• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Real Food, Monk Fruit Extract, 0.7 oz (19.85 g)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07120
    Наявність: Є в наявності
     ₴2201  ₴1801
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Real Food, Monk Fruit Extract, 0.7 oz (19.85 g) :

  • Zero-Calorie Sweetener
  • Non-GMO Project Verified
  • Large Bottle to Accommodate Serving Scoop
  • USDA Organic
  • Gluten-Free
  • Vegan
  • Certified Organic by QAI
  • Рекомендації із застосування

    Use to naturally sweeten your favorite beverages and foods. Use 1/2 to 1 level scoop as desired. Sweeten to taste.

    Інші інгредієнти

    Certified organic monk fruit (luo han guo) extract.

    Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients.

    Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Попередження

    This product is sold by weight, not volume.

    Store in a cool, dry, dark place after opening.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Level Scoop (48 mg)
    Serving Per Container: About 414
    Amount
    Per Serving
    %Daily Value
    Calories0
    Total Fat0 g0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carb.0 g0%
    Total Sugars0 g
    Incl. 0 g Added Sugars 0%
    Protein0 g
    Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, dietary fiber, vitamin D, calcium, iron, and potassium.
    Покупець
    30.06.2020
    text_comment
    Хороший продукт, має очікуваний смак без гіркого присмаку. Крім того, дружній до кето і не підвищує інсулін, як це робить suagr, але надто дорогий, щоб купувати його регулярно.
    Покупець
    27.09.2022
    text_comment
    Один з найчудовіших підсолоджувачів, які я пробувала, якість відмінна, інгредієнти безпечні, смак актуальний, будьте обережні, крапля його підсолоджена силою вживання і розміру вам вистачить на два місяці, тому що чверть ложки підсолоджує повну чашку напою.
    Покупець
    20.01.2018
    text_comment
    Якщо продукт використовується в холодних напоях, якщо напій готується з порошку, змішайте продукт з порошком, оскільки він Не значні зміни. розчиняється в холодних рідинах. Це дивний досвід. На початку він солодкуватий, але відчувається гіркуватий присмак, який повністю стирається надзвичайно солодким присмаком. Містить мікро-ложку.
    Покупець
    17.10.2018
    text_comment
    Я люблю змішувати його зі стевією в моїх рецептах випічки, тому смак обох підсолоджувачів стає більш збалансованим. Це ідеальний підсолоджувач для діабетиків, оскільки не впливає на рівень глюкози в крові. Будучи екстрактом, він підсолоджений мінімальною кількістю, тому він має велике значення.
    Покупець
    12.03.2020
    text_comment
    Це найкращий, найчистіший фруктовий продукт ченця, який я знайшов. У ньому немає інших інгредієнтів, і це чудово для мене, тому що цукрові спирти, такі як еритритол, які часто використовують із монашими фруктами, псують мій кишковий біом. Нам з чоловіком цього вистачає на 2-3 місяці, просто додаючи його в каву, не надаючи нам інсулін.
    Покупець
    08.04.2020
    text_comment
    Це дуже смачно, але чи стають оригінальний Нахан і порошок липкими, коли вони зустрічаються з вологою? Це навіть не цукор. Я робила з ним шоколад, але шоколад не затвердів ㅠㅠ Чому так? А порошок, який залишився на столі після приготування, з часом став липким. Я купив його, тому що хотів спробувати приготувати шоколад без цукру з Наханом і порошком, але це зазнало невдачі. ㅠㅠ
    Покупець
    07.04.2020
    text_comment
    Це дуже хороший підсолоджувач. АЛЕ. Це мій перший досвід з чистими фруктами монахів, я завжди купую фрукти монахів, змішані з еритритом, тому що смак ближче всього до цукру, тепер я зрозумів, чому їх змішують з еритритолом. Оскільки еритритол не має післясмаку, лише миттєва (за нано секунду на язиці) солодкість, але фрукти ченця мають дуже сильний солодкий присмак, який сильно вражає вас із затримкою, але набагато менш солодкий, ніж еритритол. Найкраще, як я можу це описати : чистий монаховий фрукт не має солодкого смаку, як цукор чи еритритол, але має дуже-дуже солодкий (смачний) присмак, а еритритол має солодкий смак (який відчувається за наносекунди) і не має солодкого присмаку. Вони обидва створюють ідеальний баланс. Готувати з цього чистого монахового фрукта складно, ви не можете зробити їжу достатньо солодкою навіть з великою його кількістю, тоді як післясмак буде неймовірно солодким. Я особисто буду вживати його в чистому вигляді тільки з чаєм (і навіть не з кавою). І буде змішувати його з іншими підсолоджувачами для приготування.
    Покупець
    06.07.2019
    text_comment
    Коштує дорого, але купив на здоров'я. Він хорошої якості і використовується для таких страв, як корейський лікарський рис. В основному використовується для приготування рисових коржів.
    Покупець
    02.07.2020
    text_comment
    Хороший продукт, але смак мені не подобається, занадто свіжий, як зубна паста чи жувальна гумка.
    Покупець
    02.01.2021
    text_comment
    Добре замінює цукор у випічці, за смаком звичайно краще пребіосвіт, але далеко не сам смак цукру. Додавала до какао, мені смак не сподобався, краще б звичайний цукор насипала. Рекомендую цей засіб лише у випічку.