Яблучний оцет отримують шляхом природного бродіння сидру з солодких яблук. Оцет використовується у всьому світі понад 2000 років для різноманітних кулінарних потреб. Зовсім недавно було визнано його кислотні властивості.
Приймати по 1-2 капсули до 3 разів на день під час їди.
Желатин (капсула), діоксид кремнію і стеарат магнію (рослинного походження).
При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи.
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.
Попередження.Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань, у випадку прийому медичних препаратів слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.
Колір продукту може змінюватися природним чином.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 90 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Яблучний оцет | 900 мг | * |
* Добову норму не визначено. |