• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NuNaturals, вівсяна клітковина, 454 г (1 фунт)


    Виробник: NuNaturals
    Код товару: NNS-00701
    Наявність: Є в наявності
     ₴871  ₴712
    Купити

    Докладно про товар NuNaturals, вівсяна клітковина, 454 г (1 фунт) :

  • 3 г клітковини
  • 0 калорій
  • 0 г цукру
  • Сертифікат Non-GMO Project Verified
  • Веганський продукт
  • Підходить для кетодієти
  • Додавайте до улюбленого печива, тортів, смузі та коктейлів, щоб підвищити рівень клітковини без зайвих вуглеводів.

    Про компанію NuNaturals

    NuNaturals — це сімейна компанія, яка пропонує смачні та корисні продукти вже понад 30 років. Ми почали в Юджині, штат Орегон. Нашою місією є допомагати зберегти здоров’я, і ми віримо, що шлях до гарного самопочуття починається з продуктів і напоїв, які ми споживаємо.

    Про вівсяну клітковину

    Вівсяна клітковина NuNaturals — ідеальний інгредієнт для випічки з низьким вмістом вуглеводів. Вона абсолютно не містить калорій, оскільки майже повністю є нерозчинною клітковиною. Вживати достатню кількість клітковини в щоденному раціоні — досить важка задача, але не з нами! Ви можете додавати вівсяну клітковину до улюблених рецептів, смузі або просто посипати улюблені страви та напої, щоб підвищити рівень клітковини без зайвих вуглеводів.

    Рекомендації із застосування

    Спосіб приготування. Додайте 1 ч. л. вівсяної клітковини NuNaturals до їжі або напою. Використовуйте 1 ч. л. клітковини на порцію замість борошна у ваших рецептах.

    Інші інгредієнти

    Вівсяна клітковина.

    Попередження

    Для збереження найвищої якості зберігати в холодному, сухому місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції:1 ч. л. (3 г)
    Порцій в упаковці: 151
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Калорії0
    Усього жирів0 г0 %
    Насичені жири0 г0 %
    Трансжири0 г
    Холестерин0 мг0 %
    Натрій0 мг0 %
    Усього вуглеводів3 г1 %
    Клітковина3 г12 %
    Усього цукру0 г
    Містить 0 г доданого цукру 0 %
    Білки0 г
    Вітамін D0 мкг 0 %
    Кальцій0 мкг 0 %
    Залізо0 мкг 0 %
    Калій0 мкг 0 %
    * % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.
    Покупець
    28.08.2019
    text_comment
    Кліткоаина поглинає і виводить назовні побічні продукти травлення і зайву рідину (профілактика діареї); покращує перистальтику кишечника, завдяки чому формується більш м'який стілець (профілактика закрепів); знижує ризик розвитку таких захворювань, як геморой, дивертикуліт та колоректальний рак. Якість і склад супер!Смак чудовий!Рекомендую!
    Покупець
    27.05.2019
    text_comment
    Купила на пробу, велика упаковка, якої вистачає надовго, використовую зміщуючи з водою, чаєм або соком, на смак нейтральне, дуже хороший склад, 0 калорій, немає цукру і зайвих домішок. Допомагає роботі кишечника, покращує травлення і виведення шкідливих речовин з організму. Клітковина топ, якість сподобалась. Буду замовляти ще.
    Покупець
    18.09.2019
    text_comment
    Кетогенна дієта є хорошим партнером для постійного прийому їжі. Якщо ви використовуєте кетогенну дієту, щоб схуднути і хочете знайти перекуси, її найкраще використовувати як закуски. Якщо ви контролюєте притягнення вуглеводів, це може ефективно допомогти вам зменшити кров цукор, ліпіди крові та три максимуми.
    Покупець
    14.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.
    Покупець
    12.10.2021
    text_comment
    Відмінний засіб для покращення перистальтики кішківника. І для підтримки шкт
    Покупець
    12.06.2021
    text_comment
    Смак чудовий, також гарно очищає організм) Відчутно допомагає, і для дієти і для розладу роботи кишечника. Упаковка достатньо велика. Порошок дрібний.
    Хороший!
    Покупець
    12.04.2019
    text_comment
    Щоб отримати бали, ви повинні додати ключові слова аромат, застосування, якість, розмір, вік, упаковка, користь, формула, зима, зволоження, структура та чутливість інгредієнтів. Щоб отримати бали, ви повинні додати ключові слова запах, використання, якість, розмір, вік і упаковка І користь, склад, зима, зволоження, структура та чутливі інгредієнти
    Покупець
    08.11.2018
    text_comment
    Мені подобається якість, інгредієнт - вівсяна клітковина, яка не має жодних калорій. Додаю в оладки з банану - це щось! Упаковка зручна.
    Покупець
    08.07.2022
    text_comment
    1-й: пиріг ・ Вівсяна клітковина 20 г ・ Білок 15 г ・ 1 яйце ・ Розпушувач 2 г ・ Підсолоджувач 10 г ・ Злегка сіль ・ Вода 50 г 600 Вт 3 хвилини 2-й: м’яке печиво ・ Вівсяна клітковина 40 г ・ Псиліум 2 г ・ ・ 5 яєць 1 шматочок води 10 г ・ Сіль Відповідна кількість ・ Райзон Відповідна кількість Без попереднього нагрівання 170 градусів 20 хвилин → Завершується грубим нагріванням. Це універсальний порошок, який можна використовувати замість порошку окара! Якщо ви хочете схуднути, дуже добре робити з цим солодощі!
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Я використовувала вівсяну клітковину для кето-дієти.Я часто змішую її для хліба або для млинців з мигдальним або кокосовим борошном.Одна вона не працює, чесно кажучи, тому що її смак не гіркий, ніби на смак бруду чи чогось сухого. Це корисно, але не потрібно.