• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Real Food, органічний необроблений какао-порошок, 340 г (12 унцій)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-06678
    Наявність: Є в наявності
     ₴1162  ₴951
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Real Food, органічний необроблений какао-порошок, 340 г (12 унцій) :

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 ч. л. (2,5 г)
    Порцій в упаковці: 136
    Кількість в 1 порції% від добової норми*
    Калорії10
    Усього жирів0,5 г< 1 %
    Насичені жири0 г0 %
    Трансжири0 г
    Холестерин0 мг0 %
    Натрій0 мг0 %
    Усього вуглеводів1 г< 1 %
    Клітковина0 г0 %
    Усього цукру0 г
    Містить доданого цукру0 г0 %
    Білки0 г
    Вітамін D0 мкг0 %
    Кальцій3 мг0 %
    Залізо0 мг0 %
    Калій38 мг0 %
    * % від добової норми вказує на те, яка доля від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.
    Покупець
    30.08.2022
    text_comment
    Органічний необроблений какао-порошок від NOW Real Food® ви можете насолодитися надзвичайно насиченим смаком і харчовими перевагами чорного шоколаду, який не містить цукру та шкідливих інгредієнтів. Какао-порошок чудово підходить для приготування корисних і натуральних страв, це чудове доповнення до різноманітних десертів і напоїв, зокрема гарячого шоколаду й морозива. Необроблене какао є справжнім суперфудом завдяки природним поліфенолам і флавонолам, які містяться в його складі.
    Покупець
    29.09.2019
    text_comment
    Какао - прекрасний напій, який нагадує про безтурботне дитинство, створює атмосферу затишку, зігріває у люті холоди і просто покращує настрій. Какао - джерело здорового та активного життя. Ще один плюс - какао корисніше, ніж шоколад, тому що є менш калорійним.

    Какао-боби - криниця корисних речовин і мікроелементів для здоров'я організму. Вживання цього напою сприятливо позначається на працівниках розумової та фізичної праці: допомагає зосередити увагу, покращити пам'ять та краще відновитися після великих навантажень. Дуже корисно какао для жінок, тому що природним чином нормалізує нервову систему і покращує настрій - що в результаті благотворно позначається і на чоловіків!
    Покупець
    29.06.2018
    text_comment
    Я хотів повторно замовити какао-порошок Chocolab, але він був розкуплений, тому я купив какао-порошок вперше. Я не знав різниці, тому хвилювався, що відгуки всіх можуть викликати у мене відчуття кислості. Він популярний у моїй родині, тому що він смачний і має високу поживну цінність, тому мені цікаво, чи буде відтепер його повторення? Я думаю. Якщо додати горіхи, то кислинки навіть не помітите.
    Покупець
    27.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний какао-порошок. Органічний, неброблений, високої якості. Буду купувати ще, сподобався.
    Покупець
    25.03.2018
    text_comment
    якість какао супер -вперше таке спробували,аромат навіть інший,поки що робила випічку з ним і кожен день діткам напій какао- дуже смачно,упаковка велика- вистачить на довго,натуральні інгредієнти, висушені природнім шляхом на сонці ,що мають в складі антиоксидант який поліпшує стан здоров’я і настрою вцілому та покращує систему травлення, якщо приготувати смачне какао або гарячий шоколад то впевнена що і ваш настрій піде на покращення.
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    хороше какао.Смачно.Замовляйте ,не пошкодуєте.
    Покупець
    21.05.2020
    text_comment
    хочеться смаку шоколаду, а це какао)) помилилась з вибором продукту
    Покупець
    20.07.2019
    text_comment
    Чудовий какао! Порівняно з тим, що можна купити у вітчизняних прилавках – небо та земля. Насичений, підбадьорливий, у міру терпкий, поживний. Без перебільшення справжня знахідка для любителів какао. Після того, як я відмовився від молока, почав робити какао на кокосовому молоці. Можна додати ще кокосове масло, корицю, куркуму чи ваніль, а потім збити все блендером чи капучинатором.
    Покупець
    15.01.2019
    text_comment
    Я думав, чи купувати це, але я подумав, що сирий какао-порошок буде кращим, тому я купив це (на додаток до замовлення iHerb, лол). Я використовую його для змішування з йогуртом або додаю під час приготування хліба, щоб надати йому шоколадного смаку. Оскільки сире какао багате на поліфеноли, я думаю, що воно буде краще працювати як антиоксидант і зробить вас здоровішими. Рекомендується органіка.
    Покупець
    12.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний какао-порошок) дуже зручна упаковка. Рекомендую. Обов'язково куплю ще