• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NuNaturals, NuStevia, Vanilla Syrup, 16 fl oz (47 l)


    Виробник: NuNaturals
    Код товару: NNS-00629
    Наявність: Є в наявності
     ₴1726  ₴1412
    Купити

    Докладно про товар NuNaturals, NuStevia, Vanilla Syrup, 16 fl oz (47 l) :

  • 0 Sugar
  • 0 Calories
  • Non-GMO
  • Delicious sweetener made with real Vanilla Beans.

    NuNaturals NuStevia is a premium plant-based herbal sweetener that comes from the Stevia leaf, an herb native to South America. NuStevia syrups are concentrated sweeteners designed to maximize flavor.

    Рекомендації із застосування

    Shake before using. Add NuStevia Vanilla Syrup to sweeten and flavor your food or beverage. 1/4 tsp is as sweet as 1 tsp of sugar. For recipes, 1/4 cup if as sweet as 1 cup of sugar.

    No refrigeration necessary.

    Інші інгредієнти

    Glycerin, water, stevia extract, and vanilla concentrate.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 tsp (1.23 ml)
    Servings Per Container: 385
    Amount Per Serving %Daily Value
    Calories 0
    Total Fat 0 g 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate
    Покупець
    29.03.2021
    text_comment
    справді дуже мило Коли я вперше спробувала, то просто поклала, і воно було занадто солодким. Регулювання необхідне. У порівнянні з цукровим сиропом смак трохи менший, але з огляду на здоров’я – задовільний.
    Покупець
    27.07.2019
    text_comment
    концентрований ванільний сироп на основі стевії, замінює цукор або інший калорійний підсолоджувач. У цьому сиропі немає калорій! у напоях мені не подобається, а в кашах, сирі, десертах та випічці дуже смачно, не відчувається гіркоту. Пляшечка велика, вистачить на довго.
    Покупець
    20.05.2019
    text_comment
    Чудово підходить для ароматизації, і вам зовсім не потрібно багато. Єдина проблема - на етикетці вказано, який розмір порції. Я зняв зірку зі свого рейтингу, тому що вважаю, що інформація про харчування має бути більш чесною. Ніхто не використовує цю крихітну кількість в якості подачі, тому звичайна кількість цього в якості подачі, безумовно, матиме цукор тощо. Я б сказав, що це небезпечно для діабетиків або якщо ви спостерігаєте за своїми вуглеводами, просто остерігайтеся.
    Покупець
    20.04.2020
    text_comment
    Це добре, кількох крапель достатньо для підсолоджування та ванільного смаку
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Мені подобається тонкий смак ванілі в йогуртах і деяких напоях. Трохи проходить довгий шлях. Це приємне доповнення до мого низьковуглеводного способу харчування.
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Це чудовий сироп, щоб підсолодити будь-що. Сироп не густий і легко змішується з гарячою або холодною їжею/напої. Смак ванілі досить сильний. Сироп карамельного кольору, що мене здивувало. Я не рекомендую його як топпер для морозива. Найкраще як доданий інгредієнт для солодощі та аромату.
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Це чудовий сироп. Мені він сподобався за декількома параметрами: 1. Ціна 2. Відмінний Смак 3. Якість продукту 4. Відмінний Результат 5. Наявність великої кількості корисних речовин 6. Зручна Упаковка та корисний Склад, можливість вибирати Розмір та Дозування 7. Велика Користь для Дієти, Корисна альтернатива 8. Натуральні Інгредієнти Я всім раджу цей чудовий товар, він повністю відповідає опису та очікуванню. Проблем ніяких не виявлено
    Покупець
    15.04.2020
    text_comment
    Це друга коробка, і вона відмінно підходить для тих, як я, хто любить латте і напої, які потребують сиропу, це без калорій і підсолоджує напої, а смак ванілі солодкий.
    Покупець
    10.08.2020
    text_comment
    Хороший варіант для тих, хто дотримується кето-дієти. Коробка велика і кількість хороша. Я використовую його з холодною кавою, але не перестарайтеся, тому що смак сильний. Будь ласка, дівчата, як я. Гарний варіант для людей, які дотримуються кето-дієти. Я люблю використовувати його для кави з льодом, і вам не потрібно багато, тому що смак досить сильний. Будь ласка, не забудьте поставити мені великий палець вгору, якщо ви знайшли це корисним
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодке і зверніть увагу на вживання, не перестарайтеся, це змінює смак, але якщо трохи солодке, його згодовують з їжею, вівсом тощо. Розмір упаковки вистачає для мене 10 років, це виглядає солодко для дієти, повторна покупка