• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NutriBiotic, Immunity, аскорбат натрію, кристалічний порошок, 454 г (16 унцій)


    Виробник: NutriBiotic
    Код товару: NBC-00451
    Наявність: Є в наявності
     ₴1557  ₴1274
    Купити

    Докладно про товар NutriBiotic, Immunity, аскорбат натрію, кристалічний порошок, 454 г (16 унцій) :

  • Буферізований вітамін C — антиоксидантні властивості і підтримка колагенових волокон
  • Дієтична добавка
  • Веганський продукт
  • Рівень pH 7,1‡
  • Виготовлено з інгредієнтів без ГМО
  • Без глютена
  • Не тестується на тваринах
  • Свіжість від природи Nitro®Pak — виготовляється в стерильному середовищі
  • Високорозчинний

    Аскорбат натрію NutriBiotic® не має гіркого присмаку, некислий буферизований кристалічний порошок, що містить 100%-ний вітамін C (L-аскорбінову кислоту) фармацевтичного ступеня чистоти і натрій у добре розчинній формі.

    Вітамін C і натрій є найважливішими поживними речовинами для організму. Вітамін C забезпечує антиоксидантний захист імунної системи, а також підтримує здоров’я кровоносних судин, тканин, хрящів, кісток, очей та інших систем органів. Крім того, він необхідний для біосинтезу колагену, L-карнітину і нейротрансмітерів. Натрій — це електроліт, що допомагає підтримувати баланс води в клітинах і навколо них, контролювати стабільний кров'яний тиск, а також має важливе значення для м’язової і нервової систем. Усе це робить вітамін C і натрій життєво важливими для підтримки здоров’я всього організму. Кожна порція містить 1100 мг вітаміну C і 120 мг натрію.

    Аскорбат натрію NutriBiotic виробляється шляхом розчинення аскорбінової кислоти в гідрокарбонат натрію (видобутого з землі). Натрій у цьому продукті відрізняється від звичайної кухонної солі, так як він не поєднується з хлором. Аскорбат натрію NutriBiotic ідеально підходить для людей, яким потрібне лужна (буферизована) форма вітаміну C.

    ‡ Показник кислотності або лужності (нейтральний рівень pH 7,0)

    Рекомендації із застосування

    У якості добавки розвести 1/4 чайної ложки в склянці соку або води. Приймати під час їжі або на порожній шлунок.

    Інші інгредієнти

    Відсутні.

    Не міститьГМО, молоко, сої, яєць, дріжджів, пшениці, шипшини, арахісу, деревних горіхів, риби, молюсків і ракоподібних, інгредієнтів тваринного походження, наповнювачів, зв’язувальних речовин, допоміжних речовин, змащувальних речовин, крохмалю, підсолоджувачів, барвників, ароматизаторів, та консервантів.

    Наші зобов’язання і гарантія.Ми використовуємо на 100% чистий аскорбат натрію фармацевтичного ступеня чистоти USP-FCC† (C6H7NaO6), який не містить залишків кукурудзи, антигенів рослин, і білкових домішок.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1/4 чайної ложки (1,25 г)
    Порцій в упаковці: 363
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Вітамін C (у вигляді аскорбату натрію USP-FCC†)1100 мг 1220%
    Натрій (у вигляді аскорбату натрію USP-FCC†)120 мг 6%
    † Фармакопея США — кодекс харчових хімікатів
    Покупець
    29.01.2019
    text_comment
    Я даю своїм діткам вже другий рік поспіль цей препарат для підтримки імунітету в холодну пору року.
    При перших симптомах захворювання потрібно приймати кожні дві години, щонайменше 6 разів на день.
    Зараз ми хворіємо застудами не більше одного разу за сезон.
    Покупець
    21.04.2022
    text_comment
    Беру не вперше даний порошок, і не лише для себе. Дуже економічне використання і якість просто на висоті! Так, він має кислий смак до якого треба звикнути, амає велику користь для здоров'я та підвищення імунітету. Однозначно він має велику ефективність і силу дії, беремо лише його, не подразнює шлунок. Одні .
    Покупець
    20.11.2021
    text_comment
    Використовую як профілактику ГРВІ та під час лікування застуди, особливо у перші дні хвароби. Мені подобається склад. Упаковка герметична, якісна. У деяких людей, при прийомі ударної дози подразнює шлунок, треба буди обережними.
    Покупець
    19.03.2020
    text_comment
    Замовила вперше, дуже багато позитивних відгуків про цей продукт. Але треба мати на увазі форму випуску - вона має значення, ця дуже підходить для дозування діткам, для дорослих більш актуальна таблетована форма.
    Покупець
    14.02.2022
    text_comment
    Привіт з УкраїниВітамін С у вигляді аскорбату натрію не є кислою сполукою, тому не подразнює слизову оболонку шлунку. Допомагає підтримувати імунітет в період застуд. Потрібно просто розчинити потрібну кількість порошку у склянці води чи соку. Зручно для всієї родини, вистачить надовго. Рекомендую щиро.Підтримай Україну
    Покупець
    13.03.2021
    text_comment
    давно хотіла замовити) ціль - не розхворітися при перших ознаках хвороби, вже випробували на чоловікові, був нежить, хвороба зникла за пару днів. від чого точно - не знаю, пив ще імунку з айхерб і д3.

    мілкий порошок, смак є, він незрозумілий і неприємний, але основне, щоб допомагав.
    банки в пів кіла вистачить дуже на довго, бо доза- 1/4 чайної ложкі.
    срок придатності - пару років, це класно.
    Ще добре, що можна дітям.
    Встигла на акцію, яка ще продовжується, але ціна вже піднялась.
    Задоволена.
    Покупець
    12.09.2021
    text_comment
    розмір банки та упаковка - як завжди, стандартна! Вітамін С дуже важливий для здоров'я, підвищує імунітет. Відчуваю ефективніть, приймаю два рази на день - вранці с колагеном і в день. якість та ефективність - супер, мене влаштовує, вже бачу зміни. Вітамін С - антиоксидант, тому дуже важливо, щоб був його достаток в організмі.
    Покупець
    11.09.2020
    text_comment
    Дуже кислий, але гарна форма вітаміну С. Великий об’єм . Гарно допомагає при перших ознаках застуди . Тільки почалась школа , дітки у школі почали хворіти , син прийшов додому та чихав. Я почала йому давати цей вітамін С по 0,3 - 0,5 чайної ложки 2 рази на день , та він не захворів.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Чудовий необхідний вітамін! Дуже подобається його дія! Білий кристалічнийпорошок. Смак майже не відчувається, не підвищує кислотність шлунку, підсилює імунітет, допомагає засвоюватися іншим вітамінам і мінералам. Антиоксидант. Економно використовується, щоденно можна приймати 1/4 чайної ложки. Рекомендують розміщувати не залізною ложкою .
    Покупець
    06.03.2020
    text_comment
    Це незамінна річ вдома! Якість дуже хороша, натуральні інгредієнти. Розмір банки дуже великий, тому вистачає надовго для всієї сім’ї. Покращує імунітет, гарний антиоксидант, тому приймаємо при перших проявах застуди)