• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Potassium Gluconate Pure Powder, 1 lb (454 g)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-01471
    Наявність: Є в наявності
     ₴1494  ₴1222
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Potassium Gluconate Pure Powder, 1 lb (454 g) :

  • Essential Mineral
  • Supports Electrolyte Balance and Normal pH
  • Proper Muscular Contraction
  • Non-GMO
  • A Dietary Supplement
  • Vegetarian/Vegan
  • Minerals
  • Family Owned Since 1968
  • GMP Quality Assured
  • Potassium is an essential mineral that is widely distributed among food sources, with especially high levels present in fruits and vegetables. Potassium is critical for the maintenance of normal whole-body and cellular fluid levels, as well as for the maintenance of acid-base balance. It is also necessary for proper muscle contraction, the maintenance of healthy heart function, and for the transmission of nerve impulses.

    Рекомендації із застосування

    Take 1/2 level teaspoon 1 to 4 times daily in separate servings. Take with food and at least 8 oz. of water or other beverage. Do not exceed 4 servings per day. Do not exceed 4 servings per day.

    Інші інгредієнти

    Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Попередження

    This product is sold by weight not volume.

    Store in a cool, dry place after opening.

    Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking any medication (especially those that may affect kidney function or blood potassium levels), or have a medical condition (especially heart/kidney condition or diabetes). Keep out of reach of children.

    Natural color variation may occur in this product.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 Level Teaspoon (approx. 1.1 g)
    Servings Per Container: about 413
    Amount Per Serving%Daily Value
    Potassium (from Potassium Gluconate175 mg4%
    Покупець
    29.09.2019
    text_comment
    Калій є важливим мінералом, широко поширеним у різних харчових джерелах, особливо у високих концентраціях у фруктах і овочах. Калій необхідний для підтримки нормального рівня системної та клітинної рідини, а також для підтримки кислотно-лужного балансу. Він також необхідний для правильного скорочення м'язів, підтримки здорової роботи серця та передачі нервових імпульсів. Я приймаю його як харчову добавку, приймаю по 1/2 рівної чайної ложки кожного разу під час їжі, порошок містить прості інгредієнти, прості інгредієнти та якість, він має невеликий смак, але прийнятний.
    Покупець
    24.11.2018
    text_comment
    Мені подобається майже все від цього бренду, я ще не пробував
    Покупець
    23.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    20.07.2018
    text_comment
    На мою думку, глюконат є найкращою легкодоступною формою калію. Кількість в упаковці досить велика і вистачає надовго. Я віддаю перевагу порошкам, оскільки там менше добавок і ціна також нижча, ніж таблетки. Я використовую калій у складі надниркового коктейлю.
    Покупець
    16.01.2020
    text_comment
    Це чудові продукти, я користуюся ними більше 6 місяців і вони дуже допомогли моєму синові відновити імунну систему та підняти його захист.Я вважаю, що вони дуже хороші, тому що вони натуральні та без токсинів, які впливають на наш організм . вони з рослинних інгредієнтів, якість дуже хороша, перший клас, це супер добавка
    Покупець
    14.09.2019
    text_comment
    Кількість, яка мені потрібна, і інгредієнти, які справді принесли користь Якість чиста і кількість правильна Упаковка велика Я відчув користь з першого дня, коли я звільнився від симптомів надлишку натрію, але смак був трохи відчутним Калій є важливим мінералом, широко поширеним серед харчових джерел, особливо високий рівень міститься у фруктах і овочах. Калій має вирішальне значення для підтримки нормального рівня рідини в клітинах і всьому тілі, а також для підтримки кислотно-лужного балансу. Він також необхідний для правильного скорочення м'язів, підтримки здорової функції серця та передачі нервових імпульсів.
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Це розумно, оскільки на смак він не схожий на деякі інші формули, які важко їсти, але кількість калію в дозі низька.
    Покупець
    12.06.2022
    text_comment
    RDI для дорослих (рекомендована добова норма споживання) становить від 3,7 до 4,7 грам. Я не вживаю багато продуктів, багатих калієм, тому доповнюю споживання калію цією добавкою. Мені легко додати суму, яку я хочу до gatorade або powerade, і просто випити потрібну суму. Взявши більше 1 грама за одну мить, сидить, як камінь у шлунку .
    Покупець
    10.12.2020
    text_comment
    У воді порошок розчиняється дуже добре, зазвичай використовую теплу воду. На півсклянки теплої води, 1/4 чайної ложки цитрату калію. П'ю перед їжею хвилин 15, зазвичай 2 десь у добу. На смак водичка виходить дуже м'якою, приємною. Взагалі мені подобається лужна вода, п'ю таку із задоволенням. Калій лужний мікроелемент, тому сприяє залужнюванню організму. Дана форма мене цілком влаштовує, на мій погляд це краще, ніж капсульна, тому що порошок розчиняється у воді добре, має приємний смак. Ставлю 5 зірок, рекомендую до застосування!
    Покупець
    03.10.2018
    text_comment
    Я навіть не думав, що у мене може бути гіпокаліємія! Але я був, і це було надто боляче, щоб пакет iHerb прийшов! Тим часом я божевільно шукав джерела калію всюди в околицях і намагався додати оптимальну добову дозу. га це було зовсім нелегко. Мені доводилося багато їсти, але все одно було достатньо. Мені довелося витратити 2 жахливих дні на пошуки калію. Нарешті, коли пакунок прийшов, я був щасливий і відчув полегшення. Я почав вимірювати дозу, але, на жаль, вона ефективна лише на 16%, тобто я споживатиму багато, щоб досягти бажаної дози. Моїх досліджень було недостатньо. Але це набагато краще, ніж штовхати в шлунок курагу і порошок ноні, не дозволяючи собі насолоджуватися напоями з кофеїном. Однак хороша частина полягає в тому, що це навряд чи призведе до раптового сплеску електролітів, що також може бути дуже небезпечним. Я думаю, що мені подобається якісний продукт із чистими інгредієнтами без добавок, тому я можу самостійно збільшувати дозу. Ви оціните калій, коли у вас його дефіцит, як у мене. Після того, як я пітнів під час тренування, втрачаючи калій, симптоми почали з’являтися знову: головний біль, оніміння рук і втома. Мігрень була настільки жахливою, що ви відчуваєте землетрус щоразу, коли робите легкий рух головою, як-от нахил голови або зміна положення, як-от вставання. Мене врятував калій.