• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, Certified Organic Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07594
    Наявність: Є в наявності
     ₴1027  ₴840
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, Certified Organic Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • USDA Organic
  • Rosa Mosqueta
  • Non GMO Project Verified
  • Expeller-Pressed and Hexane-Free
  • Certified Organic by QAI
  • Condition: Skin in need of natural nourishment and renewal.

    Solution: Extracted from the seeds of Rosa mosqueta, Pure Rose Hip Seed Oil is rich in Omega-6 essential fatty acids. This oil can be used to aid in skin renewal to replenish a healthy glow and for antioxidant protection.

    Рекомендації із застосування

    For external use only. Please consult a professional reference for suggested external uses.

    Інші інгредієнти

    Organic rose hip seed oil (100% pure).

    Попередження

    Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use. This natural oil is highly concentrated and should be used with care.

    Please recycle.

    Покупець
    28.12.2019
    text_comment
    Застосування: змастіть невелику кількість його олією для волосся та кремом для рук і тіла.Чудово зволожує.Також використовується в його дусі для зволоження та видалення темних кіл під очима.Якість відмінна.Запах: нормальний, розмір і упаковка хороші.Якість,розмір,аромат і упаковка хороші. Він найбільше корисний для темних кіл під очима та волосся. Я додаю його в маски для волосся, а іноді можна додавати в креми для рук і ніг як зволожувач.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Це мій другий чи третій раз, коли я купую цю олію, я не думаю, що мені коли-небудь доведеться пробувати іншу марку! Це дійсно гарна стійкість, не надто тонка, але легко наноситься, з тонким і красивим ароматом. Чудова ціна, і чомусь виглядає розкішно, навіть якщо порівнювати з іншими вишуканими сумішами олій для обличчя, які я пробував. Я використовую його для темних плям і сухої шкіри. Це моя перевага! Продовжу купувати!
    Покупець
    23.08.2018
    text_comment
    Я похвалила тітоньку за те, що він усуває пігментацію, і була в захваті від цього, висловивши свою думку, але скоріше скористалася б. Чесність середня пляшка і вартує своєї ціни
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Упаковка з крапельницею проста у використанні. Користувалася крапельницею без крапельниці, але вона була заблокована від дітей і її було складно відкривати кожен раз. Цей продукт тривав довше, але через 2 місяці я беру участь і відчуваю рибний запах. Він надто Не значні зміни. пахне, щоб наносити його на обличчя та волосся, тому я намагаюся використати його, малюючи ним п’яти.
    Покупець
    19.10.2018
    text_comment
    Я люблю використовувати його, коли моя шкіра стає трохи сухою взимку. Він не тільки зволожує вашу шкіру, але й надає їй блиск. Рекомендовано для потрісканих губ! Пляшка типу крапельниці і проста у використанні, і я дуже задоволений цією ціною за таку якість! Сама олія трохи жовтувата і має своєрідний запах, але мені це абсолютно не заважає.
    Покупець
    18.08.2018
    text_comment
    Я прибув сюди в пошуках простого салону краси без гліцерину. Раніше використовував масло іншої марки, але моє обличчя жовтіє .? Я відчував, що кинув, але це не проблема. Коли я прокинувся вранці, я був здивований, що моя шкіра стала білою, коли я продовжував це відчувати. Мені здається, що він має відбілюючий ефект. Як ви кажете, пахне рибою, але не важливо, чи наносите ви.
    Покупець
    14.08.2021
    text_comment
    Він поставляється без паперової коробки, що зменшує упаковку, і мене це влаштовує. Але кришка пляшки запилена і липка, тому мені довелося очистити її спиртом і ватним диском, щоб позбутися липкого пилу. Але, здається, це не масло спричинило це, тому я відчув полегшення. Я просто хотів би, щоб кришка була трохи краще захищена. Упаковка могла б бути кращою. Насос досить тонкий, щоб ви випадково не вичавили занадто багато. Пахне приємно, я б сказав, навіть краще, ніж олія шипшини Trilogy, якою я користувався. Я використовував його лише двічі, і поки що він працює добре, здається, достатньо зволожує моє обличчя 2 краплями.
    Покупець
    08.07.2022
    text_comment
    100% чистий органічний продукт Міністерства сільського господарства США Роза Москіта без ГМО Перевірено Центрифужний пресований гексан Сертифікований QAI Органічний Показання: для шкіри, яка потребує природного живлення та регенерації. Рішення: чиста олія насіння шипшини, отримана з насіння Rosa Mosquita, багата омега-6 незамінними жирними кислотами. Цю олію можна використовувати, щоб допомогти омолодити шкіру, надати їй здоровий і сяючий вигляд, а також забезпечити антиоксидантний захист.
    Покупець
    08.04.2022
    text_comment
    Бомбезна олія
    Покупець
    04.02.2021
    text_comment
    Для відбілювання використовую масло кісточок шипшини. Коли олія насіння шипшини окислюється, вона пахне скумбрією (рибою), але порівняно з олією насіння шипшини Lifeflow NOW Foods має більш скромний запах для втрати ваги. Я вважаю, що для догляду за красивою шкірою корисно використовувати багато, не скупившись.