• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Okay Pure Naturals, African Shea Butter, Yellow Smooth, 13 oz (368 g)


    Виробник: Okay Pure Naturals
    Код товару: OKA-01539
    Наявність: Є в наявності
     ₴1111  ₴909
    Купити

    Докладно про товар Okay Pure Naturals, African Shea Butter, Yellow Smooth, 13 oz (368 g) :

  • For Skin & Hair
  • All Natural 100% Pure
  • Cruelty Free
  • Imported from Ghana, Africa
  • Unrefined, made from the nut of the African Shea tree. Okay African Shea Butter is a rich butter that has been used for its many skin and hair benefits.

    Did You Know?

    African Shea Butter has unparalleled nourishing properties and is one of the most sought after butters for skin and hair. Originating in West Africa, Okay® African shea butter is rich in vitamins A, E, and F, and has been used for centuries to keep skin clear, moisturized and overall healthy.

    Рекомендації із застосування

    Suggested Uses Include: Daily skin moisturizer for face and body. Use to soften tough skin on feet and elbows. Great for moisturizing dry patches on skin. Excellent in adding shine and luster to hair. Apply to scalp to alleviate dryness.

    Apply to skin or hair and distribute evenly.

    Інші інгредієнти

    Butyrospermum parkii (shea butter)

    Попередження

    For external use only!
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Запах придатний для використання, його потрібно розтопити або змішати з кремом. Якість відмінна. Розмір великий, упаковка велика. Користь зволожує, а в сумішах солодкуватий. Це густа формула Зимовий сезон зволожуючий, і текстура важка, але її пом'якшує звичайний чутливий крем.
    Покупець
    25.04.2021
    text_comment
    Гарний час, мені сподобалось, його зволоження дуже високо, і він не носить вас в руці і легко унікальний, і я поясню вам з фотографій, як його викупити, і це не перша коробка в мене пробував раніше, і все, що я закінчив, я куплю, але наступного разу спробую ту, яка є білою.
    Покупець
    21.11.2022
    text_comment
    неймовірно прекрасне масло, одне з кращих, які я спробувала взагалі, і ціна приємна і якісь супер всі зірочки її, вона радує від мене і моє тіло, бо Ши масло можна використати для п'яток на ногах, і до волосся на голові, і для тіла, і обличчя головне дізнатися як і скільки, і у ваших руках просто продукт який універсальний!
    Покупець
    21.08.2021
    text_comment
    він не має аромату, його запах не дуже сильний, я використовую його щотижня для своїх сідниць після пілінгу, я помітила, що шорсткість зменшилася, тому він добре зволожує, текстура пастоподібна, для розчинення потрібно ванни, але коли я використовував його для моє дуже сухе волосся я не помітила жодних змін, його упаковка гарна, кількість велика, видно, що воно 100% натуральне, я рекомендую це
    Покупець
    19.04.2021
    text_comment
    гарно зволожує, приємна олія. шкіра не жовтіє, як тут дехто писав.
    Покупець
    18.07.2018
    text_comment
    Я розтопив його з кокосовою олією в пароварці, а потім додав кілька інших олій (жожоба, мигдалю, рицини, виноградних кісточок і арганії), я поставив суміш у холодильник приблизно на 20 хвилин, а потім збив її, щоб зробити моє власне збите масло для тіла, суперзволожуюче та живильне органічне масло Оновлення: моя мама використовувала його для зволоження своїх ніг, особливо колін, але вгадайте що! Це збите масло допомогло їй позбутися волосяного кератозу (він же курячої шкіри)! Її шкіра стала гладкою і на 90% вільна від КП! Під час пошуку в Google я знайшов його дуже корисним для цієї мети! Який чудовий збіг Якщо мій відгук допоміг вам, будь ласка, поставте йому великий палець вгору, дякую
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Дуже гарна якість, я використовую його для живлення свого довгого та сухого волосся, розтоплюю його на водяній бані, потім, коли воно жирне, я наношу його на довжину, тримаю всю ніч, а вранці мию шампунем. волосся дуже красиве і шовковисте! Я також наношу його на обличчя, ввечері, і моя тонка і тендітна шкіра стає дуже пружною і добре зволоженою. Дуже хороший натуральний продукт, який має бути у ваших основах
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Я купив це для догляду за шкірою. Колір переноситься на одяг, тому будьте обережні при його використанні. Він вологий і здається трохи липким, але він також знімає грубу шкіру. Це панацея, тож його можна наносити на рани тощо, і я зробив віск для волосся, щоб використовувати його не на шкірі. Запах турбує мене цілий день.
    Покупець
    12.01.2019
    text_comment
    Я думаю, що він оригінальний, тому що він твердий і тане в руці, але проблема в тому, що колір трохи жовтий і плями на одязі
    Покупець
    11.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий