• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Solutions, Clarify & Illuminate Cleanser, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-08020
    Наявність: Є в наявності
     ₴1174  ₴960
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Solutions, Clarify & Illuminate Cleanser, 8 fl oz (237 ml) :

  • Skin Reconditioning Formula
  • Paraben Free
  • Skin Rejuvenation
  • Gluten-Free
  • Contains clinically tested Mitostime™ for more youthful-looking skin.

    Condition: Dull skin in need of brightening, firming, and the reduction of visible signs of aging.

    Solution: Clarify & Illuminate Facial Cleansing Gel contains Mitostime™, a clinically-tested, concentrated brown algae extract that, when tested at a 1-2% concentration for four weeks, is shown to help the skin appear more youthful. We've included marine collagen for its hydration properties, allantoin and manuka honey to help calm and renew the skin while retaining moisture, and extra virgin olive oil to nourish skin and replenish its natural oils.

    NOW® Solutions products are analytically tested to assure the highest quality.

    NOW® Solutions products are not tested on animals.

    Рекомендації із застосування

    Змочіть обличчя водою, а потім нанесіть достатню кількість очищувального засобу для обличчя Clarify & Illuminate на область обличчя та шиї. Злегка помасажуйте протягом 1–2 хвилин, потім змийте й висушіть шкіру. Для найкращих результатів використовуйте двічі на день, потім наносьте зволожувальний засіб Clarify & Illuminate.

    Інші інгредієнти

    Water, aloe barbadensis leaf juice*, lauryl glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, hydroxyethylcellulose, Alpaflor® gigawhite [water, glycerin, malva sylvestris (mallow) extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, primula veris extract, alchemilla vulgaris extract, veronica officinalis extract, melissa officinalis leaf extract, achillea millefolium extract], Mitostime™ (1% concentration) [water & laminaria digitata extract], phenoxyethanol & ethylhexylglycerin, marine collagen (fish-tilapia), tetrahexyldecyl ascorbate (vitamin C), natural aroma, benzyl alcohol, potassium sorbate, citric acid, allantoin, niacinamide (niacin), manuka honey, olea europaea (olive) fruit oil*, panthenol, tocopherol (vitamin E) (soy), citrus bioflavonoid complex.

    *Certified Organic

    Попередження

    Тільки для зовнішнього застосування.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Покупець
    31.03.2019
    text_comment
    Я був приємно здивований тим, наскільки унікальним був аромат. Використовую як піну. Поролон легко подрібнити, тому він не відчувається щільним і твердим. Проте він не дуже сильно піниться, тому я вважаю, що це достатньо добре. Оздоблення акуратне, але я дуже задоволений кам’яною обробкою з меншим натягом.
    Покупець
    30.11.2020
    text_comment
    Довіряю цьому бренду, а тому без вагань замовила очищувач коли закінчився мій. Якісний, добре очищає шкіру від косметики , не пересушує її. Задоволена.
    Покупець
    26.06.2021
    text_comment
    Вперше пробував цей продукт. Потрібен час, щоб побачити ефект на моєму обличчі.
    Покупець
    25.03.2020
    text_comment
    Це миючий засіб, яким я рідко користувався без проблем. Скільки б інгредієнтів не перевіряли, завжди виникають проблеми. Це добре працювало до кінця. Все -таки я блукаю, думаючи, що може бути щось краще.
    Покупець
    24.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що він мав хороші відгуки. Це була знижка, розмір був якраз правильний, і це було доступно.
    Покупець
    20.08.2019
    text_comment
    Коли влітку стало жарко, я почала турбуватися про блиск всього обличчя, тому від слова «очистити» в назві продукту я використала перцеву м’яту тощо, розраховуючи на ефект запобігання блиску рисове поле. Коли я приймала душ, я брала трохи більше і масажувала його протягом 1-2 хвилин, як пояснювалося в застосуванні, особливо навколо носа, де мене хвилювало відкриття пор. Аромат не дуже приємний, але коли я дивлюся в дзеркало після того, як він вийшов, не тільки пори в носі чисті, але пори на обличчі та шиї в цілому зменшилися, і блиску не було. Натомість з боку носа до щік з’явився тонкий сріблястий відблиск світла.
    Покупець
    15.07.2020
    text_comment
    Хороший очисний засіб зі свіжим м'яким ароматом. Не сушить шкіру, не потрібно багато використовувати, сподіваюся, протримається довше. Віддайте перевагу пляшці з помпою, але її важко дозувати.
    Покупець
    14.03.2019
    text_comment
    Я використав це і спорожнив пляшку. Аромат і якість фантастичні. Якщо розмір може бути більшим, це буде чудово
    Покупець
    12.12.2018
    text_comment
    Я його використовую як самостійний засіб для вмивання, 2 рази на день змиває буквально все. У мене шкіра висушена зволоження трохи не вистачає. Запах не сильний, схожий на щось медичне. Піниться добре.
    Покупець
    08.02.2020
    text_comment
    Запах дуже солодкий, використання очищає та освітлює шкіру, якість вже висока, бренд відомий, розмір великий, вік, думаю, підходить для будь-якого віку, упаковка проста у використанні, користь робить шкіра чиста, звичайна формула мила, щодня вранці та ввечері, моя шкіра нечутлива, зволоження солодке, ніжне для епідермісу