• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, очищувальний тонік, вітамін C і ягоди асаї, 237 мл (8 рідк. унцій)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07999
    Наявність: Є в наявності
     ₴950  ₴777
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, очищувальний тонік, вітамін C і ягоди асаї, 237 мл (8 рідк. унцій) :

  • Система для освітлення шкіри
  • Підходить для більшості типів шкіри
  • Видаляє забруднення, що закупорюють пори
  • Без парабенів
  • Без глютену. Веганський продукт
  • Проблема: комбінована шкіра з незначною неоднорідністю кольору, тьмяна, з нерівним тоном або недоліками, викликаними шкірними проблемами.

    Рішення: очищувальний тонік із вітаміном C та ягодами асаї видаляє залишки забруднень, даруючи шкірі свіжість і молодість. Вітамін C, ягоди асаї та готу кола допомагають прибрати недоліки шкіри та видаляють забруднення, які закупорюють пори. Очищувальний тонік із вітаміном C і ягодами асаї — це ефективний неагресивний засіб, який освітлює шкіру та покращує її стан.

    Solutions від NOW — наступний крок у розвитку засобу особистої гігієни. Велика лінійка натуральних засобів для догляду включає зволожувальні засоби та сироватки, засоби для ванни та олії для тіла, шампуні та кондиціонери, засоби для догляду за порожниною рота, засоби для догляду за шкірою та ефірні масла. Усі ці продукти створюються на основі найякісніших ефективних інгредієнтів з усього світу. У складі продуктів Now Solutions відсутні агресивні хімічні та синтетичні речовини, що робить цю лінійку продуктів ще більш натуральною.

    Рекомендації із застосування

    Після очищення обличчя нанесіть достатню кількість тоніка на ватний диск і протріть шкіру обличчя та шиї, приділяючи особливу увагу зонам, які потребують більш ретельного догляду. Застосовуйте 1–2 рази на день за необхідності для досягнення оптимальних результатів.

    Інші інгредієнти

    Вода (Aqua), сік із листя алое вера (Aloe barbadensis)*, гліцерин, феноксиетанол і етилгексилгліцерин, аскорбілфосфат магнію (вітамін C), порошок із ягід асаї (Euterpe oleracea)*, екстракт готу коли (Centella asiatica), нікотинамід (ніацин), токоферол (вітамін E) (соя), нерафінована оливкова олія першого віджиму (Olea europaea), ароматизатори «Апельсин» і «Грейпфрут», полігліцерил-10 лаурат, сорбат калію, лимонна кислота.

    * Сертифікований органічний інгредієнт

    Покупець
    30.12.2021
    text_comment
    Взяла вперше на пробу , до цього користувалась більш преміальними , професійними тоніками ізраїльськими . Сподобався після першого ж застосування . Спочатку збентежив занадто надмірним запах апельсину , натуральний зараз апельсину , враження було , що наносиш апельсиновий сік )) але це тільки да запахом . Абсолютно не липкий , не залишає ніякого липкого відчуття та доску на шкірі , гарно очищує. Одну дірочку гряла лише за запах . А так гарний засіб , на довго вистачить , великий об’єм .
    Покупець
    23.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    21.05.2021
    text_comment
    Гарний базовий тонік для обличчя з чистим складом. Має легкий цитрусовий аромат. Консистенція як вода. Плівки і липкості на обличчі не залишає, чудово підійде як базовий тонік.
    Покупець
    19.06.2020
    text_comment
    Дуже хороший тонік, ідеально підійшов для моєї комбінованої шкіри. Гарно очищує, вирівнює тон шкір, при цьому не сушить. Має дуже класний, натуральний склад. Велика банка, вистачає на довго. Спершу було відчуття легкого пощіпування при використанні. Але згодом воно зникло, мабудь шкіра звикла до нього)) Ціна супер як для якості та обʼєму.
    Покупець
    19.03.2021
    text_comment
    Спробую дорожче.
    Покупець
    16.07.2019
    text_comment
    Користуюсь місяць. Подобається. Знімає стягнутість після вмивання гелем, шкіра менше почала лущитись. На злегка подразнену шкіру почервоніннями можна наносити, ефект наче висвітлення. Проте після гарячої ванни, на розпарену шкіру не наносьте- викликає печіння і почервоніння, з часом проходить і полегшується звичайною водою, але такий аспект присутній. Більше ніякого дискомфорту не помітила.
    Пахне чудово, свіжим апельсиновим фрешем.
    Можу рекомендувати - сама власниця комбінованої тонкої шкіри схильної до сухості.
    Покупець
    14.04.2019
    text_comment
    Купую цей тонік постійно так як в нього досить бюджетний ціна і якість суперово тут є в складі вітамін це він досить гарно очищає шкіру та пори і робить рівномірним колір обличчя дуже гарний результат постійно їм користуюся вранці і ввечері наношу не спонжик та протираю все обличчя я бачу результат обличчя стало набагато гарніше виглядати та здоровіше висипання зменшилися і взагалі немає дуже добре зволожувати і використання зручне.
    Покупець
    12.12.2021
    text_comment
    Проблема: комбінована шкіра з незначно вираженою неоднорідністю кольорів, тускла, з нерівним тоном або недостатками, визваними шкірними проблемами.
    Рішення: очищаючий тонік з вітаміном С і ягодами асої віддаляє залишки забрудненого, додаючого коже свіжості та молодості.
    Очищаючий тонік з вітаміном C та ягодами асої - це ефективний, не агресивний засіб для освітлення шкір та покращення її стану
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    Хороший тонік для щоденного використання. Я вітамін С застосовую і своєму догляді вже давно. Мій вік 30 років і мені необхідно в догляді більше активних компонентів. Цей засіб добре справляється зі своєю задачею. При регулярному застосуванні трошки освітлює шкіру, вона гладенька та доглянута. Косметолог сказала що склад непоганий. Загалом якість хороша за помірну ціну, буду замовляти ще
    Покупець
    07.12.2020
    text_comment
    Доброго вечора,ми з України В цей не простий для нас час потрібно ще ретельнііше піклуватися про своє здоров""""я,підтримувати імунітет та емоційний стан.Чудовий продукт,як і все з iHERB! Рекомендую! Підтримайте Миру всім Good evening, we are from Ukraine In this difficult time for us we need to take even more care of our health, maintain immunity and emotional state. Great product, like everything from iHERB! I recommend! Support """"Peace to all """"