ПАБК (пара-амінобензойна кислота) міститься в таких продуктах харчування, як-от злаки, яйця, молоко і м’ясо. Вона є прекурсором фолієвої кислоти. Мікрофлора нашого кишечника може синтезувати з неї фолієву кислоту. Крім того, ПАБК може допомогти клітинам боротися з оксидативним стресом.
Приймати по 1 капсулі на день, бажано під час їди.
Желатин (капсула), стеаринова кислота (рослинного походження), діоксид кремнію і стеарат магнію (рослинного походження).
Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, які містять ці алергени.
Попередження. Тільки для дорослих. ПАБК не слід вживати під час використання сульфонамідних (сульфамідних) препаратів або в разі алергії на ПАБК. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань (включаючи порушення функції печінкиті нирок) або якщо ви приймаєте препарати, потрібно проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.
Продукт може природним чином змінювати колір.
Після відкриття упаковки зберігати продукт у сухому прохолодному місці.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
ПАБК (параамінобензойна кислота) | 500 мг | * |
* Добову норму не визначено. |