• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, Bamboo Silica Beauty, 90 Veg Capsules


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-08404
    Наявність: Є в наявності
     ₴1171  ₴958
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, Bamboo Silica Beauty, 90 Veg Capsules :

  • Support for Hair, Skin & Nails
  • Standardized to 70% Silica
  • A Dietary Supplement
  • Vegetarian/Vegan
  • Non-GMO
  • Silicon is the third-most abundant trace element in the body. Silicon is present in all body tissues with the highest concentrations of silica are bone and other connective tissue including skin, hair, arteries, and nails. Bamboo is one of the most abundant natural sources of silica.

    Рекомендації із застосування

    Take 2 capsules daily.

    Інші інгредієнти

    Hypromellose (cellulose capsule), microcrystalline cellulose and stearic acid (vegetable source).

    Not manufactured with yeast, wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Попередження

    Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

    Natural color variation may occur in this product.

    Store in a cool, dry place after opening.
    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Veg Capsules
    Servings Per Container: 45
    Amount Per Serving%Daily Value
    Bamboo Extract
    (Bambusa vulgaris) (Shoots) (min. 70% Silica)
    760 mg**
    **Daily Value not established.
    Покупець
    31.08.2018
    text_comment
    Я пив кремнезем від рідин до капсул і від різних виробників, але тепер, коли я став Alafor, я зміг так похвалити своє волосся, що не можу це зупинити. Я не відчуваю різких змін у своїй шкірі чи нігтях, але я думаю, що це закономірність, яку ви помітите, коли зупинитесь. Я купив його, бо думав, що цього разу ніколи не купував кремнезему ЗАРАЗ, але я не відчуваю в цьому нічого особливого. Пакет трохи милий, чи не так? Розмір легко п’ється. Я п'ю з ЧСЧ вранці та ввечері. Наступного разу я збираюся спробувати інший кремнезем від ЗАРАЗ (у звичайній упаковці).
    Покупець
    31.05.2018
    text_comment
    Насамперед, кремній у мене – для волосся, де він проявляє себе чудово. Так само я вірю в його користь для серця, та й від бактерій і вірусів позбутися нікому не завадить. А ще кремній сприяє виробленню власного колагену, а колаген я люблю! Ця добавка мені сподобалася. Ефективна та недорога, покупкою залишилася задоволена
    Покупець
    26.12.2019
    text_comment
    Цей мінерал позитивно впливає на білки,перевага в тому числі на еластин, що забезпечує шкірі еластичність, і на кератин, що знаходиться в волосяних фолікулах. Діоксид кремнію також стимулює і пов'язує глікозаміноглікани - ще один білок, який у воді може утримувати до 1000 разів більше своєї ваги.Хороша якість,невеликий розмір капсул,нейтральний смак
    Покупець
    25.09.2019
    text_comment
    Капсули більше 2 см. Я звик до великих зерен, тому немає проблем, але якщо ви не звикли до цього, це може бути важко пити. Я не знаю про зміни в моєму організмі після прийому кремнезему, але я хотів би відчути зміни в майбутньому.
    Покупець
    25.09.2019
    text_comment
    Капсули для жіночої краси. Якість чудова. Капсули легко ковтати, не великого розміру. Нігті стали міцніші, волосся не випадає. Результатом задоволенна.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Лікар порадив. Діоксид кремнію з бамбуку- важливий мікроелемент для підтримки рухливості суглобів. Капсули легко ковтати, не великого розміру. Для періодичної профілактики гарний препарат. Упаковка зручна для зберігання. Рекомендую! Дякую всім добрим людям за підтримку. Мира всім!
    Покупець
    19.03.2021
    text_comment
    Спробую дорожче.
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    коли робила замовлення biosil був недоступний, вирішила тимчасово замінити на цей бад. поки про результати не скажу, але пропью курсом місяці три. сподіваюсь в купі з фншими вітамінами дасть свої плоди
    Покупець
    14.03.2021
    text_comment
    Давно знайома з БАД від бренду Now Foods і дуже полюбила цю марку. Це досить бюджетні за ціною, але при цьому чудові та якісні добавки. Таку речовину, як кремній, я раніше окремо не приймала і навіть не знала, наскільки цей мінерал важливий для організму. Кремній — третій найпоширеніший мікроелемент в організмі. Кремній присутня у всіх тканинах організму, але найвища концентрація кремнію в кістках та інших сполучних тканинах, включаючи шкіру, волосся, артерії та нігті. Бамбук – одне з найбагатших природних джерел кремнію. Пакування пластикова баночка, білого кольору. На обороті є інформація про склад, виробник БАД та інші відомості. У баночці 90 капсул. Приймати 2 капсули на день. Склад: екстракт бамбука (пагони) (мінімум 70% кремнію) 760 мг. Особисто на собі можу відзначити наступний ефект від прийому кремнію, що приймала разом з колагеном. - менше проблем із судинами (якось ламаються капіляри) - менше болить спина від навантажень - швидке зростання нігтів та волосся.
    Покупець
    12.05.2019
    text_comment
    Купляла собі, так як хворію на алопецію. Приймала в комплексі з іншими вітамінами ( цинк, витаміни групи В, витамин С, залізо) та мазями - волосся почало відновлюватися. Замовлю ще на один курс. Усім краси та здоров'я!