• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07595
    Наявність: Є в наявності
     ₴886  ₴725
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure
  • Non GMO Project Verified
  • Condition: Skin in need of natural nourishment and renewal.

    Solution: Pure rose hip seed oil is rich in omega-6 essential fatty acids. This oil can be used to aid in skin renewal to replenish a healthy glow and for antioxidant protection.

    Рекомендації із застосування

    Apply 2-3 drops onto cleansed, dry face, neck, body or scalp and massage in.

    Інші інгредієнти

    Rose hip seed oil (rosa canina/rubiginosa/moschata).


    Попередження

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    Масло шипшини швидко окислюється і зберігається в холодильнику. Достатньо об’єму 30 мл. У дні, коли догляд за шкірою клопітний або втомлений, вам може знадобитися нанести лосьйон на ванну і використовувати тільки масло шипшини. Він містить багато вітаміну С і, здається, ефективний проти плям і пор, тож двома зайцями. Nowfoods якісні та дешеві, тому ви можете сміливо вживати будь-який вид. Олія, яку безпечно мати. Воно було не таким насиченим, як масло жожоба, і не виглядало блискучим. Я в порядку, але мій друг, який прийшов погостювати, сказав, що йому не подобається запах. Звичайно, не пахне трояндами. Часто кажуть, що це трохи рибно, але це не так вже й Не значні зміни., що я маю сказати? Воно не має приємного запаху, але воно ефективне, тому це одна з олій, які ви завжди повинні мати.
    Покупець
    27.04.2018
    text_comment
    Якість бренду ніколи не підводить. Запах нейтральний. Начиталася захоплених відгуків-і вирішила випробувати на собі, воно досить щільне, не легке і про це я не подумала, адже у мене комбі шкіра схильна до висипів. Упаковка Iherb завжди надійна. Склад чудовий. Користь, безперечно, є в порівнянні з аптечними препаратами. Використання просте, дозатор досить добре працює і розпилення дрібне та рівномірне. Дякуємо всім, хто залишає чесні відгуки. Здоров'я всім.
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Подобається лице після його використання.
    Покупець
    21.10.2022
    text_comment
    Норм
    Покупець
    19.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Я вже давно користуюся ефірними маслами Now і мені вони подобаються. Безперечна якість. Замовлення прибуло дуже швидко в Бразилію. Смачний аромат шипшини. Я використовую кілька крапель разом з базовим маслом. Мені він просто не сподобався, тому що він трохи вилився на упаковку. Цей ковпачок трохи відрізнявся від ковпачків для інших моїх ефірних масел. Отже, ви не можете кинути пляшку чи транспортувати її, оскільки вона тече. Якщо вам сподобався мій коментар і він був для вас корисним, не забудьте поставити йому великий палець вгору.
    Покупець
    18.04.2021
    text_comment
    Сподобалось!
    Покупець
    13.08.2021
    text_comment
    Він прибув пітний швидко! Не має запаху, дуже світло-жовтуватий колір, хороша текстура, швидко вбирається шкірою, має гарний розмір і дає багато. Я наношу його на обличчя в суміші з кремом, і моя шкіра дуже свіжа! Мені дуже сподобалася хороша якість. Його можна наносити на інші частини тіла, щоб зволожити шкіру.
    Покупець
    11.03.2019
    text_comment
    Я використовував його лише один раз, але поки що це огляд. Часто кажуть, що це контейнер, але, як ви бачите, нахиляти його по діагоналі було небезпечно. Хіба це не та людина, яка намагається це витрясти? Або контейнер покращився? Я не знаю, але я заплутався, тому не хвилюйся. Пахне, але взагалі не пахне, коли відкривається. Цікаво, чи буде це окислюватись і пахнути з часом, але тепер воно повністю зникло. Отже, витираю капає масло і відразу затягую, щоб максимально не окислюватися. Поки що зручність використання хороша, але я нічого не можу сказати, бо це лише один раз. Я відчуваю, що моя шкіра сяє вранці. W Здається, що це можна використовувати для сезонних і зволожуючих типів шкіри. Я перегляну його ще раз.
    Покупець
    07.08.2022
    text_comment
    Отримала, перші враження позитивні та відповідають заявленій якості олійки