Органічний необроблений овес
Необроблений овес (також відомий як ірландський овес) — це цільнозернова вівсяна крупа, яку подрібнюють на менші шматочки, а не розкочують для отримання пластівців. Необроблений овес, який зазвичай використовується як ситний сніданок, має найвищу харчову цінність серед усіх видів вівса та є смачним та зручним способом швидкого поліпшення раціону.
Розчинна клітковина, отримана з таких продуктів, як необроблений овес, може зменшити ризик серцевих захворювань при застосуванні в складі дієти з низьким вмістом насичених жирів та холестерину. Порція органічного необробленого вівса Organic Steel Cut Oats від NOW Real Food забезпечує 2 грами з 3 грамів розчинної клітковини з вівса, необхідних на день для досягнення цього ефекту.
Оскільки ми — це те, що ми їмо, NOW Real Food з 1968 року пропонує смачні, здорові, натуральні продукти. Ми — незалежне сімейне підприємство й пишаємося цим. Обирайте натуральне. Обирайте справжнє.
З’єднайте 1/2 склянки вівса із 1 1/2 склянки води. Додайте сіль. Доведіть до кипіння, зменште вогонь і готуйте близько 15 хвилин, періодично помішуючи. Дві порції.
Органічний необроблений овес.
Упаковано на підприємстві, на якому обробляються деревні горіхи.
Може містити сліди пшениці через використання сільськогосподарських методів.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1/4 склянки сухого продукту (38 г) | ||
Порцій в упаковці:прибл. 24 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | |
Калорії | 140 | |
Загальний вміст жирів | 2,5 г | 3 % |
Насичених жирів | 0,5 г | 3 % |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0 % |
Натрій | 0 мг | 0 % |
Усього вуглеводів | 26 г | 9 % |
Клітковина | 4 г | 14 % |
Розчинна клітковина | 2 г | |
Усього цукру | 0 г | |
Містить 0 г доданого цукру | 0 % | |
Білки | 5 г | 10 % |
Вітамін D | 0 мкг | 0 % |
Кальцій | 20 мг | 2 % |
Залізо | 1,6 мг | 8 % |
Калій | 138 мг | 2 % |
* % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер. |