• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Organic Essential Oils, Lemon, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07420
    Наявність: Є в наявності
     ₴1311  ₴1072
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Organic Essential Oils, Lemon, 1 fl oz (30 ml) :

  • 100% Pure & Certified Organic
  • Citrus Limon
  • USDA Organic
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Certified Organic by Quality Assurance International
  • Aroma: Fresh lemon peel

    Benefits: Refreshing, cheerful, uplifting

    Extraction method: Cold pressed from fresh fruit peel.

    Рекомендації із застосування

    Cheer Up Buttercup Blend: Add 1 drop each lime oil and grapefruit oil, 2 drops of lemon oil and 6 drops of tangerine oil. Add to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    Organic lemon oil (100% pure).

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes. If pregnant or lactating, consult your healthcare practitioner before using. Do not use on skin. Reacts strongly to sunlight and other sources of ultraviolet light.



    Покупець
    30.11.2018
    text_comment
    Мені подобається аромат лимона в моєму дифузорі. Розмір дуже вигідний. Якість ефірної олії неперевершена. Я використовую його щодня без жодних проблем. Залишає енергійний аромат у всьому будинку. Дуже підбадьорливий натуральний аромат, я куплю його знову.
    Покупець
    30.11.2018
    text_comment
    Мені подобається аромат лимона, тому я купив органічну ефірну олію лимона, щоб побачити, як воно пахне. лимон! Це запах. Дуже гарний аромат. Я змішую його, використовую в ароматичному дифузорі та ношу як спрей. При нанесенні на маску вона відчуває себе освіжаючою та дуже комфортною. Дуже дякую☆
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Запах освіжаючий і приємний, він зникає через тривалий час.Його також можна використовувати на поверхні для очищення, і не буде відходів!
    Покупець
    24.01.2019
    text_comment
    Я додаю кілька лимонних масел у вазелін у свій крем для рук. Я насолоджуюся ароматом і відчуттям використання, додаючи кілька крапель лимона до вазеліну. ←Сюди також рекомендується додати апельсинову олію. Це просто той розмір, який потрібно використовувати з точки зору розміру. Природний аромат має цілющий ефект, якому неможливо впоратися ^ ^ Додайте кілька до свого лосьйону ручної роботи, щоб поповнити запаси вітамінів! ^ ^
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Звичайно, він не штучний, він пахне водою та свіжим лимоном. Мені дуже не подобається G, тому я подумав, що це буде хороший спосіб дезодорувати сміття, тому я купив його. З точки зору «дезодоруючої сили», я вважаю, що олія м’яти є кращою, але щоб тримати G на відстані, я ретельно використовую цю олію лимона та олію м’яти. Я хотів би продовжити Було б добре, якби ціна була трохи нижчою за інші.
    Покупець
    18.05.2022
    text_comment
    Аромат такий хороший, що освіжає мій розум. Це хороше співвідношення ціни і якості органіки, і я люблю покласти трохи на вентиляційні отвори свого автомобіля. Це принесе свіже повітря в мою машину. Здається, я прибираю свою машину. Однак просто нанесіть пару крапель на кожен вентиляційний отвір буде достатньо, не потрібно наносити багато, і це прослужить довго. Я також кладу його на свій стіл і коли мені потрібно працювати понаднормово. Якість I - хороше співвідношення органічного
    Покупець
    17.06.2018
    text_comment
    Я шукав новий бренд ефірної олії після того, як вирішив, що не хочу брати участь у багаторівневому маркетингу. Я спробував інший бренд, але виявив, що коли я розповсюджував новий бренд, я ледве відчував його запах. Я придбав органічну ефірну олію лимона NOW, і аромат чудовий і добре поширюється.
    Покупець
    13.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна. Упаковка надійна Інгредієнти добрі. Склад натуральний. Смак нейтральний. Запах класний. Розмір хороший. Користь була помітна. Вік не регламентується. Використання приємне
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Це якісна натуральна ефірна олія. Я використовував лише кілька разів. Я додаю кілька крапель в аромадифузор і додаю кілька крапель у свої лосьйони. Маю сильний лимонний запах. Розмір великий і достатній, тому що ви будете використовувати лише кілька крапель кожного разу
    Покупець
    10.02.2020
    text_comment
    Запах дає відчуття свіжості.Розмір та упаковка чудові,висока якість.Вважається одним із натуральних ефірних масел для використання для тіла чи волосся.Візьміть один-два бали,не перестарайтеся,бо воно концентроване.