• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, рідкий соняшниковий лецитин, 473 мл (16 рідк. унцій)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-02372
    Наявність: Є в наявності
     ₴1428  ₴1169
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, рідкий соняшниковий лецитин, 473 мл (16 рідк. унцій) :

  • Натуральні фосфоліпіди
  • Фосфатидилхолін природного походження та інші фосфатиди
  • Без сої
  • Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non GMO Project
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Кошерний продукт
  • Для загального здоров’я
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Відповідає стандарту якості належної виробничої практики (GMP)
  • Рідкий соняшниковий лецитин від NOW® містить фосфатидилхолін, найпоширеніший фосфоліпід клітинної мембрани. Крім того, він багатий на природні фосфатидилінозитол, фосфатидил етаноламін і незамінні жирні кислоти. Лецитин допомагає емульгувати жири, сприяючи їх розчиненню у воді. Рідкий соняшниковий лецитин від Now® не містить сої та ГМО.

    Рекомендації із застосування

    Перед використанням добре струсити. Додайте 1 столову ложку в молоко, протеїновий коктейль або овочевий сік. Можна також використовувати в заправках і соусах для салатів (як емульгатор жирів) або в якості антипригарного покриття для каструль і сковорідок.

    Інші інгредієнти

    Рідкий соняшниковий лецитин.

    Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудзи, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві GMP, де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Попередження

    Колір продукту може змінюватися природним чином.

    Добре струсіть, щоб перемішати вміст і уникнути природного поділу компонентів олії.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.
    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 ст. л. (15 мл)
    Порцій в упаковці: прибл. 32
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії120
    Усього жирів10 г13 %
    Насичені жири1,5 г8 %
    Поліненасичені жири5 г
    Мононенасичені жири3 г
    Натрій0 мг0 %
    Усього вуглеводів< 1 г1 %
    Білки0 г
    Кальцій 23 мг2 %
    Калій75 мг2 %
    Залізо0,3 мг2 %
    Фосфор 256 мг20 %
    Не є значним джерелом трансжирів, холестерину, харчової клітковини, загальних цукрів, доданого цукру та вітаміну D.
    Типовий вміст фосфатиду:
    Фосфатидилхолін(19 %)
    Фосфатидил інозитол(12 %)
    Фосфатидил етаноламін(7 %)
    Покупець
    28.06.2018
    text_comment
    Найвигідніший за співвідношенням ціна-об'єм соняшниковий лецитин. Шкода, що син не хоче приймати - смак не подобається. Але дочка їсть прямо ложкою із задоволенням. Консистенція дуже густа, можна тільки ложкою їсти, як на мене, в воді не розчиняється, при намащуванні на щось густішає і береться грудочками. Можливо, в потужному блендері можна засмузити з чимось, не пробувала.
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Лецитин – це комплекс, який на 95% складається з фосфоліпідів, без якого неможливе оновлення двошарової основи мембран всіх клітин організму і синтез ацетилхоліну, необхідного для передачі нервових імпульсів. Крім цього, лецитин – це 80% сурфактанту, що вистилає альвеоли легенів, 50% печінки, 30% головного мозку і 17% всіх нервових тканин людини. Тому не дивно, що його тривала нестача погіршує роботу дихальної та нервової системи, знижує когнітивні функції, призводить до жирового гепатозу.
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    рада, що нарешті вловила його))) Але як тепер його спробувати))) доволі специфічна концентрація, густий. На смак і запах, як сємкі, як і порошок подібний. Купила для дитини з РАС, тепер лишилося знайти вихід, як його давати
    Покупець
    21.02.2018
    text_comment
    якість хороша, як у всіх продуктах цієї фірма. смак соняшникових зерен. інгредієнт натуральний. розмір та упаковка зручна, якраз поміщається у дверку холодильника. але користуватися ним дуже важко як на мене. для приготування напоїв з лицитином його потрібно добряче взбити щоб він розчинився, таке працює тільки з густими смузі, у рідких напоїв він спливає наверх кусками. Звичайно він корисний але якщо дієта вимагає лицитин у свій склад то моя рекомендація додати лицитин у капсулах щоб випив і не мучився збиванням, бо і смак специфічний, мене нудило на початках.
    Покупець
    18.10.2021
    text_comment
    Раніше брала соняшниковий лецитин у капсулах. Цікава дія - через 2 дні від початку використання сни стали кольоровими.
    Ця покупка для дитини за рекомендацією лікаря. Капсулу, звичайно, малеча не ковтне, тому взяли рідкий. Дитина п'є препарат нормально, сказали, що це рідке насіння. А насіння дуже любить, тому проблем із вживанням немає.
    Покупець
    18.10.2021
    text_comment
    Раніше замовляла дитині лецитин в порошку.Зараз вирішила спробувати рідкий.
    Якість:в якості добавок від нау іудс не сумніваюсь;смак,як на мене,трішки специфічний.Буду розводити в воді і давати дитині.Розмір:пляшка в 473 мл надіюсь вистачить надовго.Склад прекрасний.взагплі лецитин (соняшниковий)корисна річ для всіх .Тому сміливо можете купувати.Це просто джерело корисних складових ддя людського організму.особливо лецитин важливий для зростаючого дитячого організму.
    Покупець
    18.01.2021
    text_comment
    Для чого потрібен соняшниковий лецитин? Соняшниковий лецитин – це основа клітинних оболонок людини та її основна будівельна речовина. З нього складаються тканини хребта, нервові волокна, тканини мозку та понад 50% тканин печінки. Лецитин відновить оболонку кожної клітини вашого організму та захистить їх від руйнування. Тому про його користь чули вже всі.
    Рекомендація до вживання: добова доза лецитину 5-6 г для дорослої людини і 1-4 г для дитини. Це крім того лецитину, який ми можемо отримати з їжею. Важливо! Остаточне дозування та тривалість прийому визначає лікар.

    Щіро зізнаюсь мені було важко приймати лецитин у рідкому стані, він надто густий, відчувається присмак соняшника і """"жиру"""" в ротовій порожнині. Тож в наступний раз буду обирати в іншому вигляді. Розмір пляшки великий, склад чудовий. Додати до оздоровчої дієти буде корисним вибором.
    Покупець
    17.12.2021
    text_comment
    взяла цей лецитин для дитини. тому що в капсулах не буде пити, в порошку не може приймати, до піднебіння прилипає, не подобається запах, тягне на рвоту. тай і цей лецитин рідкий також не зайшов. тому що він же не ароматизований. він цього запаху нудить дитину. не придумали ще до сих пір лецитин, який би приємно було дітям вживати. жаль
    Покупець
    16.03.2021
    text_comment
    густа консистенція, не кожному до смаку, велика бутилка, висточить на довго
    Покупець
    16.01.2019
    text_comment
    Мене звати Люба. Люблю Україну! Живу в Україні. Мій чоловік зараз в ЗСУ, а я плету маскувальні сітки для фронта. В цей важкий для нас час ми повинні піклуватися про своє здоровʼя, здоровʼя своїх близьких та наших воїнів. Всім бажаю миру! Підтримайте мої відгуки, будь ласка. Дякую . На iHERB чудові продукти. Рекомендую ?
    My name is Lyuba. I love Ukraine ! I live in Ukraine. My husband is now in theArmy and I weave camouflage nets for the front.
    In this difficult time for us we must take care of our health, the health of our close people and our fighters. I wish everyone PEACE. Support my reviews . Thank you. Great products from iHERB. I recommend ?