• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nubian Heritage, Body Lotion, African Black Soap, 13 fl oz (384 ml)


    Виробник: Nubian Heritage
    Код товару: NBH-10606
    Наявність: Є в наявності
     ₴1152  ₴942
    Купити

    Докладно про товар Nubian Heritage, Body Lotion, African Black Soap, 13 fl oz (384 ml) :

  • Detoxifying & Balancing
  • Made With: Aloe Vera, Oats & Vitamin E
  • Certified B Corporation
  • Cruelty Free
  • Ethically Traded Ingredients
  • Sustainably Produced
  • No Animal Testing
  • A nutrient-rich body moisturizer that helps to combat the appearance of superficial skin imperfections with African Black Soap Extract, Jojoba Oil, Oats and Vitamin E. The high concentration of Shea Butter maximizes moisture and promotes healthier looking skin.

    Humble Beginnings

    Nubian Heritage is the brainchild of two New York street vendors. In 1992, fresh out of college and without jobs, Rich and Nyema embarked on a mission to produce luxurious natural products from traditional African recipes with fair trade ingredients. Today Nubian Heritage offers culturally authentic healing philosophies. Although Nubian Heritage products are no long made in bath tubs, little else has changed- the company still makes its own products, still uses fair trade ingredients and still invests in community commerce.

    Heritage

    For centuries, African Black Soap has been used in Africa to cleanse and care for the skin. Historical references to Shea Butter, a staple of African pharmacology, date back to the reported Shea Butter caravans of Cleopatra's Egypt. Complementing the ingredients detoxifying properties, our package pattern symbolizes purity and commemorates the strong community identity textiles have in Africa with each community having their own unique designs.

    Інші інгредієнти

    Water, capric/caprylic triglycerides, butyrospermum parkii (shea) butter*♥, glyceryl stearate, glycerin (vegetable) cocos nucifera (coconut) oil, theobroma cacao (cocoa) seed butter, olea europaea (olive) fruit oil, glyceryl stearate citrate, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, mangifera indica (mango) seed butter, glyceryl caprylate, fragrance (essential oil blend), simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, stearyl acohol, avena sativa (oat) bran extract, calendula officinalis flower extract, allantoin, tocopherol, aloe barbadensis leaf juice, panthenol, theobroma cacao (cocoa) pod ash, sodium cocoate, sodium palm kernelate, sodium shea butterate, glyceryl undecylenate.

    *Certified oganic ingredient.

    ♥Fair trade ingredient.

    Попередження

    Natural ingredients may vary in color and consistency.

    If irritation occurs, discontinue use.

    Покупець
    27.10.2022
    text_comment
    Ніжний аромат, густа текстура, тане на шкірі, добре поглинається шкірою
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цю фірму і саме запах African black soap! Відмінне у використанні, жирна текстура яка вбирається в шкіру і зволожуючи її. А запах – просто шикарний. Зручний розмір, але не дуже зручний дозатор, оскільки текстура дуже щільна – важко видавлювати крем із упаковки. Доводиться відкручувати дозатор і діставати видавлюючи звідти. Але сам лосьйон - просто відмінний. Хороший склад з оліями та вітамінами та гарна консистенція.
    Покупець
    21.01.2022
    text_comment
    Приємний ніжний аромат, густа текстура, тане на шкірі, добре вписується, дуже сподобалось. Однозначно замовлю ще!
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Лосьойон з хорошим ароматим і гарної консистенції, але дуже не зручно його з цієї баночки добувати. І ціна висока
    Покупець
    18.11.2018
    text_comment
    Мені подобається це ароматне мило для тіла, тому я подумала, чи це лосьйон, і купила його. Зберігайте це мило для тіла! Ні, але має приємний запах. Має приємний солодкий аромат, схожий на ваніль. Я купила цю серію пачулі, але аромат набагато слабкіше, тому його легко спробувати, і мені він подобається. Обидві стійкості тривають тривалий час. Думаю, повторю. Я хотів би, щоб контейнер мав структуру, яку було легше використовувати. Невдоволення це лол
    Покупець
    15.01.2020
    text_comment
    Запах хороший, використання та якість чудові, догляд чудовий, якість хороша, розмір підходить для освіження, упаковка хороша, переваг багато взимку, зволоження та текстура чудова, вік для дорослих хороший, користь підходить для чутливої шкіри, склад хороший, розпорядок дня, який розслабляє та відчуває себе бадьорим, повторюйте вранці та ввечері, мені подобається, дівчата, приймайте, поки ви закриті, якщо хочете мій коментар Подобається
    Покупець
    13.03.2019
    text_comment
    Люблю продукцію даного бренду, приємний стійкий аромат, зволожуює шкіру, живить шкіру середньо, важко добути з банки.
    Покупець
    08.02.2020
    text_comment
    Запах дуже солодкий і нагадує аромат привіту.Вимили саме тіло.Використання - зволоження тіла.Якість відмінна.Перевага - зволоження.Він дуже солодкий,але трохи важкий.Це не лосьйон і близько до масла Упаковка чудова.
    Покупець
    07.09.2020
    text_comment
    Дуже класний і один з моїх улюблених і ціни. Він піднявся, але я не обходився без нього і просив його не раз, і запах у нього легкий і солодкий, і текстура шкіри м'яка, мій спосіб - повністю висушити тіло і намалювати тіло
    Покупець
    04.05.2022
    text_comment
    По-перше, аромат трохи екзотичний і солодкий. Пляшка являє собою пластикову пляшку, і крем нелегко виходить з кришки. Крем важкий. Воно зволожує. При нанесенні на шкіру він плавно розтягується і не зручний у використанні, але мені здається, що він Не значні зміни. проникає. Я відчував, що він густий і до нього важко звикнути. Але мені це подобається.