• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, сертифікована органічна спіруліна, 500 мг, 100 таблеток


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-02696
    Наявність: Є в наявності
     ₴853  ₴698
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, сертифікована органічна спіруліна, 500 мг, 100 таблеток :

  • Суперзелень
  • Кошерний продукт
  • Сертифікат USDA Organic
  • Чистий, багатий на поживні речовини
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Сертифікат Non-GMO Project Verified
  • Натуральні рослини й трави
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Органічний склад сертифіковано QAI
  • Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
  • Спіруліна від NOW® забезпечує природні поживні речовини, які містяться в натуральній цільній їжі.

    Спіруліна — це синьо-зелені мікроводорості, що містять рослинний білок, а також інші поживні речовини, як-от вітаміни, мікроелементи та гамма-ліноленову кислоту (ГЛК). Таблетки зі спіруліни від NOW® мають сертифікат органічного походження та не містять допоміжних і зв’язувальних компонентів або добавок.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 6 таблеток на день.

    Інші інгредієнти

    Відсутні.

    Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Попередження

    Попередження. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань або в разі прийому медичних препаратів слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Колір продукту може змінюватися природнім чином.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.
    Поживна цінність
    Розмір порції: 6 таблеток
    Порцій в упаковці: 16
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії10
    Усього вуглеводів< 1 г< 1 %*
    Білки2 г4 %*
    Органічна спіруліна (Arthrospira platensis) (ціла рослина)3 г (3000 мг)
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    28.04.2021
    text_comment
    Спіруліна – справжній суперфуд у всіх сенсах. З нею з'являється більше енергії, а користь помітна як за внутрішніми відчуттями, і зовні. Вона підійде всім: хто хоче схуднути, набрати вагу чи підтримує свою. Вся відмінність - у способі прийому. Результат від добавки накопичувальний і поступово з'являється. Мені подобається поєднувати її з Омега-3 і морським колагеном в один курс - ефект для шкіри та волосся при цьому просто відмінний!
    Покупець
    28.04.2021
    text_comment
    Спіруліна містить у своєму складі до 50 вітамінно-протеїнових та мінеральних речовин, всі амінокислоти. Препарат знижує потребу тканин у кисні, посилює енергетичні процеси, регулює травлення. Спіруліна застосовується при хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, нормалізуючи мікрофлору кишечнику. Позитивно впливаєна функцію щитовидної залоз, має імуномодулюючі властивост. Препарат компенсує білкову, вітамінну, мінеральну недостатність.
    Хороша якість та склад. До смаку і запаху з часом звикла
    Дякую за like
    Покупець
    27.09.2021
    text_comment
    Рекомендую!
    Покупець
    25.10.2020
    text_comment
    Дружина приймає разом з залізом як джерело білка. Для того щоб підняти ферретин, необхідний достатній рівень білка, без нього результату не буде
    Покупець
    24.12.2019
    text_comment
    Звичайні овочі відмінний вибір для здорового харчування, але чи знаєте ви про потужність спіруліни?

    Спіруліна - це вид синьо-зеленої водорості, яка містить більше ніж 60% білка, а також багато вітамінів та мінералів, таких як вітамін B12, залізо, кальцій та магній. Цей суперфуд добре відомий серед веганів та вегетаріанців як джерело білка, але його можна використовувати і для зміцнення імунної системи та покращення загального здоров'я.
    Покупець
    21.03.2018
    text_comment
    Якість на вищому рівні, тільки натуральний інгредієнт, розмір величезний, спіруліна приємна на смак, упаковка економна, перевага над іншими виробниками, водорості це і є спіруліна, ефект вражає, запобігання хворобам шлунку, детокс ефект, не є суперфуд.

    Дуже економна упаковка, вистачить на довго, рекомендую всім знайомим, бо дуже гарний результат. Використовую вже більше двух років.
    Покупець
    19.08.2019
    text_comment
    Коли є проблеми зі щитовидкою,варто звернути увагу на цю добавку.Бренд відомий,якістю задоволена.Як на мене усім жителям великих міст обов’язково потрібно вживати цю добавку.Адиваю за рекомендацією лікаря,тому спокійна.Особливих змін не відчула,але й нічого особливого не очікувала.Вузли в залозі не виросли-за це спасибі!Шкт не турбував-це також тішить.Варто ще вживати достатньо води,аби шкідливі речовини не накоплю вались в організмі!Щира рекомендація!
    Покупець
    17.11.2021
    text_comment
    Пропили таблетки всією родиною. Навіть пригощали своїх тварин. Вони їли із задоволенням. Спочатку я хотіла використовувати ці таблетки як джерело йоду, але потім я дізналася, що в спіруліні йоду дуже мало, тому що це не морська водорість. Тому, якщо ви шукаєте джерело йоду, краще зверніть увагу на препарат ціїє фірми Kelp. Там дуже багато йоду. А спіруліну слід використовувати як джерело вітамінів, мінералів і омега-кислот.
    Покупець
    17.08.2021
    text_comment
    Сертифікат USDA - супер якість ! Таблетка середнього розміру , кругла з морським запахом. Спіруліна містить у своєму складі до 50 вітамінно-протеїнових та мінеральних речовин, всі амінокислоти. Препарат знижує потребу тканин у кисні, посилює енергетичні процеси, регулює травлення. Спіруліна застосовується при хронічних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, нормалізуючи мікрофлору кишечнику. Позитивно впливаєна функцію щитовидної залоз, має імуномодулюючі властивост. Препарат компенсує білкову, вітамінну, мінеральну недостатність вживають для лікування гнійних ран та опіків, ураження організму радіонуклеїдами, підвищення імунітету, профілактика гіповітамінозу, анеміі ,еритропеніі , гіполактаціі , цукровому діабеті , для детоксу організму . Якщо мій відгук вам корисний поставте мені ! Дякую !
    Покупець
    17.02.2018
    text_comment
    Якість цього виробника нам подобається, до того ж вартість продукції доступна! Спіруліна є джерелом вітамінів, мінералів та амінокислот. Вирішили почати прийом у передвесняний період. Велика упаковка - вистачить надовго