• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Organic Essential Oils, Eucalyptus, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07410
    Наявність: Є в наявності
     ₴1048  ₴857
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Organic Essential Oils, Eucalyptus, 1 fl oz (30 ml) :

  • Certified Organic & 100% Pure
  • Eucalyptus Globulus
  • USDA Organic
  • Purity Tested/Quality Assured
  • Aroma: Strong aromatic, camphoraceous.

    Attributes: Revitalizing, invigorating, clarifying.

    Extraction Method: Steam Distilled from leaves and small branches.

    Рекомендації із застосування

    Clear Thoughts Blend: Add 3 drops of organic eucalyptus oil, 2 drops each of organic peppermint oil and tangerine oil to a diffuser and enjoy.

    For aromatherapy use. For all other uses, carefully dilute with a carrier oil such as jojoba, grapeseed, olive, or almond oil prior to use. Please consult an essential oil book or other professional reference source for suggested dilution ratios.

    Інші інгредієнти

    Organic eucalyptus oil (100% pure).

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Caution: Keep out of reach of children. Do not apply on children's skin, especially the face, mouth, nose and eyes. Avoid contact with eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    запах неймовірнийкращого не знайти)))
    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    масло трішки протекло, вся посилка пахла евкаліптом. Запах дуже сильний, достатньо буквально дві каплі. Змішую з м'ятою і лемограсом, в домі відчуття свіжості і чистоти
    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    Зазвичай купую аромати інших виробників, які трохи дорожчі. Це був перший раз для органіки та евкаліпта від now-san, але я відчуваю, що якість аромату така ж, як і в інших ^^ Відтепер я також буду купувати now-san. Евкаліпт допомагає в період полінозу ☆
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Аромат досить вишуканий, але не переважний, використання продукту легко нанести крапельницею, хороша якість, чудово, олії добре розпарюються. Велике значення має розмір. Також чудово підходить для людей похилого віку та дорослих з обмеженими можливостями. Великі переваги упаковки – це покращена циркуляція при використанні масел-носіїв. Склад важливий, щоб добре відчувати себе в безпеці. Ефірна олія має чудовий природний аромат, заспокоює рани, а разом з оліями-носіями робить чудовий болезаспокійливий засіб.
    Покупець
    18.07.2018
    text_comment
    Я розбавляю його і використовую як дезодорант після відвідування туалету.Він натуральний, ефективний і має супервисоке значення CP.
    Покупець
    18.03.2018
    text_comment
    Якість органічних продуктів є відносно безпечною, і їх можна покласти в шафу, щоб зменшити ріст цвілі на одязі. Ціна прийнятна.
    Покупець
    15.10.2019
    text_comment
    Ця органічна ефірна олія евкаліпта дуже хороша та відмінної якості. Я дотримувався цього протягом багатьох років, мабуть, моя п’ята покупка (я купую кілька пляшок за один раз). Як аромат і якість. Він упакований по 30 мл на флакон і добре упакований при доставці. Я вважаю, що коли у мене чхає ніс, виникають проблеми з диханням, розсіювання допомагає вирішити ці проблеми. Я навіть використовую його як автомобільний дифузор. Його переваги дуже корисні для дихання. Це безперечно натурально і дуже добре. Я рекомендую це, якщо ви шукаєте органічну ефірну олію, яка допоможе зміцнити вашу імунну систему.
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Маємо намір купити радіату, але придбали помилково. Коли я застудився незабаром після покупки, я змішав кілька крапель олії камелії, яка була вдома, і наніс її на груди, шию та плечі після прийняття ванни. Насправді, крім radiata, здається, що він занадто сильний, щоб подразнювати шкіру, тому його не рекомендується застосовувати. Однак я зробив це на свій страх і ризик, щоб спробувати. Після застосування ніс і горло заспокоїлися. Повне одужання без прийому ліків. Однак я не думаю, що це дуже добре спрацювало при алергії. Хорошим побічним ефектом було те, що мої напружені плечі полегшилися.
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Мене лаяли за те, що так важко було відкрити кришку. Купила, щоб зняти стрес, а кришка мене напружила. Власне, я її досі не відкривала. Просто зберігаю для декоративних цілей, вважаючи, що це було б добре. Я зможу відкрити його, коли матиму нагоду. Це не тому, що я не знаю запаху евкаліпта.
    Покупець
    13.03.2019
    text_comment
    Люблю олії цієї фірми, чудовий запах, вони дуже якісні за розумною ціною, ефірні олії заспокоюю і піднімають настрій однозначно, відчуття повного комфорту))) в темній скляній упаковці, розмір хороший по відношенню до ціни. Дають хорошу користь. 100% натуральний склад.