• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nutricology, бичача жовч, 500 мг, 100 рослинних капсул


    Виробник: Nutricology
    Код товару: ARG-50850
    Наявність: Є в наявності
     ₴4262  ₴3487
    Купити

    Докладно про товар Nutricology, бичача жовч, 500 мг, 100 рослинних капсул :

  • Інноваційний харчовий продукт
  • Незамінний для перетравлювання жирів
  • Гіпоалергенний продукт
  • Дієтична добавка
  • Бичача жовч є прийнятним доповненням до жовчі, яка виробляється печінкою в організмі людини. Жовч підтримує нормальну, здорову моторику та перетравлення жирів і вітамінів A, D, E й K.

    Рекомендації із застосування

    Як дієтичну добавку приймати 1 капсулу 1–3 рази на день між прийомами їжі або за рекомендацією медичного працівника.

    Інші інгредієнти

    Гідроксипропілметилцелюлоза, L-лейцин.

    Попередження

    Найкраще вживати з їжею з високим вмістом жиру. Якщо виникає шлунково-кишковий розлад, використовуйте меншу дозу або припиніть прийом. Проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником, перш ніж приймати більші дози або використовувати цей продукт протягом тривалого часу, або якщо у вас в анамнезі є порушення функції печінки або жовчного міхура.

    Зберігати зі щільно закритою кришкою в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Порцій в упаковці: 100
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Жовч (бичача)500 мг
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.12.2021
    text_comment
    Приймаю за назначенням лікаря з кожним прийомом їжі по 1 капсулі так як в мене недостатньо своєї жовчі. Покращує перетравлення та засвоєння жирів та білків. Також сприяє нормалізації мікрофлори в кишківнику та його випорожненню. Бичача жовч найбільш підходить для людського організму. Препарат якісний, немає інших домішок, підходить алергикам.
    Покупець
    27.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    так , як в мене не виробляється достатня кількість жовчі, мушу приймати додаткові препарати для вироблення жовчі. цей препарат дуже якісний і має хорошу сировину, з якої виготовляється
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Я використовую цей продукт, щоб допомогти з використанням мобілізації жиру під час кетогенного способу життя. Користуюся не щодня, але регулярно. мені сподобався цей продукт. але я зазвичай використовую бренд Jarrow через ціну. якість здається хороша. і інгредієнти чисті (небагато поганих, нездорових інгредієнтів наповнювача).
    Покупець
    14.03.2018
    text_comment
    якість продукту чудова, інгредієнт біл бовіне 500 mg , розмір капсул невеликий, доза одна капсула в день, перевага в тому що препарат гіпоалергенний, смак – відсутній
    Покупець
    13.11.2020
    text_comment
    У моєму жовчному міхурі немає каменів, шламу та запалення; він просто не хоче викидати жовч. Його ще називають «лінивий» жовчний міхур. Мої симптоми включали: відчуття надмірного здуття після їжі нормального розміру, жахливий неприємний, жовтуватий, рідкий стілець / гази, вранці я відчував невідкладні приступи нудоти, щоб скористатись туалетом. На щастя, це не заважає роботі чи громадським прогулянкам, але це засмучує, і є важливі речі, які робить жовч, які я не розумів. Я пробував різні добавки та типові комбінації «жовчний міхур/печінка», які можна купити без особливого успіху. Нарешті я замовляю цю волову жовч, і все нормалізується. Я помітив деяке покращення протягом трьох днів, і через кілька тижнів стілець виглядає дуже нормально. У мене не виникає жахливих хвиль нудоти вранці, після яких слід терміново скористатись туалетом. Я не помічаю ніякого здуття або газів. Будь ласка, пийте багато води, коли приймаєте його або їжте разом з їжею!
    Покупець
    12.06.2018
    text_comment
    Я ще не знаю ефекту, тому що я не їв кожен прийом їжі, я приймаю його під час обіду, тому буду пробувати постійно.
    Покупець
    12.05.2018
    text_comment
    Якісний препарат для жовчного міхура. Краще вживати з жирною їжею,так більше стимулюється жовчовідтік,і покращується травлення)
    Не приймайте більше двох капсул(більше 1000 мг)високі дози,спричинюють розлади.
    Покупець
    08.08.2018
    text_comment
    Я приймаю його, тому що метаболізм ліпідів слабкий. Здається, це не працює кардинально, але це менш стрес, ніж відсутність пиття.
    Покупець
    05.12.2020
    text_comment
    У мене більше немає жовчного міхура, тому я купив цей продукт, щоб допомогти мені перетравлювати жири. Я думаю, що це хороша якість. Інгредієнт жовчі почувається добре. Хороша перевага полягає в тому, що я какаю щодня, і мій кал м’який (не надто м’який), тому я можу його легко викачати. У мене більше немає запорів. Я думаю, що від цього я відчуваю себе легше. Я приймаю цей продукт щоразу, коли їм жирну їжу. Іноді я п’ю 2 капсули по 500 мг щоразу, коли ми виходимо на вулицю та їмо фаст-фуд або будь-яку жирну їжу з високим вмістом жиру. Мені не доведеться страждати від повільного травлення. Розмір капсули для мене звичайний, я легко її проковтну. Смак гіркуватий, якщо ви тримаєте його довше в роті, оскільки це жовч, тому бажано негайно випити воду. Що стосується здуття живота, я поки що не бачу жодної різниці, тому що у мене великий живіт. Можливо, коли я трохи схудну, тоді я зможу це впізнати. Я купую цей продукт щомісяця. Це моя друга пляшка, і я вирішив замовляти її щомісяця.