• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, ГАМК, 500 мг, 100 капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-00485
    Наявність: Є в наявності
     ₴934  ₴764
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, ГАМК, 500 мг, 100 капсул :

  • Вітаміни групи B
  • Пара-амінобензойна кислота
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вітаміни
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
  • ПАБК (пара-амінобензойна кислота) міститься в таких продуктах харчування, як-от злаки, яйця, молоко і м’ясо. Вона є прекурсором фолієвої кислоти. Мікрофлора нашого кишечника може синтезувати з неї фолієву кислоту. Крім того, ПАБК може допомогти клітинам боротися з оксидативним стресом.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі на день, бажано під час їди.

    Інші інгредієнти

    Желатин (капсула), стеаринова кислота (рослинного походження), діоксид кремнію і стеарат магнію (рослинного походження).

    Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, які містять ці алергени.

    Попередження

    Попередження. Тільки для дорослих. ПАБК не слід вживати під час використання сульфонамідних (сульфамідних) препаратів або в разі алергії на ПАБК. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань (включаючи порушення функції печінкиті нирок) або якщо ви приймаєте препарати, потрібно проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.

    Продукт може природним чином змінювати колір.

    Після відкриття упаковки зберігати продукт у сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 капсула
    Кількість в 1 порції% від добової норми
    ПАБК (параамінобензойна кислота)500 мг*
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    30.10.2018
    text_comment
    мені порадила подруга цю добавку. я вирішила спробувати. замовлення прийшло швидко.
    Покупець
    30.07.2022
    text_comment
    Пара-амінобензойна кислота (ПАБК) відноситься до групи вітамінів В, є частиною молекули фолієвої кислоти і бере участь в утворенні еритроцитів, метаболізмі та утилізації амінокислот. ПАБК міститься у багатьох продуктах харчування: печінці, дріжджах, зародках пшениці, рисі, яйцях, патоці. Вона присутня у всіх тканинах тіла та необхідна для життєдіяльності організму.

    ПАБК (або вітамін В10) бере участь у процесах білкового (як фермент) і жирового обміну; нормалізує роботу щитовидної залози, підтримує мікрофлору кишечника в нормі, має лактогенну дію. ПАБК використовується в косметології (у вигляді лосьйонів, гелів), розгладжує зморшки, запобігає ранньому старінню, усуває пігментацію, підтримує здоров'я шкіри.

    Вітамін В10 сприяє хорошому зростанню волосся, зберігає природний пігмент і підтримує його нормальний колір (попереджає ранню сивину і випадання). У вигляді крему ПАБК зазвичай використовується для профілактики та лікування сонячних опіків, а у поєднанні з вітаміном Е часто застосовується для лікування й інших видів опіків.
    Покупець
    26.07.2020
    text_comment
    Хороший комплекс
    Покупець
    25.08.2018
    text_comment
    Я помітив, що це основний інгредієнт інших добавок для волосся, які значно дорожчі. Ця ціна фантастична в порівнянні. Я вважаю, що мої сивини стають трохи більш світлими та менш білими після двох місяців використання. Включаючи зображення пляшки поруч зі стандартною/базовою трубкою бальзаму для губ для довідки про розмір таблетки. Сподіваюся, це корисно!
    Покупець
    17.12.2021
    text_comment
    Взяла цей вітамін, бо прочитала, що при довготривалому вживанні (більше року) можна зупинити сивину волосся. Буду пробувати, експерементувати, мені 34, сивина з 26 років. Нещодавно почала фарбуватися, але це додаткові витрати часу і грошей. Вітамін групи В, я вважаю, зайвим не буде. Якщо побачу позитивні зміни і не буде ніякого дискомфорту, то напишу про це.
    Покупець
    17.04.2021
    text_comment
    Гарно підійде для тих, в кого волосся схильне до сивини,чи власне маєте її багато. Раджу.
    Покупець
    14.06.2019
    text_comment
    Купив свою першу добавку PABA. Цього разу я купив його у виробника, тому що якість хороша! Я знаю, що він має антивікові ефекти, такі як вплив УФ-променів, захист від сонця та запобігання старінню (витончення волосся тощо) на моє волосся. Хіба це не добавка? Я купив це. Ще не користувався, але зірок очікувана кількість. Форма добавки - звичайна форма капсули, розміром близько 2 см.
    Покупець
    05.07.2022
    text_comment
    П'ємо з чоловіком ПАБА вже майже півроку, у нього бачу ефект - легке посивіння потроху зафарбовується, але у мене важчий випадок, до того ж фарбуюсь, тому поки не зрозуміло. Але є велика користь від комплексу вітаміну В, тому продовжуємо вживати, щоб покращити метаболізм, а до речі, з ним справи стали ще краще. Мають розмір звичайної капсули, а на смак взагалі не знаю, бо запиваємо водою, тому не відчувається.
    Покупець
    05.02.2022
    text_comment
    Придбала цю добавку, вітамін В10, для лікування волосся. Гарний результат в комплексі з фо-ті, біотином та ніацинкою. Зупинилось випадіння волосся, не зсікаються кінчики, швидко відростає. Волосся живе, потовщене, доглянуте.
    Покупець
    02.08.2022
    text_comment
    Паба для зменшення сивини. Рекомендую і раджу. Якщо вам сподобався мій відгук,тисніть """"так""""