• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nutricology, Delta-Fraction, Tocotrienols, 50 mg, 75 Softgels


    Виробник: Nutricology
    Код товару: ARG-55270
    Наявність: Є в наявності
     ₴2479  ₴2028
    Купити

    Докладно про товар Nutricology, Delta-Fraction, Tocotrienols, 50 mg, 75 Softgels :

  • Innovative Nutrition
  • Hypoallergenic
  • Dietary Supplement
  • Delta-Fraction Tocotrienols 50 mg

    Delta-Fraction Tocotrienols contains tocotrienols from annatto beans and is free of tocopherols. Tocotrienols have more powerful antioxidant activity than tocopherols.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, 1 or 2 softgels one or two times daily with meals, or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Rice bran oil, gelatin, glycerin, purified water.

    Попередження

    Variations in product color may occur. Keep in a cool, dry place, tightly capped.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Softgels
    Servings Per Container: 37
    Amount Per Serving % Daily Value
    Tocotrienols (as DeltaGOLD containing 90% delta-tocotrienol and 10% gamma-tocotrienol) 100 mg
    † Daily Value not established.
    Покупець
    28.02.2022
    text_comment
    В основному їжте для гнучкості судин! Після вживання пляшки застій крові під язиком зменшився на 80%! І це єдиний інгредієнт, який я бачив на iherb, який відповідає моїм потребам!
    Покупець
    27.12.2020
    text_comment
    Токотрієноли є кращою формою вітаміну Е, яка найбільш засвоюється, порівняно з дешевими токоферолами, які містить більшість добавок вітаміну Е. І найкраще отримувати їх чистими і взагалі без токоферолу, тому що токофероли конкурують з ними за поглинання і всмоктуються першими. На жаль, більшість токотрієнолів містять токофероли, змішані з принаймні щоденною рекомендованою кількістю вітаміну Е. Це якісні чисті токотрієноли, які не містять токоферолів, і це те, що вам потрібно в ідеалі. Так, це в кілька разів дорожче, ніж добавки з токоферолом, але ми вважаємо, що воно того варте. Ми використовуємо його всередину для кровообігу та зовнішньо для шкіри та волосся, і дуже ним задоволені.
    Покупець
    26.04.2018
    text_comment
    Якість висока, інгредієнти високоефективні, кількість дуже велика, доза один раз на день, і користь велика і повне поліпшення шкіри, ефективний вплив на волосся також Містить антиоксиданти, і смак дуже, дуже, дуже чудовий.
    Покупець
    23.06.2018
    text_comment
    Я читав про харчові добавки більше, ніж більшість людей, і я маю на увазі більше 95% за 40-річний період. Я приймаю гарну збалансовану добавку токоферолу/токотрієнолу, але відчуваю, що їй потрібно більше дельта-фракції, тому приймайте одну вранці і підсилюйте її цією ввечері. Гугльте «переваги вітаміну Е» і приймайте власні рішення. Я постійно шукаю добавки і маю величезний індекс, набраний протягом тривалого часу, і часто виявляю, що знав про щось, що через роки опубліковано в ЗМІ як останнє відкриття.
    Покупець
    21.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що обстеження показало високий рівень холестерину. Я збираюся спробувати контролювати рівень холестерину за допомогою комбінації токотрієнолу/червоного дріжджового рису/омега-3. Мені доведеться спочатку спробувати і перевірити, чи це працює. Розмір таблетки невеликий і його легко проковтнути. Я з нетерпінням чекаю на ефективність токотрієнолів.
    Покупець
    19.08.2018
    text_comment
    Я почув подкаст Кріса Крессера про цінність прийому цієї форми вітаміну Е замість більш поширеної форми. Важко зрозуміти, чи це мені добре, але побічних ефектів немає.
    Покупець
    18.07.2019
    text_comment
    Користуватися продуктом чудово, але ми рекомендуємо знову знизити ціну ~~ Ближче до людей
    Покупець
    09.11.2021
    text_comment
    Висока якість. Натуральні інгредієнти. Дуже сильний антиоксидант. Капсули дуже малі. Легко ковтати. Токотрієнол набагато сильніше діє на організм ніж токоферол. Можна приймати разом із натуральним вітаміном А. Але краще розділити за часом ці вітаміни. Покращує стан шкіри та волосся. Сприяє кращому засвоєнню всіх вітамінів.
    Покупець
    02.12.2020
    text_comment
    У мене в серці стент. Після прийому токотрієнолу двічі на день (по 2 капсули за раз) серце буде відчувати дивно (але немає побічної реакції в серці). Після 10 днів прийому немає ніяких відчуттів раніше
    Покупець
    01.11.2021
    text_comment
    Процеси внутрішні, тому не помітні Але шкіра стала кращою.