• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Sports, Soy Protein Isolate, Natural Unflavored, 2 lbs (907 g)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-02152
    Наявність: Є в наявності
     ₴2245  ₴1837
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Sports, Soy Protein Isolate, Natural Unflavored, 2 lbs (907 g) :

  • Non-GMO
  • No Artificial Sweeteners - No Aspartame - No Sucralose - No Acesulfame-K
  • Покупець
    29.08.2021
    text_comment
    Рослинний білок. Соєві боби, а не горох. Соєві боби мають більший вміст білка, ніж горох. З віком наш організм потребує більше білка. Ви будете їсти тваринний білок? Ви вибираєте, чи споживати ви рослинний білок, але якщо ви літня людина, ви побачите, що рослинний білок краще засвоюється та корисніший для вашого здоров’я. Можливо, через війну, але ціни на зерно надто ростуть, якщо це станеться, то їсти далі буде обтяжливо. Будь ласка, не підвищуйте ціну на iHerb. Якщо ця стаття була корисною, натисніть.
    Покупець
    21.12.2020
    text_comment
    Тренуюся в залі і треба б більше білка в раціон. Купила цей білок, т.к. хотіла, щоби був без сторонніх присмаків. Але, на жаль, сам його смак мені не дуже подобається, у результаті стоїть банка. Думаю спробувати додати його до випічки, скажу, що вийшло пізніше.
    Покупець
    20.05.2020
    text_comment
    Хочу добавлять протеин в выпечку, я на кето
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Я вже давно п’ю сироватковий протеїн, але хвилювався через цукор та інші речі, тому купив цей. Я завжди п’ю соєве молоко вранці з пирію, морінгою, спіруліною, куркумою, корицею та олією MCT. Навіть соєве молоко було легко розчинити в шейкері, і я не заперечував на смак. Не було ніякого дивного каламутного відчуття. Говорять, що сироватка всмоктується швидше, але у мене був важкий живіт. Я вважаю, що соя підходить для мого шлунка, тому що вона швидше вбирається, і я відчуваю, що вона не дає навантаження на мій шлунок.
    Покупець
    16.11.2021
    text_comment
    Вирішила проекспериметувати з вегетаріанським протеїном. Не дуже сподобався смак. Але цілком пристойно. I decided to experiment with vegetarian protein. I didn't really like the taste. But it's quite decent.
    Покупець
    13.09.2018
    text_comment
    Я не споживаю багато білка, тому приймаю його більше року, намагаючись отримати якомога більше. На відміну від інших цукристих білків, на смак він нагадує квасолю, тому це прийнятно. Я змішую його з какао і п'ю за допомогою шейкера, який купив на iherb.
    Покупець
    12.04.2018
    text_comment
    якість відповідає заявленому на сайті. склад - рослинний ізолянт, інгредієнт - соя. упаковка- зручка, закривається. перевага- великий розмір, без домішок, смак - нейтральний. підходить для дієта і тренування і здоровий спосіб життя, якщо є мета- корисний білок - це ваш продукт.
    Покупець
    09.05.2021
    text_comment
    Соєвий протеїн позитивно впливає на весь організм і приносить велику користь при фізичних навантаженнях. Ця харчова добавка широко використовується в спортивному харчуванні, оскільки прискорює нарощування м'язової тканини і знижує кількість жиру. Це чудовий варіант для спортсменів, які мають непереносимість або алергію на лактозу. Цей продукт знижує рівень шкідливого холестерину.
    Ізолят соєвого протеїну має амінокислотний склад багатий на протеїн. Прекрасна альтернатива білку тваринного походження. В залежності від загальної дієти соєвий білок ізолят може використовуватися як схуднення так і для набору маси.
    Покупець
    08.05.2018
    text_comment
    Якісний протеїн без смакових добавок. Добре розміщується, швидко розчиняється, добре насичує. Я його вживаю замість одного прийому їжі.
    Покупець
    05.11.2019
    text_comment
    Ізолят соєвого білка без ГМО компанії NOW є хорошим рослинним джерелом високоякісного повноцінного білка з чудовим амінокислотним складом. Соєві продукти, включаючи соєвий білок, містять природні фітоестрогени та корисні білки, такі як геністеїн та даїдзеїн. Наша добавка з високоякісним ізолятом соєвого білка від NOW забезпечує вас основними інгредієнтами, необхідними для хорошого здоров'я.