• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, рослинні ферменти, 240 вегетаріанських капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-02967
    Наявність: Є в наявності
     ₴1835  ₴1501
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, рослинні ферменти, 240 вегетаріанських капсул :

  • Сприяє здоровому травленню
  • Містить лактазу, протеазу, папаїн та бромелаїн
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Кошерний продукт
  • Для травлення
  • Сімейне підприємство, засноване в1968 році
  • Має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
  • Рослинні ферменти від NOW — це комплексна суміш ферментів, які підтримують здорове травлення. Склад ферментів цього продукту допомагає розщеплювати жири, клітковину, білки та вуглеводи, у такий спосіб оптимізуючи доступність поживних речовин у спожитій їжі. Рослинні ферменти від NOW містять лактазу, що допомагає перетравлювати молочні продукти чутливим до лактози людям.

    Рекомендації із застосування

    Приймайте по 1 капсулі під час кожного прийому їжі.

    Інші інгредієнти

    Мікрокристалічна целюлоза, гіпромелоза (целюлозна капсула), лаурат кальцію та діоксид кремнію.

    Містить сульфіти.

    Попередження

    Попередження. Тільки для дорослих. Не рекомендується особам з алергією на ананас/папайю/ферменти. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань або якщо ви приймаєте препарати слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Після відкривання упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.

    Продукт може природним чином змінювати колір.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 рослинна капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми**
    Суміш рослинних ферментів71 мг**
    Протеаза12 500 HUT**
    Кислотостійка протеаза2500 HUT**
    Амілаза2500 DU**
    Ліпаза750 FIP**
    Целюлаза500 МО**
    Лактаза200 ALU**
    Папаїн (з папаї)6000 FCC PU**
    Бромелаїн (з ананаса)5000 FCC PU**
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    29.08.2020
    text_comment
    Дуже крута добавка, покращує травлення і ще й на рослинній основі (я проти хімії, а тут склад базується на рослинах), мій шлунок почуває себе прекрасно після використання, якість ракєта, упаковка дуже зручна і рекомендую брати саме великий розмір, смак нейтральний і перевага тут це виробник бо нав фуд це просто зе бест оф зе бест
    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    рослинні ферменти - це один із компонентів моєї комплексної програми щодо покращення мого самопочуття. Ці ферменти допомагають якісніше перетравлювати їжу, отримуючи від неї більше користі. І те, що вони є виключно веганськими, для мене також має значення.
    Упаковка якісна, по ній видно, чи відкривали продукт раніше.
    на смак не дуже приємні, але їх не потрібно розгризати (ненароком вийшло) - лише ковтати та запивати водою.
    Покупець
    28.08.2021
    text_comment
    Рослинні ферменти від NOW — це комплексна суміш ферментів, які підтримують здорове травлення. Склад ферментів цього продукту допомагає розщеплювати жири, клітковину, білки та вуглеводи, у такий спосіб оптимізуючи доступність поживних речовин у спожитій їжі. Рослинні ферменти від NOW містять лактазу, що допомагає перетравлювати молочні продукти чутливим до лактози людям.
    Покупець
    20.10.2019
    text_comment
    Іноді я відчуваю, що мій шлунок перевантажений, або я знаю, що з’їм одну крупинку, коли з’їм велику їжу. Через деякий час я більше не можу це терпіти. Мені здається, що я переварив більше половини їжі, і Я добре проводжу час.
    Покупець
    17.11.2020
    text_comment
    У мене хронічне захворювання шлунка, особливо якщо у мене погане випорожнення, тому я приймаю те і це. Він містить ферменти, яких, здається, не вистачає людям з алергією, тому я вибрав цей серед багатьох. Я вважаю, що вживання його перед їжею знижує ймовірність алергії. Якщо ви забудете випити його після їжі, він, здається, допоможе травленню, а якщо ви забудете його протягом кількох днів, ваші дефекації будуть порушені. Я повторюю це роками, тому що маю справжнє відчуття, але я зберігаю його в холодильнику, тому що це велика кількість, але я відчуваю, що останній явно втратив свою ефективність. Коспа хороший, але якщо буде невелика сума . і 4 зірки.
    Покупець
    13.07.2021
    text_comment
    Вітання з України!
    Маю виразку шлунку в ремісії та лактозну непереносимість. Мій шлунок та кишечник страждає від цього, тому для кращого травлення приймаю цей фермент.
    Склад та якість дуже хороший.
    Смак нейтральний.
    Упаковка екологічна та досить велика.
    Лактаза та інші ферменти важливі для перетравлення лактози в складі молочних продуктів та багатьох інших продуктів, тому що лактоза знаходиться не тільки в молочних продуктах.
    Вивчаю нутриціологію і тепер я знаю, що ферменти тваринного походження , такі як Креон викликають звикання, тому використовую ферменти рослинного походження!
    Дуже рекомендую!
    Покупець
    11.10.2022
    text_comment
    Обираю тільки рослинні ферменти, не викликають звикання .
    Покупець
    08.10.2021
    text_comment
    Відмінний препарат із рослинними ферментами. Але якщо ваш ШКТ запущений, то ці ензими чи спасуть вам допоможуть. На початкових етапах потрібно працювати з активнішими компонентами (наприклад ензими з тваринними ферментами, жовчними кислотами, бетаїном) - але з більше 2-3 міс, т.к. вони викликають розслаблення підшлункової залози. Цей препарат добре для підтримки травлення, коли вже все менш налагоджено. Гіпотеріозники ензими показані довічно. -Цей препарат не викликає звикання!
    Покупець
    08.03.2021
    text_comment
    Даний препарат придбала для лікування герпес вірусної інфекції.Інградієнти в даному комплексі ензимів підібрані .грамотно,всі рослинного походження,що мягко діє на організм.Для розщеплення лактози є в складі лактаза.приймати по одній капсулі два рази на день.Вже після перших днів прийому відмітила,що зникло відчуття переповнення шлунка,перестала мучити відрижка.Виробник перевірений,якість супер,а що найбільше тішить,це велика упаковка.Відчуття подразнення в шлунку не було,кишечник почав працювати набагато краще.
    Покупець
    06.12.2021
    text_comment
    виглядає як гарна комбінація ферментів. Для користі я рекомендую використовувати його відповідно до вашої мети: якщо ви хочете використовувати його для травлення, приймайте його під час їжі або відразу після їжі. Якщо ви хочете підтримати імунну систему свого організму та допомогти своєму організму позбутися від небажаних білків, приймайте його принаймні через дві години після їжі (і принаймні за кілька годин до наступного прийому їжі, краще перед сном, якщо можете).