• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, стандартизований екстракт ашваганди, 450 мг, 180 вегетаріанських капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-04593
    Наявність: Є в наявності
     ₴1678  ₴1373
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, стандартизований екстракт ашваганди, 450 мг, 180 вегетаріанських капсул :

  • Аюрведичний адаптоген
  • Поглинач вільних радикалів
  • Підтримка імунної системи
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Кошерний продукт
  • Натуральні рослини й трави
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
  • Ашваганда (Withania somnifera) — це рослина, яка широко використовується в аюрведі, традиційній індійській системі лікування травами. Ашваганда використовується як загальний тонізуючий засіб і «адаптоген», допомагаючи організму адаптуватися до тимчасових, нормальних стресів. Крім того, попередні дані свідчать про те, що ашваганда підтримує здоров’я імунної системи.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі 2–3 рази на день.

    Інші інгредієнти

    Гіпромелоза (целюлозна капсула), рисове борошно та стеарат магнію (рослинного походження).

    Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Попередження

    Попередження. Тільки для дорослих. Не рекомендовано вагітним/годуючим жінкам. Зверніться до лікаря, якщо приймаєте препарати або маєте захворювання (особливо захворювання шлунково-кишкового тракту, включно з виразками). У деяких людей із чутливим ШКТ цей продукт може викликати розлад травлення. Якщо після використання цього продукту ви відчуваєте дискомфорт у шлунково-кишковому тракті, зменште дозування або припиніть його використання. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Колір продукту може змінюватися природним чином.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому та прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми*
    Екстракт ашваганди (Withania somnifera) (корінь) (не менше 2,5 % загальної кількості вітанолідів — 11 мг) 450 мг *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Дуже багато чула про цю чудо-рослину. Купила з надією на покращення стану нервової системи. Але після прийому відчула болі в шлунку.( в мене виразка шлунку). Рекомендую більш детально вивчити протипоказання:індивідуальна непереносимість;вагітність і період лактації; захворювання шлунково-кишкового тракту. Без консультації у лікаря не слід приймати людям з аутоімунними захворюваннями - ревматоїдний артрит, цукровий діабет I типу, аутоімунний тиреоїдит та інші захворювання щитовидної залози, червоний вовчак. У деяких людей Ашваганда дає послаблюючий ефект. Сподіваюсь, що ця інформація була корисна.
    Покупець
    14.03.2021
    text_comment
    Спробую по дешевше.
    Покупець
    12.07.2022
    text_comment
    . Ашваганда використовується як загальнозміцнюючий засіб та «адаптоген», допомагаючи організму адаптуватися до тимчасових нормальних стресів. Крім того, попередні дані свідчать про те, що ашваганда підтримує здорову імунну систему.
    Покупець
    10.04.2020
    text_comment
    Завдяки біологічно активним речовинам добавки з ашвагандою мають адаптогенні, седативні, сечогінні, жарознижувальні та знеболювальні ефекти, позитивно впливають на центральну нервову, ендокринну та імунну системи, гальмують запальні та онкологічні процеси, підвищують рівень гемоглобіну, еритроцитів та сарввльнюють клітинне старіння. Мені подобається ця добавка. Після народдення сина виникли проблеми зі сном, і ашвагандха була однією з добавок, які допомогли нормалізувати цю проблему.
    Покупець
    05.11.2022
    text_comment
    Непоганий продукт, сильних зрушень очікувати не варто, проте на концентрацію трохи повпливав
    Покупець
    04.04.2022
    text_comment
    Почала приймати ашваганду, спочатку думала що не підійшло, бо були дивні симптоми, потім зрозуміла що це чіститься печінка. Перший день прийому були болі у печінці, відчуття повного кішківника. Надругий день чистився кішківник и все стало добре. Зараз приймаю і відчуваю легкість у животі, прилив сил. Взагалі стала приймати разом з другими інгрідієнтами для лікування герпесу та підйому імунної системи, з олією чорного кмину, л-лізином, лецитином, жиром криля, хлореллою.
    Покупець
    04.03.2021
    text_comment
    Стимулює імунну систему Нарешті, як адаптоген, ашваганда може допомогти зменшити запалення в організмі та допомогти вашій імунній системі працювати належним чином. Він не тільки покращив кількість лейкоцитів, але й дослідження показують, що ашваганда може збільшити вироблення імуноглобуліну. Мені подобається, іноді замовляю щоб підтримати себе
    Покупець
    03.07.2022
    text_comment
    Ashwagandha - це рослина, яка використовується в індійській медицині з давніх-давен. NOW зробив вражаючу роботу, представивши цей природний інгредієнт у формі капсул, які забезпечують легке та зручне вживання.

    Один з головних ефектів, який пов'язаний з вживанням Ashwagandha, - це зниження рівня стресу. NOW Ashwagandha допомагає знизити рівень кортизолу в організмі, який є гормоном стресу. Це може бути особливо корисним для тих, хто знаходиться під великим тиском або досвідчує постійні емоційні перевантаження.

    Крім того, NOW Ashwagandha може поліпшити якість сну, що в свою чергу впливає на загальний стан здоров'я. Завдяки відсутності штучних добавок і консервантів, Ashwagandha від NOW є безпечним і ефективним способом підтримки здоров'я.

    У підсумку, я можу рекомендувати NOW Ashwagandha як відмінний продукт для тих, хто шукає натуральні способи зменшення стресу та поліпшення якості сну.
    Покупець
    01.11.2022
    text_comment
    Нещодавно на мене напала моторошна апатія, з якої я не могла вийти десь 3 місяці. Втомившись аналізувати свій стан і перечитуючи різні способи від позбавлення від апатії та депресії, я зрозуміла, що мені потрібна допомога. Я вирішила собі замовити ашваганду.
    Першого дня я випила одну капсулу зранку, оскільки при вечірньому прийомі можуть бути проблеми зі сном. Нічого особливого одразу не відчула, і лише години за три звернула увагу на те, що начебто в мене більше сил. Наступні дні все було рівно. На 5 день ефект був уже помітнішим: відчуття депресії та апатії якось і ненав'язливо пішли. Це сталося якимось природним, гармонійним шляхом.
    Покупець
    01.05.2021
    text_comment
    Гарний склад і дозування. Приймаю для профілактики декілька разів на рік перед сном для зняття стресу.