• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Organic Essential Oils, Peppermint, 4 fl oz (118 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07457
    Наявність: Є в наявності
     ₴3010  ₴2463
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Organic Essential Oils, Peppermint, 4 fl oz (118 ml) :

  • 100% Pure & Certified Organic
  • Mentha Piperita
  • USDA Organic
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Fresh, strong mint.

    Attributes: Revitalizing, invigorating, cooling.

    Extraction Method: Steam distilled from aerial parts.

    Рекомендації із застосування

    Energizing Blend: Add 1 drop each of organic peppermint oil and organic rosemary oil along with 2 drops of cinnamon oil to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    Organic peppermint oil (100% pure).

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with skin or eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using.

    Покупець
    27.01.2019
    text_comment
    Я до цього не звикла, тому щоразу важко відкривати кришку. Я купив його, щоб використовувати як засіб від комах замість олії м’яти перцевої, але він мене дуже кусаєЗапах освіжає і освіжає.
    Покупець
    26.10.2021
    text_comment
    Відмінна органічна олія м'яти. Рятує мене при мігрені, відразу втираю в область скронь, допомагає. Зазвичай рекомендують розводити нейтральним маслом, але я при нападі, що починається, розводити не встигаю. Шкіра витримує, хоч усім цього рекомендувати не можу. Зняла зірку за те, що краплі витікають дуже швидко, не завжди потрібно так багато. Дякую за відгук!
    Покупець
    22.01.2021
    text_comment
    Так добре пахне! Я відчуваю, що простір очищається, коли він розповсюджується. Це м’ята перцева, тому це ніжний солодкуватий аромат. Аромат легко поширюється, тому просто додайте кілька крапель у контейнер, і аромат буде триматися кілька годин. Я використовую кілька крапель у ємність у ванній, туалеті чи спальні, щоб змінити настрій і очистити простір.
    Покупець
    21.05.2019
    text_comment
    Чудово пахне, нагадує запах жуйки, вберігає від депресії та покращує сон, капніть по дві краплі на лоб і ніс перед сном, ви будете спати як дитина.
    Покупець
    20.05.2022
    text_comment
    Аромат освіжаючий, і мені він подобається, він допоміг нам від заторів, коли наша родина хворіла. Ціна прийнятна, а розмір щедрий. Ну упаковка, коли я її отримав. Плануєте використовувати його для приготування скрабу для тіла з натуральної кави або домашньої ванночки для ніг. Це якісний продукт, я впевнений, що він має й інші переваги. Я подивлюсь, що з цього зробити :) Привіт. Дякуємо Iherb за пропозицію чудових продуктів.
    Покупець
    18.09.2022
    text_comment
    Одне з моїх найбільш використовуваних і улюблених масел. Це одна з олій, які використовуються для мазей від м’язового болю та водяних пластирів, і часто використовується як розпилювач, тому низ незабаром оголюється. Стан доставки був поганим. Масло витекло, і на зовнішній стороні пляшки було багато масла.
    Покупець
    18.09.2022
    text_comment
    Одне з моїх найулюбленіших і найчастіше вживаних олій. Влітку використовую частіше, коли дуже жарко наношу кілька крапель на шию нижче за зростання волосся. Додаю кілька крапель у напої, чудово охолоджує. Можна додавати до улюбленої зубної пасти, стане дуже освіжаючою.
    Покупець
    14.01.2020
    text_comment
    Запах цієї ефірної олії дуже сильний, і пакувальний папір ще не відкривали, щоб відчути сильний запах м’яти, і запах тривав протягом тривалого часу, і його не відкривали для використання як заспокійливу лихоманкову олію.
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    Класична ефірна олія м'яти. Його легко використовувати для різних цілей, наприклад, помістити в ароматизатор або використовувати для чищення.
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Запах чудовий та освіжаючий Багаторазове застосування Використовуйте, додаючи краплі у воду як ополіскувач рота Якість відмінна Розмір великий, оскільки використовується лише для простих крапель Немає певного віку для використання. Він призначений лише для зовнішнього використання. Якщо змішати краплі з водою, ви отримаєте хорошу комбінацію, чисту органічну м’ятну олію. Прекрасне відчуття, коли ви додаєте її також із ароматами. Вони також додають інші хороші ефірні олії та чудовий природний аромат.