• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, силімарин подвійної концентрації, 300 мг, 200 вегетаріанських капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-04753
    Наявність: Є в наявності
     ₴1776  ₴1453
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, силімарин подвійної концентрації, 300 мг, 200 вегетаріанських капсул :

  • Екстракт розторопші
  • Підтримує функцію печінки
  • З артишоком і кульбабою
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Кошерний продукт
  • Натуральні рослини й трави
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Має реєстрацію GMP
  • Силімарин (Silybum marianum), також відомий як розторопша, використовується традиційними травниками впродовж століть. Наукові дослідження показали, що компоненти силімарину можуть сприяти підтримці здорової функції печінки. Ця вегетаріанська формула також включає артишок і кульбабу для додаткової підтримки.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі 1–3 рази на день.

    Інші інгредієнти

    Гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію та стеарат магнію (рослинного походження).

    Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски, деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію GMP, де переробляються інші інгредієнти, які містять ці алергени.

    Силімарин подвійної концентрації від NOW® містить удвічі більше екстракту розторопші (300 мг на капсулу), ніж наш продукт звичайної концентрації (150 мг на капсулу).

    Попередження

    Попередження. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань або під час прийому препаратів слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Колір продукту може змінюватися природним чином.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в одній порції% від добової норми
    Екстракт розторопші
    (Silybum marianum) (плоди/насіння)
    (Стандартизований до 240 мг силімаринових флавоноїдів — еквівалент 80 %)
    300 мг**
    Корінь кульбаби (Taraxacum officinale)100 мг**
    Артишок (Cynara scolymus) (лист)50 мг**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.09.2018
    text_comment
    Минулого разу брала лівер рефреш цього виробника.Але при покупці його не було, тож купила сілімарін.Біль в печінці проходить.Мені дуже сподобався цей комплекс.
    Покупець
    26.12.2021
    text_comment
    Приймаю силімарин курсом , 3 місяці, потім перерва. По одній капсулі в день. печінка скаже вам дякую,детокс для всього організму. Основний інгредієнт - розторопша. смак не відчувається. розмір капсули звичайний, можна ковтнути без проблем. Найвища якість.
    Покупець
    23.01.2021
    text_comment
    Для печінки і жовчного те що треба. Мене раніше укачувало в авто, подруга лікар порадила цей препарат , каже що то застій жовчі. Після 1 місяця прийому легкість і вже немає тошноти в машині, я дуже задоволена. Крім цього ще брала інші засоби
    Покупець
    20.11.2021
    text_comment
    використовують для нормалізації роботи печінки і органів травлення.
    Вміст в плодах розторопші силімарину - комплексу біофлавоноїдів - обумовлює її здатність захищати клітини печінки від пошкоджень і проникнення токсичних речовин, виводити вже існуючі токсини, стимулювати вироблення протеїну та активізувати роботу ДНК і РНК.
    Покупець
    19.01.2021
    text_comment
    Так як я розумію, що в організмі накоплюються токсини і їх треба виводити , ця добавка гарний детокс і після пропиття курсу я відчуваю себе добре, навіть шкіра обличчя висвітлюється. Приймаю по 3 капсулиу день. Пропиваю раз у рік.
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Силімарин – аналог аптечного препарату КАРСИЛ. Цей препарат є рослинним гепатопротектором. Екстракт молочного будяка - зміцнює здорові тканини печінки, а також допомагає швидше відновлювати клітини, які пошкоджені. Корінь кульбаби є жовчогінним засобом, природним джерелом поживних речовин, що надають тонізуючу дію на весь організм, шлунок, сприяє процесу травлення. Артишок захищає печінку від дії токсинів, допомагає виведенню шлаків із організму, солей важких металів, покращує тонус печінки. Якщо є необхідність у підтримці печінки, раджу придивитися до цього варіанта добавки.
    Здоров'я дуже важливе. в час коли росія знищує геноцидом мою прекрасну Україну, ми маємо дбати про важливі речі. pray for Ukraine, please
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Силімарин (Silybum marianum), також відомий як розторопша, використовується традиційними травниками впродовж століть. Наукові дослідження показали, що компоненти силімарину можуть сприяти підтримці здорової функції печінки. Крім того, ця вегетаріанська формула включає куркуму для додаткової підтримки.
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Силімарин беру для кращого току жовчі з метою санації кишківника. Наша печінка полюбля різні гірки трави, потрібно постійно змінівати їх для кращого ефекту. Ще подобається артишок. Вам печінка скаже дякую
    Покупець
    15.08.2021
    text_comment
    Силімарин стимулює синтез білків (структурних і функціональних) та фосфоліпідів в уражених клітинах печінки (нормалізуючи ліпідний обмін), стабілізує їхні клітинні мембрани, звʼязує вільні радикали (антиоксидантна дія), захищаючи таким чином клітини печінки від шкідливих впливів і сприяючи їх регенерації.
    Приймаю вже майже два тижні по 1 капсулі 2 - 3 рази на день.
    Покупець
    09.01.2021
    text_comment
    добавка, у якої основний інгредієнт у складі - розторопша. вона влаштовує детокс для печінка , виводить жовч , розвантажує фільтруючі функції організму людини. перевага продукту доведена особливо в період загострення шкірних алергій (осінь-зима), коли стан поліпшується саме завдяки прийому цих капсул. на смак не куштувала) упаковка на 200 капсул по 2 Капс на день вистачає на цілий курс