• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NuNaturals, Monk Fruit Sweetener, 2 oz (59 ml)


    Виробник: NuNaturals
    Код товару: NNS-00185
    Наявність: Є в наявності
     ₴1273  ₴1042
    Купити

    Докладно про товар NuNaturals, Monk Fruit Sweetener, 2 oz (59 ml) :

  • Non-GMO Project Verified
  • 0 Calories
  • 0 Sugars
  • Add a couple of drops to your food or beverage for a delicious fruity sweetness.

    Monk Fruit is a sweet green fruit that grows in the southern Chinese mountains of Guilin. NuNaturals Monk Fruit Sweetener contains zero calories, zero carbohydrates, zero sugar and will have zero glycemic impact. Monk Fruit is so much sweeter than sugar, a pinch is all you need!

    Рекомендації із застосування

    Shake before using. 8 drops tastes as sweet at as 1 tsp of sugar.

    Інші інгредієнти

    Water, 20% organic alcohol, vegetable glycerin and luo han guo (monk fruit) extract.

    Поживна цінність
    Serving Size: 8 drops (0.40ml)
    Serving Per Container: 148
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Sat. Fat 0 g 0%
    Trans Fat 0 g
    Cholest. 0 mg 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carb. 0 g 0%
    Fiber 0 g 0%
    Total Sugars 0 g
    Incl. 0 g Added Sugars 0%
    Protein 0 g
    Vit. D 0%
    Calcium 0%
    Iron 0%
    Potas. 0%
    Покупець
    26.10.2018
    text_comment
    Я купила це, тому що ми з чоловіком дотримуємося дієти з обмеженням цукру заради нашого здоров’я. В основному використовується в напоях як натуральний підсолоджувач. Чудово поєднується з чаєм з молоком і кофе з молоком. Було б корисно, якби було щось із трохи більшою місткістю з точки зору розміру. Я не думаю, що це заміна варінню, як мед чи цукор, тому я не використовую його для варіння страв.
    Покупець
    26.02.2020
    text_comment
    Це перший фруктовий підсолоджувач монаха, який я спробував. Він насправді не має присмаку, але я виявив, що він трохи солодший. Я використовував майже 20 крапель для чашки кави, і вона практично не мала солодкості. Пляшка маленька, і за таку ціну я не знаю, чи буду купувати її знову в майбутньому.
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що він хороший для дієти. Використовується для випічки і має неповторний аромат, але його можна використовувати замість цукру.
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Так важко описати, чим відрізняються стевія та Monk Fruit, але Monk Fruit, здається, наповнює ваш рот фруктовою солодкістю, яка набагато більше схожа на мед, ніж стевія. Я вважаю, що це набагато легше контролювати, якщо я спочатку змішаю його зі спиртом (горілкою), а потім зможу використовувати краплі замість того, щоб намагатися керувати крихітними розмірами порошку.
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Це може здатися дорогим, але це одна крапля за раз, тому вистачає досить довго і не є громіздким. Якщо покласти його в щось тепле або з сильним ароматом, воно втратить свій неповторний смак. Якщо ви покладете його в чистий чай тощо, він застрягне у вас у горлі.
    Покупець
    17.07.2018
    text_comment
    На смак він дуже солодкий, майже солодший за цукор, тому вам потрібно вживати його дуже обережно, особливо під час прийому кето, оскільки ви можете посилити тягу до цукру. Мені подобається упаковка, тому що крапельниця справді дає змогу контролювати, скільки ви хочете використовувати. Раніше я клав це в газовану воду.
    Покупець
    16.02.2019
    text_comment
    Має солодкий, але не інтенсивний смак. за описом 4 краплі відповідають чайній ложці цукру. Я не згоден, я думаю, що ми повинні покласти вдвічі більше, принаймні, але це може залежати від смаку кожного. У будь-якому випадку я маю намір купити знову.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Я думав, що це трохи дорого, але здається, що показники витрат непогані, тому що кількість використаної за один раз невелика. Він зручний тим, що не має звички і його можна використовувати для холодних речей. Я з нетерпінням чекаю на активну участь у виробництві кави та холодного чаю наступного літа.
    Покупець
    08.11.2021
    text_comment
    Просто додайте в напій 4,5 краплі, і ви відчуєте солодкість. Оскільки це рідина, його легко використовувати. Коли я робив какао, я використовував какао-порошок і цукрову пудру, наприклад кокосовий цукор, але мені не потрібно було його розчиняти, я просто натиснув на крапельницю, щоб зробити солодке какао. Також можна регулювати солодкість, що дуже зручно, коли хочеться швидко приготувати солодкий напій!
    Покупець
    07.12.2018
    text_comment
    Я купив Liquid Luo Han Guo вперше. Вісім крапель були солодкістю чайної ложки цукру. Я в основному додаю його, коли хочу додати трохи солодощі, або додаю цю рідину в тістечка, приготовані з порошку окари та лаканки, придбаних на ринку. Однак я думаю, що ціна вища, ніж раніше, тому я не думаю, що буду купувати його наступного разу з огляду на економічність. Якщо вартість знизиться, я повторю це ще раз.