• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, нічний крем з гіалуроновою кислотою, 59 мл (2 рідк. унції)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07781
    Наявність: Є в наявності
     ₴1358  ₴1111
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, нічний крем з гіалуроновою кислотою, 59 мл (2 рідк. унції) :

  • Без парабенів
  • Без глютену
  • Перевірена якість продукту
  • Етичний продукт
  • Проблема. Шкіра потребує зволоження й інтенсивного оновлення протягом ночі, а також зменшення появи дрібних і глибоких зморшок. Підходить для всіх типів шкіри

    Рішення. Нічний крем з гіалуроновою кислотою забезпечує підвищене зволоження вашої шкіри завдяки гіалуроновій кислоті та життєво важливим поживним сполукам. Він також містить значну кількість масел та олій для догляду за шкірою, які відновлюють здоров'я шкіри під час сну. Прокидайтеся з більш гладким та здоровим кольором обличчя.

    Рекомендації із застосування

    After cleansing and toning your face in the evening, apply a thin layer of Hyaluronic Acid PM Creme to face and neck. Use daily for best results.

    Інші інгредієнти

    Вода, стеаринова кислота (рослинного походження), олія авокадо (Persea gratissima), гліцерилстеарат емульгуючий, цетиловий спирт, гліцерин, цетеариловий спирт і цетеариловий глюкозид, етилгексилпальмітат, рослинний сквалан, масло ши (Butyrospermum parkii) (деревний горіх)., вода/соняшниковий лецитин/бензиловий спирт, натуральний аромат, феноксиетанол і етилгексилгліцерин, цетилпальмітат, олія з насіння жожоба (Simmondsia chinensis), гіалуронат натрію (гіалуронова кислота), сорбат калію, диметилсульфон (МСМ) (метилсульфонілметан), карнозин, ксантанова камедь, тетрагексилдецил аскорбат (вітамін С), токоферол (вітамін E) (соя без ГМО), розчинний колаген, екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis).

    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Крем непоганий, але від засобу з гіалуроновою кислотою очікувала більшого. Упаковка хороша, із зручним дозатором. Розмір пляшечки немаленький, за 4 місяці використала лише половину. Текстура досить густа, але добре розподіляється по шкірі, швидко вбирається. Запах специфічний, але не різкий. Для моєї сухої та чутливої шкіри зволоження виявилося недостатньо, тому з третього використання наносила тільки після сироватки.
    Покупець
    25.06.2019
    text_comment
    Крем сам по собі не поганий. Взяла нічний і денний відразу. Густий, але дуже швидко тане на теплій шкірі і добре всмоктується. Коли замовляла на сайті, думала, що в тюбиках прийде, як на картинці. Прийшов в баночках з дозатором. До речі, дуже зручно. Єдине, що мені не подобається - це запах. Пахне як одеколон.
    Покупець
    25.04.2020
    text_comment
    З віком наша шкіра потребує більш ретельного догляду, і цей чудовий крем нам на допомогу. Крем з гіалуриновою кислотою відмінно омолоджує шкіру. Після невеликої кількості крему шкіра стає гладкою і пружною. Має легкий приємний запах. Рекомендую!
    Покупець
    23.01.2022
    text_comment
    Приємний крем, гарно наноситься і впитується в шкіру обличчя. Обличчя не жирніє після нього
    Покупець
    18.11.2019
    text_comment
    Зручний флакон з дозаторами у крему, ні каплі не залишиться) плюсом є гарне зволоження, його потрібно небагато для нанесення на шкіру
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    мені сподобалося, я замовила повторно, але все індивідуально, зволожує гарно
    Покупець
    16.08.2020
    text_comment
    дуже подобається цей крем: легке натискання на дозатор і видавлюється не багато, а саме скільки потрібно. Крем має легку текстуру, не густий, не рідкий. Те, що треба. Аромат не навязливий. Швидко поглинається шкірою.
    Покупець
    12.05.2021
    text_comment
    Гарний крем, добре зволожує
    Покупець
    12.05.2019
    text_comment
    Чудово, і звичайно продукти iHerb не мають до цього ніякого відношення вже багато років, ми маємо справу з цим, але не будьте несправедливі в оцінці і не перебільшуйте будь-який продукт, який би він не був, тому що через високу чи низьку оцінку , ціни на продукцію змінюються, зростають або падають і зникають. Оцініть чесно і по совісті
    Покупець
    12.04.2021
    text_comment
    Гіалуронова кислота дуже корисна для шкіри з алопецією. Після 25 років ми повинні доглядати за шкірою. Зараз я використовую її щодня з другою сироваткою. Після її використання шкіра відчуває себе вологою, втомленою та м’якою, як дитяча шкіра коли надягаю. Розмір упаковки середній, і найкраще, що вона з насосом. Я люблю такі упаковки, для нього легкий аромат, але не дратує