• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, соняшниковий лецитин, 1200 мг, 200 м’яких таблеток


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-02313
    Наявність: Є в наявності
     ₴1327  ₴1086
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, соняшниковий лецитин, 1200 мг, 200 м’яких таблеток :

  • Підтримка нервової системи
  • Без ГМО та сої
  • Містить фосфатидилхолін
  • Дієтична добавка
  • Кошерний продукт, містить желатин
  • Підтримка загального стану здоров’я
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Соняшниковий лецитин від NOW® містить фосфатидилхолін, найпоширеніший фосфолипид в клітинній мембрані, який грає ключову роль у сигнальній і синаптичній функцій клітин. Крім того, соняшниковий лецитин NOW® містить велику кількість природного фосфатидилинозитола, фосфатидила етаноламіна і незамінних жирних кислот. Лецитин у раціоні допомагає емульгувати жири, дозволяючи їм розчинятись у воді. Організм з легкістю засвоює і використовує холін, що міститься в цьому фосфоліпиді. Капсули з лецитином соняшника NOW® не містять ГМО і сої.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 2 капсули на день під час їжі.

    Інші інгредієнти

    Капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода) та органічна нерафінована оливкова олія першого віджиму.

    При виробництві не використовуються дріжджі, пшениці, глютен, сої, кукурудзи, молоко, яйця, риба і молюски. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Продукт може природним чином змінювати колір.

    Попередження

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому і прохолодному місці.

    Попередження. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, при наявності захворювань або прийомі препаратів слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 2 м’які таблетки
    Порцій в упаковці: 100
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    Калорії25
    Усього жирів2 г3%*
    Поліненасичені жири1 г
    Соняшниковий лецитин2,4 г (2400 мг)
    Містить фосфатидилхолін360 мг
    * Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
    † Добову норму не визначено.
    Покупець
    31.10.2021
    text_comment
    Прочитала про користь лецитину і вирішила придбати. Основний інгредієнт- соняшник, має перевагу над соєвим( для мущин -соняшниковий)

    Перевага: позитивно на нервову систему , покращує сон, корисно для печінки, шлунку, зміцнює організм вцілому.
    Пити потрібно курсом( місяць-два) доза дорослого-2таблетки, сину 3 р. Даю пів таблетки ,розмір -великуватий але жує, смак-нормальний.

    Якість -чудова, якщо було корисно постав ❤️
    Покупець
    29.12.2021
    text_comment
    Приймаю майже 2 роки на постійній основі, почала приймати одразу після пологів, для профілактики лактостазів, на той час приймала по 3 капсули, тепер вже по 2 капсули на день. Також соняшниковий лецитин (фосфатидилхолін) необхідний для попередження згущення, застою жовчі, а ще для кращого засвоєння жиророзчинних вітамінів.
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Лецитин відмінна харчова добавка, але її потрібно пити 2-ва роки, а не 1-2 місяці Тільки тоді буде результат, тому що лецитин, все робить м'яко і поступово і без побічних явищ! Через два роки він очищає мікро судини, які відповідають за пам'ять людини! А ті хто пише про те, що користувалися місяць а ефект не отримали, воно може так і є, так як це тільки 2.5% від норми. Перевага що основний інгредієнт соняшниковий, доза 1200mcg, розмір дуже великий, але випити реально. А ще велика банка, в нiй потiм можна зберігати спеції.
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Лецитин дуже важивий для підтримання та зміцнення здоров‘я. Таблетки мають великий розмір, але їх досить зручно вживати. Якість мене задовільнила. Я замовляла також такий же лецитин у формі порошу і використовувала його як емульгатор для приготування веганських десертів. Перевага цього лецитину в тому що він соняшниковий, а не соєвий. У багатьох алергі на сою. Проте соєвий більш нейтральний на смак .
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Лецитин є захисником клітинних мембран, основний будівельний матеріал для всіх клітин організму: головний мозок, печінка, судини. Лецитин бере участь в засвоєнні жиророзчинних вітамінів: A, D, E, K, покращує відтік жовчі. Знижує рівень холестерину і концентрацію жирних кислот в крові, допомагає очистити від холестеринових бляшок стінки судин. Лецитин допомагає організму виробляти енергію (їжа для мітохондрій), особливо важливо при фізичних і розумових навантаженнях.
    Покупець
    22.09.2019
    text_comment
    Капсули темні, з щільною желатиновою оболонкою, досить великі. До речі, виробник NOW завжди на банку означає реальний розмір капсул.
    Дорослим, думаю, їх проковтнути не важко, а для дітей (їм, до речі, лецитин теж дуже корисний!) можна купити в рідкій формі, тобто в олії.
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    Коли у мене почалися проблеми з жовчним (застій жовчі), лікар порадив звернутися за допомогою до лецитину, тому що він розріджує жовч і перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі - те, що мені потрібно. Хочу сказати, що лецитин допоміг у моєму випадку, нормалізував роботу печінки. Дію біодобавки я помітила на стані своєї шкіри, нервової системи, покращився сон. Приймаю курсами. Кращого препарату для печінки та жовчного міхура не знайти. Перед прийомом обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, щоб не зашкодити. Як на мене, має один великий мінус-великі капсули.
    Покупець
    12.11.2021
    text_comment
    Просто бомба
    Покупець
    09.03.2021
    text_comment
    Спробую ще.
    Покупець
    08.07.2019
    text_comment
    Чудовий препарат для підтримки печінки та жовчного міхура. Лецитин підвищує плинність жовчі, що полегшує її просування жовчними каналами. Для людей з дискинезією та холециститом - незамінний помічник. Легко ковтається, не дивлячись на чималий розмір. Має ненав’язливий аромат смаженого насіння, чи навіть шоколаду (залежить від партії). Один з небагатьох лецитинів саме з соняшника, якість та ціна чудові!