• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nutricology, NAC Enhanced , 90 Tablets


    Виробник: Nutricology
    Код товару: ARG-55960
    Наявність: Є в наявності
     ₴2106  ₴1723
    Купити

    Докладно про товар Nutricology, NAC Enhanced , 90 Tablets :

  • Innovative Nutrition
  • Antioxidant Formula
  • Dietary Supplement
  • Provides amino acids, nucleic acid, and lipoic acid. Developed by Martin Pall, Ph.D. and NutriCology.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, 1 tablet two times daily, or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Calcium carbonate, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicon dioxide, stearic acid, croscarmellose sodium, ethyl vanillin.

    Попередження

    Keep in a cool, dry place, tightly capped.

    Variations in product color may occur.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Tablet
    Servings Per Container: 90
    Amount Per Serving % Daily Value
    N-Acetyl-L-Cysteine 200 mg *
    Trimethylglycine 300 mg *
    Ribonucleic Acid 120 mg *
    Alpha-Lipoic Acid 100 mg *
    * Daily Value not established.
    Покупець
    28.11.2018
    text_comment
    Я купив його разом, тому що його було добре приймати з глутатіоном. Я важко їм, але оскільки я приймаю різні харчові добавки, я не знаю, чи покращився мій організм через особливо ефективну дію цього продукту, але я думаю, що це просто краще.
    Покупець
    28.06.2019
    text_comment
    чудовий продукт, і я радий, що можу спробувати NAC. ідеально підходить для боротьби з вільними радикалами та є гарним доповненням до будь-якої дієти. гарний склад у цьому флаконі. упаковка теж гарна. багато переваг, і він також має гарне поєднання інгредієнтів. Дякую :)
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Подобається поєднання інгредієнтів. Трохи дорого, але це досить особливий продукт. Купив його для нас і моєї мами, і, здається, працює добре. Розмір планшета для нас прийнятний.
    Покупець
    23.12.2020
    text_comment
    Точно не знаю, але не пам’ятаю, щоб купував
    Покупець
    17.06.2022
    text_comment
    NAC застосовують при інфекційних захворюваннях, які можуть супроводжуватися утворенням в'язкого важковідокремлюваного мокротиння, у тому числі при респіраторних захворюваннях верхніх і нижніх дихальних шляхів. так само застосовується в програмах детокс тим більше в складі ще є альфа липова кислота - я задоволена якістю товару і сервісом в цілому - не дарма наш улюблений сайт так популярний - завжди покращує сервіс і якість товарів і послуг - окреме спасибі за знижки і швидку доставку - тепер буду постійним клієнтом і тисніть корисно для винагород
    Покупець
    17.06.2018
    text_comment
    Я шукав продукт, який стверджує, що він покращує функцію мітохондрій для підвищення рівня енергії та підтримки здоров’я. Я купив цей продукт, тому що казали, що він підвищує рівень глутатіону, який пригнічує мітохондріальне окислення. Я приймаю по 1 таблетці щоранку натщесерце. Мені дуже шкода за смак. Це дивовижно ха-ха
    Покупець
    14.10.2021
    text_comment
    Відмінний антиоксидант та чудовий відхаркувальний засіб. Добре застосовувати під час захворювання органів дихання (бронхіт, пневмонія, ларинготрахеїт, бронхіальна астма), оскільки полегшує виведення мокротиння. Підходить курцям. Хороший склад (NAC, молібден, селен), оптимальне дозування (600 мг). Капсули невеликі, жодних проблем з їх ковтанням немає. Прийом 2 рази на день. Відмінна упаковка з контролем першого розтину. Виробництво США
    Покупець
    10.01.2020
    text_comment
    Цей NAC я придбала вперше за рекомендацією нутриціолога та не пошкодувала. Я п'ю цей препарат 2 рази на день відкривається дихання йде слиз випромінюється функція печінки рекомендую
    Покупець
    07.06.2018
    text_comment
    НАК - це ацетилцистеїн - муколітичний, відхаркувальний і антиоксидантний засіб. Застосовують при інфекційних захворюваннях, які можуть супроводжуватися утворенням в'язкої мокротиння, що важко відокремлюється, у тому числі при респіраторних захворюваннях верхніх і нижніх дихальних шляхів. Якістю задоволена, інгредієнти відповідають вимогам. Смак кислий звичайно, але це не заважає. Користь відмінна.
    Покупець
    06.08.2018
    text_comment
    Я приймаю по одній таблетці щоранку та ввечері, але ефекту не знаю, приймаю разом з іншими харчовими добавками, але втома, здається, зменшилася. Я намагаюся їсти його регулярно, тому що він знижує імунітет і втому.