• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NutriBiotic, веганський екстракт насіння грейпфрута GSE, рідкий концентрат, 118 мл (4 рідк. унції)


    Виробник: NutriBiotic
    Код товару: NBC-01001
    Наявність: Є в наявності
     ₴1466  ₴1199
    Купити

    Докладно про товар NutriBiotic, веганський екстракт насіння грейпфрута GSE, рідкий концентрат, 118 мл (4 рідк. унції) :

  • Where Science Works Naturally
  • Веганський продукт
  • Нефільтрована формула!
  • Харчова добавка
  • Не тестується на тваринах
  • Рідкий концентрат NutriBiotic GSE має натуральний склад, отриманий з насіння і м’якоті грейпфрута. Ця формула використовується фахівцями у сфері охорони здоров'я в усьому світі.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим змішати 10 крапель рідкого концентрату NutriBiotic GSE в склянці води або соку (не менше 150 мл [5 унцій]). Приймати 1–3 рази на день незалежно від прийому їжі.

    Дітям від 5 років змішати 3 краплі в склянці води або соку. Приймати 1–2 рази на день. Або використовуйте за вказівкою медичного працівника. Не беріть у рот в нерозбавленому вигляді.

    Інші інгредієнти

    Рослинний гліцерин (67 %) і екстракт насіння грейпфрута (33 %).

    Попередження

    Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте в нерозбавленому вигляді. Уникайте потрапляння в очі. Уникайте контакту з чутливими зонами. У разі контакту або подразнення ретельно промийте водою протягом не менше 10 хвилин. Подразнення носить тимчасовий характер і може тривати до 48 годин.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 10 крапель
    Порцій в упаковці: 400
    Вміст у 10 краплях % від добової норми
    Екстракт кісточок грейпфрута 100 мг *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    19.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    16.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    13.02.2021
    text_comment
    Дізнавшись про багатоманітні властивості насіння грейпфрута одразу в домашній аптечці появився даний засіб. Для полоскання горла при перших ознаках застуди, для носа купувала спрей окремо, адже засіб концентрований тому потрібно розбавляти дотримуючись пропорцій, також як антисептичний засіб, натуральний та дієвий. Трошки терпкий при використанні
    Покупець
    12.12.2020
    text_comment
    У бабусі вже як півроку чухались очі до сліз, та вона не зізнавалась, вже після першого прийому, їй стало легше. У мене був лишай, який дуже чухається. Краплинки вистачило, аби зняти зуд. Лишай не зник, але і не збільшувався, бо там, де не капнула, з крапочки перетворилося в 5 копійок. Тобто воно дієве. Зараз перхоть, додаю до шампунь, згодом доповню свій відгук
    Покупець
    07.06.2020
    text_comment
    Дуже якісний і дієвий продукт при різних інфекціях - бактеріальних, грибкових, вірусних. Краще пити курсами, особливо в сезон грипу та застуд. На початку хвороби можна підвищену дозу. Перевірено - організм значно швидше долає хворобу. Можна додавати у воду і полоскати горло або ротову порожнину при різних запаленнях. В нашій домашній аптечці цей засіб завжди. Вигідніше брати одразу велику баночку.
    Покупець
    06.04.2020
    text_comment
    Завжди користувалися цитросептом, поки не дізналися про ГСЕ. Виключно натуральний склад та ефект від насіння грейпфруту дає суттєвий ефект при вирішенні проблем с гільмінтами, для підтримання імунітету. Також в родині ми використовуємо його у разі наявності перших ознак застуди та/чи вірусних захворювань, як джерело вітаміну С в першу чергу, що дійсно допомагає
    Раджу завжди мати цей препарат вдома, як в профілактичних, так і в лікувальних цілях.
    Покупець
    05.05.2021
    text_comment
    Гарний результат
    Покупець
    04.05.2020
    text_comment
    Це вже повторна наша покупка. Екстракт насіння грейпфрута має антибактеріальний, противірусний та антигрибковий ефект. Згідно рекомендаціям потрібно приймати по 10 крапель на склянку води для дорослих, але при перших симптомах можна збільшити дозу в 1,5-2 рази. Так як це масляний екстракт, я обов'язково збовтую бутилочку перед використанням. Ефективний засіб при перших ознаках захворювання, можна використовувати і для полоскання горла в тому ж дозуванні. Такої попередньої бутилочки нам вистачило майже на два роки. Ціна правда зараз досить висока.
    Покупець
    03.05.2019
    text_comment
    Купувала для сина (вік - 3,5 роки) за призначенням лікаря-гастроентеролога для запобігання розмноження хвороботворних бактерій (яких тільки позбулися) та для зняття запального процесу в кишечнику. Прописали нам курс на місяць по 5 капель після їжі тричі на день. Поки пропили 2 тижні, побічних ефектів не помічаю. Доставка доволі швидка, упаковка має невеликий розмір і форма зручна. Досить легко відрахувати необхідну кількість крапель. Запах нейтральний, смак трохи гіркуватий, але малий п'є з простою водичкою і нормально. Чи буде дієвим побачу після здачі повторних аналізів по закінченню курсу прийому даної добавки. Відгук доповню!