• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Organic Textured Soy Protein, Granules, 8 oz (227 g)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-06335
    Наявність: Є в наявності
     ₴781  ₴639
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Organic Textured Soy Protein, Granules, 8 oz (227 g) :

  • From Our Family to Yours
  • Vegetable-Source Protein
  • Gluten Free
  • USDA Organic
  • Non-GMO
  • Kosher
  • Healthy, Nutritious & Wholesome
  • Always Real
  • Nothing Artificial
  • Certified Organic by QAI
  • Vegan
  • NOW Real Food Organic Textured Soy Protein (T.S.P.) is a vegetarian alternative to meat. This unflavored and versatile vegetable protein is non-GMO and perfect for vegetarian burgers, chili, stews, soups, casseroles, and more. NOW Real Food® Organic T.S.P. Granules are made entirely from organic soybeans with no chemical additives and are an excellent source of protein.

    Рекомендації із застосування

    As a substitute for meat, pre-soak NOW Real Food Organic T.S.P. Granules in water or your favorite seasoned sauce to soften, simmer for approximately 25 minutes, then add to any recipe calling for meat. The flavor and texture is a pleasant surprise for meat lovers and vegetarians alike!

    Інші інгредієнти

    Organic texture soy protein (from low fat soy flour).

    Packaged in a peanut-free facility that processes tree nuts.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/2 cup (28 g)
    Serving Per Container: about 8
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories110
    Total Fat2 g3%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrate8 g3%
    Dietary Fiber4 g14%
    Total Sugars2 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein14 g28%
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium48 mg4%
    Iron1.9 mg10%
    Potassium616 mg15%
    * The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    29.01.2019
    text_comment
    Маст Хев!
    Покупець
    24.11.2021
    text_comment
    Продукти виявилися більше схожими на порошок, ніж на кришку. Не дуже впевнений, через доставку чи виробництво. На щастя, ми знаходимо способи не витрачати їжу даремно. Ми в основному використовуємо його в кукурудзяному конге або томатному соусі зі спагетті, щоб він не виглядав і не мав надто дивного смаку. Зручно мати білковий варіант, який нам не потрібно мити чи готувати. Просто опустіть їх у соус або конджі та дайте варитися 10-15 хвилин.
    Покупець
    22.09.2019
    text_comment
    Чилі нон карне Інгредієнти: 100 г сухого соєвого фаршу 400 відвареної червоної квасолі 400 мл протертих томатів 1 цибуля 2 ст. л. олії 1 ч. л. копченої паприки сіль чилі або кайенський перець, кількість за смаком 1/2 ч. л. сухого часнику або 1 свіжий зубчик Соєвий фарш залийте окропом на 5 хвилин, потім добре відіжміть. Подрібніть цибулю, готуйте з олією 3 хвилини. Потім додайте протерті томати, доведіть до кипіння. Додайте квасолю, соєвий фарш, сіль та спеції. Готуйте 7-10 хвилин. При необхідності додайте трохи води. Але страва в результаті не повинна бути рідкою. Подавайте зі свіжою зеленню, наприклад, кінзою.
    Покупець
    19.06.2021
    text_comment
    Все ще намагаюся навчитися використовувати це. Я знаю, що це буде чудово, коли я стану більш вправним. Це в основному без смаку та більше схоже на текстуру ~ звідси й назва, чи не так?! Наразі томатний соус, який я створив із ним, намагаючись вловити ефект м’ясного соусу, був досить добрим у перший раз і не таким вдалим у другий раз. 3-й раз чарівність!
    Покупець
    17.04.2020
    text_comment
    З цим продуктом я готувала соєво-м’ясний соус. Коли я відкрив цей продукт, я відчув сильний запах сої, як і з іншим брендом. Я очікував, що буде добре, якщо я його приготую. Однак я все ще відчував смак сої, навіть додавши яловичий бульйон під час приготування. Я віддаю перевагу іншій марці цієї рослинної основи. У будь-якому випадку, його легко використовувати та готувати! Я спробую впоратися ще раз!
    Покупець
    14.12.2021
    text_comment
    Про якість Частинки в порядку (вони певною мірою зруйнуються під час транспортування). Смак - сильний смак квасолі (сім'я може обдурити, але творець це відчуває трохи) Обов'язково змішайте з фаршем, приблизно половина або третина.Я користуюся. Bob's Red Mill легше використовувати, ніж Bob's Red Mill, але зважаючи на ціну та той факт, що він органічний, його розмір становить близько 2 пакетів на місяць для сім’ї з 5 осіб (включаючи 2 підлітків, які перебувають у розквіті їжі). рекомендуємо спробувати з посуду
    Покупець
    11.03.2019
    text_comment
    Люблю це! І таке велике співвідношення ціни та якості! Нещодавно я став веганом, і цей продукт — знахідка. Настільки універсальний і його можна використовувати в багатьох веганських стравах. Я навіть роблю власний соус з фаршу таким чином, і він чудово поєднується з макаронами. Відмінна якість і відмінна ціна.
    Покупець
    08.04.2020
    text_comment
    Це дуже універсальний продукт. Власного смаку майже немає. Отже, ви можете одягати його зверху або вниз. Я використовував його, щоб отримати трохи додаткової текстури в моїй грибній свинині. Я не замочувала, просто обсмажила з грибами, щоб вологість була достатньою.
    Покупець
    08.03.2019
    text_comment
    Я використовував соєве м’ясо в супермаркеті, але хвилювався про залишки пестицидів і перейшов на цей! Можна приготувати вареники, гамбургери, фарширований перець, соборо, страви з фаршу. Він є органічним і його можна впевнено використовувати. Особливо мені подобається тушкований гамбургер-стейк. Якщо ви зволожите його водою, він значно збільшиться! Якщо вас турбує запах квасолі, вам слід її бланшувати. Сподіваюся, комусь це стане в нагоді (^^)
    Покупець
    04.11.2020
    text_comment
    У ці дні я намагаюся їсти якомога більше рослинної їжі, тому я спробував багато соєвого м’яса, доступного в супермаркеті, але це найпростіше у використанні та не має ніяких особливостей. Використовувати можна просто знову опустивши в гарячу воду, але я думаю, що смачніше буде, якщо опустити в окріп і проварити кілька хвилин, потім промити водою і добре злити. Коли моя сім'я їсть, я змішую фарш приблизно з 1/3 соєвого м'яса і готую, але я цього не помітив. Використовуючи тільки соєве м’ясо, ви можете насолоджуватися ним, не відчуваючи дивності, якщо сильно приправити його. Зберігається добре, а коли повертаєш, роздувається в два-три рази, тому це хороше співвідношення ціни та якості, тому повторна покупка.