• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NutriBiotic, Skin Serum, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: NutriBiotic
    Код товару: NBC-01093
    Наявність: Є в наявності
     ₴1404  ₴1149
    Купити

    Докладно про товар NutriBiotic, Skin Serum, 1 fl oz (30 ml) :

  • Antioxidant Properties
  • Super Concentrated
  • With Oat Beta Glucan, Alpha Lipoic Acid, Vitamin C Ester, Tocotrienols & DMAE
  • Where Science Works Naturally
  • Paraben Free
  • Not Tested on Animals
  • NutriBiotic Skin Serum is a highly concentrated blend of nutrients, including oat beta glucan and ingredients with antioxidant properties, that work together to moisturize and support the health of your skin.

    Рекомендації із застосування

    Shake well before use. Gently apple to your skin morning and night. For optimum benefits, use with other NutriBiotic skin care products.

    Інші інгредієнти

    Water (aqua), aloe barbadensis leaf juice, polysorbate-60, cetearyl alcohol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, vegetable glycerin, olea europaea (olive) fruit oil, camellia sinensis (green tea) leaf extract, butyrospermum parkii (shea butter) fruit, magnesium ascorbyl phosphate, panthenol, cetyl alcohol, phenoxyethanol, glyceryl stearate, glycerol monolaurate, tocopheryl acetate, amodimethicone, theobroma cacao (cocoa) seed butter, natural fragrance, hyaluronic acid, allantoin, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, oat beta glucan (water, propylene glycol, and avena sativa (oat) kernel extract], alpha lipoic acid, ascorbyl palmitate, citrus grandis (grapefruit) seed extract [citricidal], tocotrienols, dimethylaminoethanol (DMAE), dipalmitoyl hydroxyproline, rosa canina seed extract, borage officinalis seed oil, linum usitatissimum (linseed) seed oil, algae extract, artemisia vulgaris extract, lupinus albus seed oil, triticum vulgare (wheat) germ oil unsaponifiables, lecithin (soy), macrocystis pyrifera (kelp) extract, xanthan gum, and ubiquinone (CoQ10).

    Попередження

    For external use only. If redness, irritation, or other reaction develops, discontinue use. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children.

    Покупець
    30.04.2021
    text_comment
    Гарний склад необхідних вітамінів. Шкіра має кращій колір після використання. Використовую перед кремом або замість нього.
    Упаковка зручна. Якість у всьому.
    Покупець
    28.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти натуральні та підходять для чутливої шкіри. Після тижневого використання я виявив, що шкіра яскрава, біла та насичена вологою, а світлі лінії на лобі також бліднуть. Користуватися легко!
    Покупець
    22.12.2019
    text_comment
    Зволоження з кремовою текстурою. Навіть якщо воно липке з лосьйоном або іншими сироватками на водній основі, воно відносно густе, але як тільки ви його наносите, воно все просочується, і шкіра залишається надовго. Молоді та жирні люди, здається, з цим покінчили. Він містить максимально натуральні інгредієнти та ефективний проти старіння шкіри, тому я можу використовувати його без проблем, навіть якщо у мене чутлива та суха шкіра. У ньому багато хороших інгредієнтів, тож я думаю про покращення своєї шкіри й у майбутньому.
    Покупець
    21.08.2018
    text_comment
    Можливо, моя шкіра переживлена, тому іноді з'являються прищі. Якби не це, це була б чудова сироватка, якою я продовжувала б користуватися вічно. Незважаючи на те, що це сироватка, вона густіша за емульсію та має зволожуючу дію, подібну до крему. Моховий аромат ветівера. Ймовірно, через сильний запах олії огуречника. Незважаючи на те, що це натуральний інгредієнт, я відчуваю, що стійкість покращиться після його застосування протягом деякого часу. Ідеально підходить для в’ялої шкіри. Якщо ви продовжите його використовувати, це відчуття стійкості може тривати. Шкода, що не зможу повторити, тому що переживаю про висипання.
    Покупець
    19.09.2020
    text_comment
    хороша натуральна сиворотка, з своїми задачами справляється на 100%легка текстура впитуєтьсяшвидко, всім рекомендую
    Покупець
    12.09.2022
    text_comment
    окей, тепер це моя улюблена сироватка. запах нереально крутий, сироватка дуже приємна та її дію я побачила на шкірі. після всіх стресів, які ми переживаємо під час війни, я постаріла років на 10. шкіра стала сірою, ця сироватка оживила моє обличчя. дуже класна.
    Покупець
    12.03.2020
    text_comment
    Замовила перший раз і закохалася. Шкіра в мене місцями суха і чутлива. Ця сироватка наповнює її вологою. Шкіра стає пружною і м'якою. Приємний запах. Чудовий склад. Буду й надалі знайомитися з косметикою цієї фірми.
    Покупець
    10.09.2019
    text_comment
    Класна сироватка з прекрасним антиоксидантни складом. Консистенція приємна, як легкий лосьйон. Шкіра після неї мяка, зволожена, приємна на дотик. Так як в складі є різні масла, її навіть можна не закривати кремом, особливо ласницям жирної шкіри. Зразу поверх неї СПФ і шкіра прекрасно себе почуває. Однозначно варта уваги річ
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Сироватка сподобалася!
    Використовую разом із кремом цієї ж фірми. Мені 48, суха, возрасна шкіра. Добре напитує і зволожує.
    Покупець
    10.08.2021
    text_comment
    Сироватка чудова. Використовую її вранці, попередньо необхідно збовтати. Дає почуття зволоження. Але використовувати її на постійній основі не рекомендується.