• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Organic Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07408
    Наявність: Є в наявності
     ₴1310  ₴1072
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Organic Essential Oils, Clove, 1 fl oz (30 ml) :

  • Certified Organic & 100% Pure
  • USDA Organic
  • Eugenia Caryophyllus
  • Certified Organic by QAI
  • Purity Tested - Quality Assured
  • Aroma: Warm, pungent.

    Attributes: Warming, soothing, comforting.

    Beat the Blues Blend: Add 2 drops each of organic clove and organic lemon oils and 3 drops of organic orange oil to a diffuser and enjoy.

    Extraction Method: Steam Distilled from organic clove buds

    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    Organic clove oil (100% pure).

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Avoid contact with skin or eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    30.10.2020
    text_comment
    улюблений аромат ефірної олії! він пахне теплим, і ви відчуваєте себе заспокоєним і затишним. я зазвичай використовую його вночі або коли я трохи напружений. Раніше я використовував фізичну гвоздику, але тепер перейшов на олію і спробую використовувати її як природний спосіб позбутися від мурах (здається, вони з’являються під час зміни сезонів.). Упаковка дуже легко відкривається, тому не виникає клопоту. (якщо цей огляд був корисним, поставте йому великий палець вгору!)
    Покупець
    30.01.2021
    text_comment
    Для лікування сірих нігтів один раз на день вранці та ввечері він покращився, і він ефективніший, ніж попередній бренд, який спеціалізується на лікуванні сірих нігтів; ціна дешева, а потужність велика
    Покупець
    26.07.2022
    text_comment
    Пахне добре, як і очікувалося. Я пробую це на своїх яснах.
    Покупець
    25.11.2021
    text_comment
    Використовую для догляду за яснами. Здається, це добре для уповільнення опущення ясен. Для використання, здається, добре змішувати його з маслом, яке масажує ясна з кунжутним маслом. Маю великі надії. Оскільки він є органічним, його безпечно класти в рот. Цей аромат чудово працює як засіб від комах.
    Покупець
    25.11.2020
    text_comment
    У мене легкі сірі нігті, і за інформацією, він може боротися з сірими нігтями, тому я його купив і спробував. Запах не буде надто неприємним. Після застосування протягом тижня, я відчуваю ефект невеликий, і для досягнення ефекту має пройти багато часу.
    Покупець
    25.06.2021
    text_comment
    Вперше пробую натуральну ефірну олію з ароматом гвоздики. Я був приємно здивований і зміг використовувати його в парфумах і як будь-яку іншу якісну ароматну олію. Розмір за сплачену ціну був чудовим, а користь для здоров’я нескінченна. Рекомендую цей аромат і бренд.
    Покупець
    20.04.2019
    text_comment
    Ще не користувалася, але купила, тому що хотіла зробити тигрову мазь. При використанні в мазі важче визначити ефективність олії, ніж при її застосуванні окремо. Я не зміг зробити мазь, тому що ця олія ще не прийшла, але мені цікаво, яка вона буде після виготовлення
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Замовила - Органічна ефірна олія гвоздики. Замовляю часто це масло. З плюсів: швидка доставка, гарна якість, органічний склад, насичений запах. З мінусів: ціна завищена. А використовую я його і при миття волосся (додаю пару крапель у шампунь), періодично наношу його і з базовим маслом жожоба на ніч, а так само в дифузор для очищення та свіжості приміщення. Тому витрачається швидко і не дуже бюджетно. Сподіваюся мій коментар виявиться корисним. Всім бажаю здоров'я!
    Покупець
    16.02.2020
    text_comment
    Це продукт, яким я завжди користуюся. Я думаю, що я використовую його близько 6 місяців, якщо використовувати його окремо. Купую його часто, тому що дарую багато подарунків оточуючим. При застуді капніть краплю в зубну щітку і полощіть горло. Я полоскаю горло чашкою розведеної однієї краплі щодня, щоб позбутися неприємного запаху з рота. Цей продукт вже не без нього.
    Покупець
    15.04.2021
    text_comment
    Гвоздика має дуже проникливий і сильний запах, але це дуже хороша олія з противірусними та антибактеріальними властивостями. І обов’язковий у будь-якій різдвяній суміші дифузора! Зараз є великий асортимент ефірної олії, розумні ціни, я припускаю, тому що вони купують великі обсяги. Я був налаштований дещо скептично, оскільки він був дуже дешевим порівняно з багатьма іншими брендами, але я провів певне дослідження та виявив, що з точки зору якості Now є одним із найякісніших брендів. Зазвичай я віддаю перевагу органічним версіям, які пропонує Now. І я стежу за тим, щоб не приймати їх внутрішньо.