• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, Hyaluronic Acid Hydration Facial Mist, 4 fl oz (118 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07782
    Наявність: Є в наявності
     ₴1099  ₴899
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, Hyaluronic Acid Hydration Facial Mist, 4 fl oz (118 ml) :

  • Rehydrate
  • Paraben Free
  • Gluten Free
  • Cruelty Free
  • Vegan/Vegetarian
  • Condition: Skin in need of soothing moisturization and replenishment.

    Solution: Hyaluronic Acid Hydration Facial Mist contains hyaluronic acid and aloe vera, along with multi-fruit and cucumber extracts to instantly rehydrate and replenish your thirsty skin whole diminishing the appearance of fine lines. This product also contains Aquaxyl®, a clinically-tested blend of vegetable-derived humectants that decreases skin water loss and visually improves moisture on the skin's surface.

    Рекомендації із застосування

    Shake well before use. With closed eyes and mouth, gently mist face, neck and chest. Apply as a toner, to set makeup, or to rehydrate skin any time of the day.

    Інші інгредієнти

    Water, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, aquaxyl® (xylitylglucoside/anhydroxylitol/xylitol), cucumis sativus (cucumber) fruit extract, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, phenoxyethanol & ethylhexylglycerin, polyglyceryl-10 laurate, multifruit extract [water, vaccinium myrtillus (bilberry) fruit extract, saccharum officinarum (sugar cane) extract, acer saccharum (sugar maple) extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, citrus limon (lemon) fruit extract], potassium sorbate, natural aroma, sodium hyaluronate (hyaluronic acid).

    *Organic ingredient

    Попередження

    Caution: Contains xylitol, which is harmful to pets.
    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Чудовий продукт, рекомендую використовувати його, читаючи інструкцію із застосування, щоб уникнути побічних ефектів. Кількість відповідна. Якість чудова. Інгредієнти вказані на ліках. Мені подобаються продукти Iherb, оскільки вони містять всю необхідну інформацію та оцінки. Упаковка відмінний розмір.Смак - це препарат, який прийнятний, який вам подобається в продукті
    Покупець
    22.11.2018
    text_comment
    Мені подобається продукт. Однак я трохи розчарований, тому що це зазначено як «туман», але дозатор рідини не в тумані. Чи можете ви змінити додаток? Дякую
    Покупець
    20.01.2022
    text_comment
    Ваша шкіра буде зволоженою та пружною! Подобається, бо зручно користуватися.
    Покупець
    18.08.2019
    text_comment
    Коли натиснути один раз на руку, то пахне легким трав’яним ароматом, а коли нанести на шкіру – майже не пахне. З того моменту, як я наніс його на шкіру, я відчув зміну якості шкіри, тож почувався щасливим і щасливим. У мене чутлива і суха шкіра, але лише одного натискання було достатньо, щоб моя шкіра залишалася зволоженою, і після використання моя шкіра не грубіла і не липнула. На перший погляд розмір здається малим, але він може бути завеликим, щоб носити його в сумці чи подібному. Я дуже вдячний, тому що я можу використовувати його багато.
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Запах трохи тугий. Відразу після надягання ви відчуєте подразник поколювання. Однак проблем немає, оскільки на шкірі немає ніяких відхилень. Сила зволоження висока, а лосьйон, який постійно повторюється, весь час розпроданий, тому я замовив цей, але зволожувальна сила все ще поступається .
    Покупець
    15.11.2021
    text_comment
    Простий у використанні та зручний. Я натрапив на це, коли шукав засоби для догляду за шкірою з гіалуроновою кислотою, які не тваринного походження. Аромат не різкий і не стійкий, тому ви можете використовувати його, не турбуючись про це.
    Покупець
    11.04.2020
    text_comment
    За ціною зі знижкою добрий, базовий спрей. Ідеально підійде для сухої та нормальної шкіри. Дуже актуальний сьогодні взимку, в опалювальний сезон, досить швидко усуває головний дискомфорт - сухість і стягнутість шкіри, робить її свіжою. А влітку використовую цей спрей, без кремів, щоб не перевантажувати шкіру. Ще з плюсів гарний склад, правда це через алое розпилення відбувається не делікатною хмарою, як хотілося б. Поки що альтернативи не знайдені, тому ще замовлятиму.
    Покупець
    10.03.2022
    text_comment
    Будь-якої пори року потрібно додатково зволожувати шкіру спреями протягом дня. Знаходячись цілий день в офісі з опаленням або кондиціонером, я кілька разів на день використовую спреї для обличчя. Шкіра дякує!
    Покупець
    06.11.2019
    text_comment
    Ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок. Природно, простий у використанні і дуже освіжає. Освіжає шкіру і підтримує її здоров'я, не торкаючись. Підходить і для чоловіків, і для тих, хто не встигає мастити, і для тих які страждають від міцності сироватки та її печіння, тому що це дуже приємно. Рекомендую навіть якщо використовується сироватка.Це як базовий шар перед нанесенням сироватки Потім спрей оновлюється протягом дня.Можна використовувати до 3 разів на день.Упаковка зручна, легка, висока якість, приємно пахне, розмір відповідний, користь велика і компанія відома
    Покупець
    05.05.2021
    text_comment
    Солодкий, підтягує і зволожує шкіру, але трохи щипає, і розміру вистачає на час і нормальний запах.У мене чутлива шкіра і їй підходить