіжості. просто як кремом вмилася.
    Покупець
    13.04.2018
    text_comment
    Не відчув результату.