• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, Certified Organic, Jojoba Oil, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07714
    Наявність: Є в наявності
     ₴1854  ₴1517
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, Certified Organic, Jojoba Oil, 8 fl oz (237 ml) :

  • 100% Pure Organic Moisturizing Oil
  • For Skin, Hair & Body
  • Multi-Purpose
  • USDA Organic
  • Expeller-Pressed and Hexane-Free
  • Certified Organic by Quality Assurance International
  • Condition: In need of healthier hair, softer skin, or an oil for general bath care and massage.

    Solution: 100% Pure, Certified Organic Jojoba Oil is derived from the seed of the jojoba (Simmondsia chinensis) shrub and is one of the most popular cosmetic oils available today. Its high stability, invigorating scent and cosmetic versatility make it ideal for all skin and hair types, and it is most commonly used to promote softer hair and skin. Jojoba Oil contains many nutritional compounds, including long-chain essential fatty acids and fatty alcohols.

    NOW Solutions is the next step in the evolution of personal care products. This comprehensive natural line encompasses moisturizers and serums, bath and body oils, shampoos and conditioners, oral care, skin care, and essential oils, all of which are formulated with the finest functional ingredients from around the world. NOW Solutions products avoid harsh chemicals and synthetic ingredients in our formulations, to provide a more natural product line.

    Рекомендації із застосування

    For healthy hair, add 1 tablespoon of 100% Pure, Organic Jojoba Oil to your favorite shampoo or conditioner. For cleansing and healthy skin, add 1 teaspoon to your bodywash, bath oils or other quality skin care products.

    Інші інгредієнти

    Organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil.

    Покупець
    19.09.2020
    text_comment
    Хороша олійка з приємним запахом, зручна упаковка не проливається. Використовувала для обличчя та волося
    Покупець
    18.02.2021
    text_comment
    Супер масло для всього тіла! Використовую для волосся, додаю в крем для рук та ніг, незамінна річ особливо в зимовий період
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олійка супер, запах нейтральний. Під час використання показала себе добре, якість можу оцінити як хорошу, упаковка дуже зручна, перевага коли використав при закриттю не проливається, зберігаю лежачи, дозування зручне. Гарно зволожує шкіру
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олійка супер, запах нейтральний. Під час використання показала себе добре, якість можу оцінити як хорошу, упаковка дуже зручна, перевага коли використав при закриттю не проливається, зберігаю лежачи, дозування зручне. ефірна олія показала себе добре для живлення шкіри і волосся, гарно може зволожувати. Я давня фанатка ефірних олійок і ця мені дуже сподобалася.
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    олійку можна використовувати для массажа та додавати в косметичні продукцію, зручно брати в дорогу
    Покупець
    11.09.2022
    text_comment
    Олію використовують для догляду за сухими, обвітреними та потрісканими губами, це відмінна олія для шкіри навколо очей. Вона має хорошу якість. При регулярному використанні рослинні олії для обличчя сприяють омолодженню втомленої та в'ялої шкіри, усуненню зморшок, в тому числі навколо очей, і попередженню появи нових.
    Покупець
    08.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"
    Покупець
    07.07.2021
    text_comment
    Вона корисна для шкіри обличчя. До складу олії жожоба входять вітаміни А, В, Е, корисні мінерали та амінокислоти. Вона багата антиоксидантами, підходить для всіх типів шкіри, не липка і довго зберігається. Часто роблю маски з даного масла запах дуже приємне використання зручне вистачає на досить довго його якість дійсно хороша добре зволожувати шкіру обличчя та волосся.
    Покупець
    04.11.2018
    text_comment
    Я купив це, щоб використовувати як масло для обличчя, оскільки воно заповнює порожні ділянки шкіри та надає шкірі еластичності. Запах неприємний, але якість відмінна. Він виготовлений зі 100% натуральних інгредієнтів у контейнері, який поміщається у вашій долоні. Застосовувати його можна незалежно від віку, і кожен зможе побачити ефект. Його можна використовувати, змішуючи з ефірними маслами. Його також можна використовувати на чутливій шкірі та зберігають у поліетиленовій упаковці в холодильнику. Він багатий поживними речовинами і забезпечує зволоження.
    Покупець
    03.12.2021
    text_comment
    Продукт мені сподобався.Використовувала його як масло для волосся і як сироватку після миття волосся.Недолік його запах.Мені не сподобався, хоча легкий і підходить до миття волосся.За невелику кількість ,це як сироватка.Запах ніколи не відчувається у волоссі,щодо довжини та густоти.Нічого не помітила,бо користуюся не регулярно.