• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, олія з виноградних кісточок, 473 мл (16 рідк. унцій)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07707
    Наявність: Є в наявності
     ₴1218  ₴997
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, олія з виноградних кісточок, 473 мл (16 рідк. унцій) :

  • Засіб для догляду за чутливою шкірою з повністю очищених інгредієнтів
  • Легкий, шовковистий зволожувальний засіб
  • Підходить для всіх типів шкіри
  • Проблема. Чутлива шкіра потребує природного засобу для природного зволоженння й захисту від передчасного старіння, який би не закупорював пори й не спричинював висипів.

    Рішення. 100 % чиста олія з виноградних кісточок без запаху — це легка олія, що має м’які зв‘язні та зволожувальні властивості. Ця універсальна олія містить безліч незамінних жирних кислот, зокрема лінолеву, олеїнову, стеаринову, пальмітинову, міристинову й лауринову. Його насичена, шовковиста текстура ідеально підходить для заспокоєння сухості та подразнення й може застосовуватися для всіх типів шкіри, оскільки не закупорює пори та не спричиняє висипів. Олія з виноградних кісточок ідеально підходить як основа для лосьйонів. Вона досить делікатна, тож її можна використовувати як кондиціонер для всіх типів волосся.

    Solutions від NOW® — наступний крок у розвитку засобів особистої гігієни. Ця всеосяжна лінійка натуральних засобів для догляду включає антивікові зволожувальні засоби та сироватки, засоби для ванни та гелі для тіла, шампуні та кондиціонери, засоби для догляду за порожниною рота, засоби для догляду за шкірою та ефірні масла. Всі ці засоби створюються на основі найякісніших ефективних інгредієнтів з усього світу. У складі продуктів Solutions NOW® відсутні агресивні хімічні та синтетичні речовини, що робить цю лінійку продуктів ще більш натуральною.

    Рекомендації із застосування

    Необхідно наносити у якості натурального зволожувального засобу прямо на шкіру або використовувати як основу для лосьйонів.

    Інші інгредієнти

    Виноградна олія, що міститься в цьому продукті, вважається харчовою.

    Попередження

    Компанія NOW не проводить тестування на тваринах. Просимо після закінчення використання відправити упаковку на вторинну переробку.

    Покупець
    25.11.2021
    text_comment
    Використовую для баночного та звичайного масажу. Інколи зволожую суху шкіру рук. Добре поглинається шкірою. Великий об'єм. Єдине зауваження це те, що до кінця терміну придатності залишилося ще пів року, а масло вже має запах старого масла. Мабуть, треба активніше використовувати після покупки.
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Мені значно більше зайшло миндалеве масло від now. Використовую після душу на вологу шкіру для тіла. Зараз використовую тільки мигдалеве
    Покупець
    16.12.2021
    text_comment
    Взяла цю олійку вже не вперше ,бо вона чудово впливає на ріст волосся та брів , а також добре зволожує шкіру обличчя та голови .Використовую її як маску , як масло для масажу , для обгортання має гарну консистенцію та аромат
    Покупець
    16.10.2019
    text_comment
    Ця олія - полісорбат-80 – мій перший етап очищення шкіри обличчя ввечері вже років 5. Співвідношення олії до полісорбату (купую його в магазині миловаріння) – 85% до 15%. Виходить у рази дешевше, ніж купувати готову гідрофільну олію.
    Покупець
    15.06.2022
    text_comment
    NOW Foods, Solutions, Grapeseed Oil - це якість, користь та живлення для організму, приємний запах. Універсальна ефірна олія. І вік людини не важливий, бо в кожного можуть бути проблеми зі зволоженням шкіри. основна функція продукту зволожувати шкіру. Склад олії підходить для всіх типів шкіри. Головна перевага в тому, що ця олія їстівна. Зручне використання, міцна упаковка, а її розмір старе великим плюсом в подорожі. Продукт завдяки упаковці не чутливий до ультрафіолетових променів.
    Покупець
    11.05.2022
    text_comment
    Багатий комплекс корисних речовин та мінералів продукту дозволяє використовувати виноградну олію і в кулінарії, і в медицині, і в косметології.
    Олію виноградних кісточок можна по праву вважати універсальним корисним продуктом.
    В олії з виноградного насіння присутня висока концентрація вітамінів групи В, а також вітаміни А, Е, С, органічних кислот і мінеральних речовин, які дозволяють очищати організм від шкідливих речовин, регулювати нервову систему, має імуностимулюючі властивості, нейтралізує запалення і служить ефективним регулятором обміну речовин в організмі.
    Покупець
    10.09.2022
    text_comment
    Олія виноградної кісточки:
    100 % чистий догляд за чутливою шкірою,
    Легкий шовковистий зволожувальний засіб,
    Підходить для всіх типів шкіри,
    Чутлива шкіра потребує природного зволожувального засобу та захисту від передчасного старіння, який не закупорює пори й не викликає дрібних тріщин.
    Рішення: 100 % олія з виноградних кісточок без запаху є легкою та має м’які в’яжучі та пом’якшувальні властивості. Ця універсальна олія містить безліч незамінних жирних кислот, зокрема лінолеву, олеїнову, стеаринову, пальмітинову, міристинову й лауринову. Його насичена, шовковиста текстура ідеально підходить для заспокоєння сухості та подразнення й підходить для всіх типів шкіри, оскільки не закупорює пори та не призводить до тріщин. Олія з виноградних кісточок ідеально підходить як основа для лосьйонів. Вона досить м’яка, тож її можна використовувати її як кондиціонер для всіх типів волосся.
    Покупець
    10.09.2022
    text_comment
    Олія з виноградних кісточок. Запах приємний. Використання економне. Якість хороша. Упаковка прозора.
    Покупець
    06.03.2019
    text_comment
    Люблю цю олійку, але запах підійде не кожному! Зразу він дуже виражений, а потім вже вивітрюється або просто до нього звикаєш.
    Використовую олійку для масажу спини, стоп та обличчя. І також наношу її після душу на ледь вологе тіло. Олійка гарно впитується і шкіра стає м’яка м‘яка.

    Єдиний нюанс, з часом, після багаторазового використання, залишки олійки стікають по зовнішній поверхні баночки і якщо ви поклали пляшечку на стіл, а потім її забрали, то залишиться від неї слід.
    Покупець
    05.03.2019
    text_comment
    люблю цю штуку:)))
    має дуже приємний аромат,та чудовий склад!