• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, таурин подвійної концентрації, 1000 мг, 250 рослинних капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-00143
    Наявність: Є в наявності
     ₴1670  ₴1366
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, таурин подвійної концентрації, 1000 мг, 250 рослинних капсул :

  • Здоров’я нервової системи
  • Здоровий зір
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Кошерний продукт
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Вироблено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
  • Таурин — умовно незамінна амінокислота, яка не використовується для синтезу білка та переважно міститься у вільному стані в більшості тканин, особливо в тканинах нервової системи. Вона функціонує в тканинах, стабілізуючи клітинні мембрани, сприяючи транспортуванню калію, натрію, кальцію й магнію в клітини та з клітин. Таурин допомагає генерувати й регулювати нервові імпульси та підтримує нормальний баланс рідини. Він також використовується організмом у зорових шляхах, мозку та нервовій системі, де він працює разом із гліцином і ГАМК як нейромедіатор.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі 1–2 рази на день, запиваючи водою або соком, бажано між прийомами їжі.

    Інші інгредієнти

    Целюлоза (капсула) та стеаринова кислота (рослинного походження).

    При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Даний продукт з подвійною силою дії містить в 2 рази більше таурину (1000 мг), ніж наш продукт звичайної дії (500 мг).

    Попередження

    Колір продукту може змінюватися природним чином.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.

    Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, під час прийому препаратів (зокрема, антигіпертензивних і діуретичних), за наявності захворювань (зокрема, гіпотонії) слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Силікагель не можна вживати у їжу. Зберігати у флаконі.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 рослинна капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Таурин (у вільній формі)1 г (1000 мг)*
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    29.10.2021
    text_comment
    Пью по рекомендации врача для регуляции оттока желчи.
    Утром натощак 1 капсулу за 30 минут до еды
    Покупець
    27.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    24.07.2018
    text_comment
    На данний момент працюю з жовчевідток тому вживаю цю амінокислоту. Допомагає притягнути воду і збільшити кількість жовчі. Це все робиться для того аби змінити реалогію жовчі. Тобто якщо її було мало і вона густа, тобто майже весь холестерин, то ми робимо її більше і вона стане більш текуча. Моя доза: 1 кап на ніч разом з гліцином. Має нейтральний смак. розмір капсул невеличкий.
    Покупець
    17.11.2021
    text_comment
    Прописывал врач для снижения билурибина. Но он не снизился за 3 месяца приема.
    Покупець
    14.04.2019
    text_comment
    Купую цю добавку вже не перший раз. Зазвичай вживаю вранці натщесерце для кращого засвоєння амінокислоти. Серед позитивних ефектів: енергії в рази більше, збільшилася витривалість на тренуваннях, поліпшилась якість сну. Проблем з ЖКТ під час прийому препарату не виявила. Рекомендую!
    Покупець
    13.01.2021
    text_comment
    ТАУРІН є продуктом обміну сірковмісних амінокислот: цистеїну, цистеаміну, метіоніну. Таурін позитивно впливає на фосфоліпідний склад мембран клітин, нормалізує обмін іонів кальцію та калію у клітинах. Японія вже схвалила використання таурину за хронічної серцевої недостатності. Таурін має антистресорну дію, покращує метаболічні процеси в серці та печінці, а при тривалому застосуванні – кровопостачання очей. Таурін позбавляє втоми ока, повертаючи тонус периферійним м'язам очного яблука, використовується в офтальмології для зміцнення периферійних м'язів ока, у тому числі при астигматизмі; також підтримує зір при короткозорості. Таурін покращує роботу жовчного міхура, бере участь у процесі детоксикації печінки. Він сприятливо впливає стан нервової системи. Таурін є однією з найважливіших амінокислот в організмі людини.
    Покупець
    12.11.2021
    text_comment
    Висока якість продукту від улюбленого бренда! Основний інгредієнт - амінокислота таурину у вільній формі. Традиційна упаковка, середній розмір капсул, нейтральний смак. Приймати бажано натщесерце або між прийомами їжі, зранку або ввечері. Якщо приймаєте магній - можна разом із магнієм перед сном. Вважається, що саме таурин допомагає магнію ефективно зайти в кожну клітину тіла. Яка ще користь від таурину? Гарно розріджує жовч, підтримує здоров'я мозку, нервової системи та очей. дуже корисна добавка - щиро рекомендую! Усім - здоров'я та мирного неба! Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава нашим героям!
    Покупець
    12.07.2020
    text_comment
    Хороший препарат, досить бюджетний, але дієвий, замовляла разом з лецитином і залишилася задоволена дією на жовчний, після курсу поліпшення були за аналізами та станом ШКТ теж, налагодився стілець. Якщо потрібно замовити багато препаратів та ціна має значення – можна замовляти, робочий препарат.
    Покупець
    11.12.2020
    text_comment
    Добрий день, ми з України
    Підтримайте будь ласка, поставте

    ✅Здоров’я нервової системи
    ✅Здоровий зір
    ✅Без ГМО
    ✅Дієтична добавка
    ✅Вегетаріанський та веганський продукт
    ✅Кошерний продукт
    ✅Амінокислоти
    ✅Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
    ✅Має реєстрацію GMP

    Таурин — умовно незамінна амінокислота, яка не використовується для синтезу білка та переважно міститься у вільному стані в більшості тканин, особливо в тканинах нервової системи. Вона функціонує в тканинах, стабілізуючи клітинні мембрани, сприяючи транспортуванню калію, натрію, кальцію й магнію в клітини та з клітин. Таурин допомагає генерувати й регулювати нервові імпульси та підтримує нормальний баланс рідини. Він також використовується організмом у зорових шляхах, мозку та нервовій системі, де він працює разом із гліцином і ГАМК як нейромедіатор.
    Покупець
    09.07.2020
    text_comment
    хороший продукт