• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Nubian Heritage, 24 Hour Deodorant, African Black Soap, 2.25 oz (64 g)


    Виробник: Nubian Heritage
    Код товару: NBH-10608
    Наявність: Є в наявності
     ₴853  ₴698
    Купити

    Докладно про товар Nubian Heritage, 24 Hour Deodorant, African Black Soap, 2.25 oz (64 g) :

  • Made With: Aloe Vera & Vitamin E
  • Aluminum Free
  • Cruelty Free
  • For centuries, African Black Soap, made with Cocoa Pod Ash and Cocoa Butter, has been used in Africa to care for the skin. Historical references to Shea Butter, a staple of African pharmacology, date back to the reported Shea Butter caravans of Cleopatra’s Egypt.

    Our 24 Hour Deodorant, containing naturally derived ingredients, is enriched with non-gmo certified Propanediol, a tested and effective natural deodorant ingredient derived from corn. Vegetable Glycerin and Shea Butter provide a silky glide.

    Рекомендації із застосування

    Apply to underarms daily as needed.

    Інші інгредієнти

    Propanediol, glycerin (vegetable), water, sodium stearate, silica, zea mays (corn) starch, zinc ricinoleate, fragrance, butyrospermum parkii (shea butter)*♥, sodium shea butterate, sodium palm kernelate, sodium cocoate, theobroma cacao (cocoa) pod ash, citrus grandis (grapefruit) seed extract, saccharomyces ferment, polyglycerly-3 caprate, sucrose cocoate, aloe barbadensis leaf juice, allantoin, tocopherol (vitamin E), santalum album (sandalwood) oil.

    *Certified organic ingredient.

    ♥Fair trade ingredient.

    Попередження

    For external use only. If irritation occurs, discontinue use.

    Natural ingredients may vary in color and consistency.

    Покупець
    27.05.2020
    text_comment
    Дякую, замовлю ще.
    Покупець
    24.10.2022
    text_comment
    Нічого страшного в ньому немає, запах середній і пахне какао, і тримається недовго, як пишуть. Я відчуваю, що швидко тане, тому краще поставити в холодне місце. не піддавався впливу сонця. Я відчуваю, ніби я використовував масло, а не дезодорант, вони використовували його як щоденний розпорядок, щоб людина відчула різницю, тому що я вважаю за краще використовувати двічі на день
    Покупець
    19.09.2020
    text_comment
    Дуже задоволена даним товаром,свої функції виконує на відмінно,а запах просто неймовірний
    Покупець
    18.02.2019
    text_comment
    має приємний аромат мигдалю. не залишає плям на одязі. легка, м'яка текстура. натуральний склад
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Мені подобається цей продукт, його ефективність і якість кращі, ніж у інших натуральних дезодорантів, які не діють довго! Запах трохи сильний трав’яний, оскільки його композиція схожа на запах африканського мила, але непогана за якістю. Як особистий розпорядок я використовую його раз на день. Упаковка, в якій він поставляється, зручна у використанні. Це палиця. Єдине, що мені не сподобалося, це те, що кришка трохи вільна, і якщо вам подобаються квіткові аромати, вибирайте інші варіанти.
    Покупець
    09.12.2018
    text_comment
    Я користуюсь японським лосьйоном 8 × ○ з підліткового віку, але після того, як я ввійшов в Алафор, моя шкіра стала подразненою, і я не міг ним користуватися. Я зустрів палку. Оскільки я купив його і почав використовувати взимку, я досі не розумію середовища поту на моєму боці, але запах схожий на цукерку синтетичного аромату Chupa Chups. Якщо вам не подобається аромат, він не залишиться непоміченим, і він нагадує масло ши, тому я ідеальний. У нього немає іншого запаху, але він повторюється.
    Покупець
    08.08.2021
    text_comment
    Він солодкий як щоденний дезодорант для дому, і його поліпшення щадить шкіру, і потрібно збільшувати його кількість, чесно кажучи, щоб не пахло, але для звичайних виходів я його не взяла, чесно , доречно, але ваше покращення полягає в тому, щоб покласти щось медичне та зручне та видалити запах, тому вважайте, що це добре. Перший раз, коли я понюхав це, я думаю, що ним користувалися, трохи пахло потом, так, але потім запах пішов геть, і це стало нормальним, у нього не було ароматних парфумів, ви зрозуміли?
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Гарний продукт з хорошим складом. для тих у кого чутлива шкіра буде знахідкою!
    Покупець
    07.02.2020
    text_comment
    Запах і аромат файні. Розмір також великий, на літній сезон повинно вистачити
    Покупець
    06.02.2022
    text_comment
    Придбала так як шукаю натуральний дезодорант. нажаль, мені не підійшов, захищає Не значні зміни. Можливо підійде лише для зими . Проте сам продукт чудово пахне , як моє улюблене африканське мило