• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, прогестерон із дикого ямсу, крем для відновлення балансу шкіри, без ароматизаторів, 20 мг, 85 г (3 унції)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-03338
    Наявність: Попереднє замовлення
     ₴1208  ₴989
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, прогестерон із дикого ямсу, крем для відновлення балансу шкіри, без ароматизаторів, 20 мг, 85 г (3 унції) :

  • 20 мг природного прогестерону в 1 дозі
  • Без штучних барвників
  • Без доданих ароматизаторів
  • Без парабенів
  • Без глютену
  • Перевірена якість продукту
  • Етичний і веганський продукт
  • Без ГМО
  • Працівники NOW® Solutions вважають, що краще використовувати натуральні продукти: це стосується не тільки їжі й дієтичних добавок, а й засобів особистої гігієни. Натуральні засоби особистої гігієни можуть забезпечити поживну підтримку не тільки зовнішнього вигляду, а й здоров’я.

    Ми впевнені, що натуральні продукти приносять користь, саме тому пропонуємо жінкам крем із натуральним прогестероном. Можна обрати крем із прогестероном без ароматизаторів або з ароматом лаванди, вони обидва містять 20 мг натурального прогестерону в одній дозі.

    Наша продукція задовольнить жінок, які бажають використовувати натуральні та щадні засоби для підтримки здорового балансу шкіри.

    Рекомендації із застосування

    1 повне натискання дозатора відмірює порцію крему, яка складає приблизно 1,3 г і містить 20 мг біоідентичного прогестерону класу USP із дикого ямсу. Ця ємкість містить близько 65 доз. Масажними рухами наносьте 1 дозу на гладенькі ділянки шкіри, як-от зап’ястя, внутрішні частини рук або стегон, шию, живіт або груди один чи два рази на день.

    Наносьте крем на ці ділянки почергово. Жінкам у пременопаузі використовувати крем за 14 днів до першого дня менструації, зробити перерву, а потім повторити. Жінкам у період менопаузи застосовувати протягом 21 дня, потім припинити на 7 днів і повторити. Це лише загальні рекомендації, які, можливо, необхідно буде скорегувати залежно від індивідуальних потреб.

    Інші інгредієнти

    Вода (Aqua), гліцерилстеарат емульгувальний, гліцерин, стеаринова кислота (рослинного походження), цетеариловий спирт, каприловий/каприновий тригліцерид, цетеариловий спирт і цетеариловий глюкозид, соняшникова олія (Helianthus annuus), олія з насіння жожоба (Simmondsia chinensis), прогестерон (клас USP), феноксиетанол і етилгексилгліцерин, ксантанова камедь, екстракт листя розмарину (Rosmarinus officinalis), сорбат калію, пантенол, ретинілпальмітат (вітамін A), олія з насіння моркви (Daucus carota sativa), токоферол (вітамін E) (без сої), сік із листя алое вера (Aloe barbadensis)*, екстракт кореня женьшеню (Panax ginseng), екстракт плодів сереної (Serenoa serrrulata), екстракт квіток ромашки (Chamomilla recutita), лимонна кислота, олія лемонграсу (Cymbopogon flexuosus).

    * Органічний інгредієнт

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування.

    У разі виникнення подразнень і почервоніння шкіри припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Не застосовуйте під час вагітності та грудного вигодовування.

    Не купуйте цей продукт, якщо захисна плівка пошкоджена.

    Попередження згідно із законопроєктом 65 штату Каліфорнія. Цей продукт містить хімічну речовину, яка, за даними штату Каліфорнія, може викликати онкологічні захворювання. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

    Покупець
    30.06.2019
    text_comment
    Крем для жінок з прогестероном, який відповідає за здоров'я жінок. та репродуктивну функцію. Він вирівнює рівень тестостерону та кортизолу в організмі жінки. Проникає в шкіру де знаходяться кровоносні судини і далі у артеріальну та венозну кров і надає організму необхідний рівень
    Покупець
    27.06.2019
    text_comment
    Крем має натуральні інгредієнти,прогестерон з дикого ямсу.Дуже зручний дозатор,легко наноситься.Але !Перед застосуванням здайте аналізи на гормони!Рекомендую проконсультуватись з лікарем.Я застосовую 21 день,7 днів перерва .Мені вистачає на 3 місяці.Всім здоров'я!
    Покупець
    23.09.2021
    text_comment
    Відновлює шкіру, покращає сяйво!
    Приємний аромат!
    Відмінні складники та якість!
    Покупець
    22.11.2020
    text_comment
    У мене починається менопауза, пропадають місячні. Цей крем замовила вперше, втираю в шкіру нижньої частини живота. Приблизно через тиждень почались місячні, на котрі я вже і не сподівалась! Може піднивати трохи живіт, але напевно, це було так перед місячними
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Для покращення гормонального балансу, при низькому прогестероні, рекомендується використання тільки після консультаціі з лікарем!
    Покупець
    13.09.2020
    text_comment
    дуже зручний флакон з дозатором.
    брала для полегшення симптомів при мастопатії. допомагає, але трохи дорогувато. перевага в тому, що це саме крем , і прогестерон засвоюється в організм без побічних ефектів. розмір флакона середній ,мені вистачило на місяць користування.
    оформлення заказу миттєве, доставка в Україну супер швидко.
    дякую магазину за можливість придбати якісні товари за найкращими цінами!
    Покупець
    10.07.2022
    text_comment
    Перший раз замовила цей крем для підняття рівня прогрестерону в лютеіновій фазі циклу. Можу сказати, що після використання не було ПМС, набухання грудей перед місячними. Одразу після нанесення відчувала прилив крові до статевих органів.
    Покупець
    10.02.2022
    text_comment
    Придбала для знайомої. Не можу сказати за ефект. Все індивідуально. Порадьтеся з хорошим лікарем який хоче вам допомогти а не лікувати роками.
    Покупець
    09.12.2021
    text_comment
    Прогестерон мені призначив лікар, оскільки маю кістозну мастопатію. Вирішила замовити даний препарат на iherb, оскільки він не синтетичний. Користуюсь вже місяць, можу сказати, що груди значно менше болять. На дотик кісти стали менш відчутними та помітними. Після 3 місяців застосування відгук доповню. Поки що покупкою задоволена. Хто має такі ж проблеми, замовляйте даний препарат тут!
    Покупець
    09.01.2019
    text_comment
    Мені близько 40. Я спробувала його використовувати, тому що мій менструальний цикл був коротким протягом двох місяців. Уважно прочитавши книгу доктора Лі, я вирішив, що вона підходить моїй конституції, виходячи з моїх симптомів. З тих пір, як мені було двадцять, у мене був сильний ПМС. За останні кілька років прийом добавок Вітекс і Донг Куай дуже допоміг мені, але я все ще мав легкі симптоми ПМС (невелика дратівливість, стиснення в грудях, запор тощо). Але в цьому місяці, коли я цим користувалася, таких неприємних симптомів взагалі не було, а без ПМС так просто! Я дізнався вперше. Я почала використовувати його після закінчення місячних, і після застосування протягом 21 дня у мене вранці наступного дня прийшли місячні. Після прийняття ванни вночі я застосував 1 насос до внутрішньої сторони рук, живота, талії, стегон, сідниць тощо, обертаючи. Я наношу його до тих пір, поки він не стане прозорим, але думаю, було б неНе значні зміни., якби на одну помпу було трохи менше.