• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nubian Heritage, Raw Shea Butter Infused with Shea Butter, 4 oz (113 g)


    Виробник: Nubian Heritage
    Код товару: NBH-12300
    Наявність: Є в наявності
     ₴1104  ₴903
    Купити

    Докладно про товар Nubian Heritage, Raw Shea Butter Infused with Shea Butter, 4 oz (113 g) :

  • Age-Defying & Protecting
  • Made With: Soy Milk, Frankincense & Myrrh
  • Ethically Traded Ingredients
  • Sustainably Produced
  • No Animal Testing
  • Certified B Corporation
  • Cruelty Free
  • Shea Butter, in its purest form, is infused with Frankincense and Myrrh Extract to create this ultra-moisturizing and luxurious blend. Our Shea Butter helps to nourish and rejuvenate skin, while helping to minimize the appearance of minor skin imperfections in this total body balm.

    Humble Beginnings

    Nubian Heritage is the brainchild of two New York street vendors. In 1992, fresh out of college and without jobs, Rich and Nyema embarked on a mission to produce luxurious natural products from traditional African recipes with fair trade ingredients. Today Nubian Heritage offers culturally authentic natural products inspired by global ancient healing philosophies. Although Nubian Heritage products are no longer made in bath tubs, little else has changed- the company still makes its products, still uses fair trade ingredients and still invests in community commerce.

    Heritage

    Historical references to Shea Butter, a staple of African pharmacology, date back to the reported Shea Butter caravans of Cleopatra's Egypt. Shea Butter is rich in essential fatty acids, which moisturize and soften skin. Frankincense has aromatherapy benefits. Myrrh dates back to an Ebers papyrus (circa 1580) recipe for a facial mask. Symbolizing growth, this package pattern highlights the shea nut, a symbol of collective empowerment through our community commerce supply chain.

    Рекомендації із застосування

    Rub a small amount between palms of hands until warm and melted. Apply all over body as often as desired.

    Інші інгредієнти

    Butyrospermum parkii (shea) butter *♥, fragrance (essential oil blend), commiphora myrrha resin extract, boswellia serrata (frankincense) extract, soymilk, tocopherol.

    Manufactured in the USA with ethically sourced ingredients around the world.

    *Certified organic ingredient.

    ♥Fair trade ingredient.

    Попередження

    Natural ingredients may vary in color and consistency. If irritation occur, discontinue use.

    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    Масло ши відоме своїм потужним зволоженням і корисним для підтягування шкіри та уніфікації кольору. Чесно кажучи, продукт пахне божевільним. Я не уявляв, що він пахне так красиво, як і запах розкішних парфумів. Як мені Друге, що мені сподобалося, це те, що зволоження тримається довго і надає дивовижну гладкість.
    Покупець
    30.09.2020
    text_comment
    Дуже добре пом'якшує шкіру. Продукт має консистенцію грудочок, які потім розсмоктуються під час намащування.
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Аромат досить сильний і насичений, тому начебто подобається мені це чи ні, але мені подобається східний аромат, тому нічого страшного. Оскільки крем є масляним, він насичений і має високу зволожуючу дію, тому його було добре використовувати без проблем навіть на сухій і чутливій шкірі в 50-х. Однак він надто насичений, щоб використовувати його влітку. Я хочу використовувати його на всьому тілі (також на обличчі), коли стане холодніше, тому я думаю, що було б краще, якби він мав більшу місткість.
    Покупець
    24.11.2020
    text_comment
    Допила за місяць.Вологість гіркувата, солодка, а текстура справді масляна, яка швидко тане на шкірі. Корисна взимку. Запах гіркуватий, солодкуватий, теплий.
    Покупець
    23.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Дуже довго підбирала крем для рук. Що я тільки не пробувала. Все одно неприємна сухість. Або жирна плівка. У результаті вирішила спробувати цю олію. Я в захваті. Шкіра рук насичена. Дуже швидко гояться ранки та різні зарапини. Аромат трохи нав'язливий для мене. Але швидко звикла до нього. Олія тверда, шпатулкою загрібаю трохи і наношу на тильний бік рук
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Це морське масло має дуже приємний запах, який не викликає головний біль і не пересилає, як багато кремів. Після використання він робить мою шкіру дуже м’якою, хоча потрібно деякий час, щоб вбратися, тому я б уникав використання телефону чи клавіатури незабаром після використання. Мені також дуже подобається, що в ньому міститься мінімум чистих інгредієнтів. Єдина моя скарга на те, що це досить тверда текстура, вам потрібно викопати трохи, а потім розтерти її між руками, щоб розтопити її перед використанням.
    Покупець
    15.06.2022
    text_comment
    nubian heritage — один із найкращих брендів, якими я коли-небудь користувався і користуюся досі. можливо, трохи дорого, але інгредієнти хороші, тому я рекомендую цей бренд усім.
    Покупець
    13.10.2019
    text_comment
    Його запах солодкий, його легко використовувати один раз, його якість дуже солодка, а його розмір трохи малий порівняно з його ціною. Упаковка проста у використанні, а його перевага — гірко-солодкий для зволоження. Його формула корисна та зволожує солодко. в зимовий сезон.
    Покупець
    13.06.2022
    text_comment
    Після нанесення лосьйону нанесіть невелику кількість на долоню і нанесіть на все обличчя. Нанесіть пальцями зовнішні куточки очей. Мені здається, що напруга зникла і зморшки стали менш помітними. Під час сну мені не потрібно турбуватися про сушіння або сушіння за допомогою кондиціонера. Я буду використовувати його для свого тіла взимку.