• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NutraMedix, Samento, Immune/Microbial Support, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: NutraMedix
    Код товару: NDX-00130
    Наявність: Є в наявності
     ₴4179  ₴3419
    Купити

    Докладно про товар NutraMedix, Samento, Immune/Microbial Support, 1 fl oz (30 ml) :

  • Dietary Supplement
  • Samento is a liquid extract made from a rare, pentacyclic chemotype of Uncaria tomentosa, a woody vine from the Peruvian jungle also known as Cat’s Claw and Uña de Gato.

    Рекомендації із застосування

    Shake well before each use:

    Put 1 to 30 drops in 4 oz (120 ml) of water and wait one minute before drinking. Start with 1 drop (30 min. before meals) increasing slowly up to 30 drops 2-4 times per day or as directed by your physician.

    Інші інгредієнти

    Mineral water, ethanol (20-24%).

    Попередження

    Do not use if pregnant or nursing. Stop use if adverse reactions develop. Keep out of reach of children

    Поживна цінність
    Serving Size: 30 drops
    Servings Per Container: 20
    Amount Per Serving%DV*
    Uncaria tomentosa (Pentacyclic chemotype) bark extract1.5 ml*
    *Daily Value not established
    Покупець
    26.11.2021
    text_comment
    Використовуйте як частину протоколу для інгредієнта Лайма. Якість хороша, хоча ціна висока.
    Покупець
    26.07.2018
    text_comment
    На Amazon стає все важче знайти Samento за хорошою ціною, тому я почав шукати інші веб-сайти, яким довіряю, щоб замовити цю частину протоколу Коудена. Я радий, що це зробив, тому що в мене ще є кілька місяців, щоб розпочати протокол, і я не можу дозволити собі витрачати час на продукти, які можуть бути не такої ж якості або використовувати ті самі інгредієнти – це бути від Nutramedix. І оскільки нічого з цього не покривається страхуванням, це має бути за ціною, яку я можу собі дозволити в майбутньому. Єдине, що я ненавиджу, це зовнішня пластикова термозбіжна плівка навколо пляшки. У мене вже проблеми з руками, тому без ножиць чи ножа іноді важко зняти. Ймовірно, це було б те саме з будь-яким іншим брендом, а тим часом коричнева скляна пляшка захищає трави всередині.
    Покупець
    26.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    24.12.2021
    text_comment
    Приймаю цей продукт вже 3-4 місяці. Це єдине, що я знайшов, що зупиняє випадання волосся. Щоразу, коли я закінчувався, я пропускав 2-3 тижні, не приймаючи його. і випадіння волосся відновилося! Іноді це було важко прийняти через симптоми детоксикації, але ми того варті
    Покупець
    24.09.2018
    text_comment
    Мій надзвичайно інтуїтивний MD/DO сказав, що це добре. Сказав, що можу робити від 5 до 7 крапель 2 рази на день для захисту від укусів кліщів і бліх (і комарів?), і що моя 35-фунтова собака може приймати ту саму дозу для того самого захисту. Корисно в сезон кліщів! Хороша річ. Він каже, що котячі кращі з дещо іншою формою котячого кігтя.
    Покупець
    23.10.2022
    text_comment
    Нічого схожого на Нутрамедикс в настоянках немає. Якість, тип інгредієнтів, які вони використовують, взаємодія з громадою та дуже добре структурований протокол Коудена. Вони роблять ці продукти корисним досвідом. Настійно рекомендується для лайму, бабезії та інших захворювань цього типу.
    Покупець
    19.02.2019
    text_comment
    Я використовую це разом із Banderol для контролю симптомів хвороби Лайма. До того, як я почав приймати це та Бандерол, я відчував себе дуже втомленим і виснаженим весь час після моєї діагностики. Завдяки поєднанню цих двох добавок я відчуваю значне покращення моїх симптомів. Його легко приймати регулярно, оскільки це просто краплі, і вони також мають чудовий смак. Це допомагає мені робити майже все, що я робив до того, як мені поставили діагноз Лайма.
    Покупець
    12.05.2022
    text_comment
    Поки що не бачив результатів. Щойно розпочато, оновлю пізніше.
    Покупець
    11.11.2018
    text_comment
    Я купив це на випадок хвороби Лайма, я не знаю, чи є вона у мене, але я сподіваюся, що це може позитивно вплинути на моє здоров’я та симптоми, які я відчуваю.
    Покупець
    04.08.2018
    text_comment
    Я приймаю це разом із бандеролом і засобом для знищення біоплівки від супутніх інфекцій Лайма, переважно бартонелли. Я відчуваю симптоми смерті, і я думаю, що це допомагає ?