• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Mega D-3 & MK-7, 120 Capsules


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-00386
    Наявність: Є в наявності
     ₴2285  ₴1870
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Mega D-3 & MK-7, 120 Capsules :

  • 5000 IU / 180 mcg
  • Bone & Cardiovascular Support
  • Vitamin D-3 & K-2
  • MenaQ7® Vitamin K2 as MK-7
  • A Dietary Supplement
  • Kosher
  • Family Owned Since 1968
  • Halal
  • GMP Quality Assured
  • NOW® Mega D-3 & MK-7 combines vitamins D-3 and K-2, two nutrients extensively researched for their roles in the health of bones, teeth and the cardiovascular system. Vitamin D-3 works with calcium to support bone health, and more recent studies indicate it’s important for immune system health as well. MenaQ7® MK-7 is a unique soy-free, bioavailable form of vitamin K-2 that plays a critical role in arterial health through its ability to support proper calcium metabolism in blood vessels and arteries. Vitamin K-2 is also important for the formation of strong, healthy bones.

    Рекомендації із застосування

    Take 1 capsule daily with a meal.

    Інші інгредієнти

    Microcrystalline cellulose, hypromellose (cellulose capsule) and silicon dioxide.

    Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or sesame ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

    Попередження

    For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking any anti-coagulants (such as warfarin, Coumadin®, heparin) or other medication, or have a medical condition. Discontinue use two weeks prior to surgery. Keep out of reach of children.

    Natural color variation may occur in this product.

    Store in a cool, dry place after opening.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Amount Per Serving%Daily Value
    Vitamin D-3 (as Cholecalciferol) (from Lanolin)125 mcg (5,000 IU)625%
    Vitamin K-2 (as Menaquinone-7) (MK-7) (MenaQ7®) 180 mcg
    †Daily Value not established.
    Покупець
    25.07.2021
    text_comment
    Вітамін Д3 обов""""язково треба вживати з віт. К2 для запобігання кальцифікації судин, нирок. Краще всього форма віт. К2 саме МК-7. Замовила вже вдруге.
    Покупець
    24.04.2019
    text_comment
    Штука класна і всі знають
    пью кожен день 5 -10 тис ,,чередую день так день так

    Заказав ще,
    і собі радію що е АКЦІЇ НА ІХЕРБ.

    МОЛОДЦІ
    Пропив 1,5міс,результат е,але треба ,щоб точніше,то здати аналіз на вітамін Д3.і тоді вже знать ,яке дозування потрібно для продовження курсу прийому.
    Покупець
    24.02.2020
    text_comment
    Замовляла як для матусі як допоміжний засіб, щоб підтримати імунітет та зміцнити кістки. Мама має начальну стадію остеопорозу тому лікар назначив саме вітаміни d3 з mk7, саме ці вітаміни мають велике дозування, тож їх призначили приймати курсом. Особливо важливо приймати ці вітаміни якщо є встановлений дефіцит d3, або в зимовий час, через недостаток сонце.
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    Хороше дозування, зручна упаковка. Коли я починала пити цю добавку, в моїх аналізах вітаміну Д практично не було. Пропила 2 місяці і аналізи показали норму, нижню межу, але вже норму. Лікар назначив пити всю осінь-зиму. Обираю цього виробника, бо довіряю.
    Покупець
    09.05.2021
    text_comment
    Гарний препарат, вітамін Д приймаю постійно у профілактичній дозі особливо взимку, коли мало сонця. Единий мінус це те, що в капсулах препарат у вигляді сухого порошку а не масляної рідини. Розміри капсул не великі, легко ковтати.
    Покупець
    08.09.2019
    text_comment
    Класне рішення, щоб підтримати організм після постійної роботи в нічний час і загально підняти тонус. Смаку ніякого зараз не почуваю.
    Покупець
    05.09.2021
    text_comment
    Він дуже хороший тим, що містить вітамін D і вітамін K2 (MK-7), які є нерозривною парою. Це хороший продукт за співвідношенням ціна/продуктивність. / Добре мати разом вітамін D і K2, щоб максимізувати імунітет. Однак, оскільки вітамін D знаходиться у формі порошку, а не рідкої форми, швидкість всмоктування, здається, трохи нижча. Я купив це, не знаючи про це, але я спробую придбати його в рідкому вигляді наступного разу.
    Покупець
    03.03.2022
    text_comment
    В мене видалена щитоподібна залоза. Мучали судоми ніг. Весь час низький вітамін дув. Як вияснила , що кальцій і вітамін д при відчутності залози дуже Не значні зміни. засвоюється. Порадили мені мк7 з вітаміном д. Вже через тиждень зникли судоми, стала більш активна. Почуваю себе здоровішою і активнішою. Доза вітаміну д вже не профілактична. Буду замовляти ще.
    Покупець
    01.11.2020
    text_comment
    УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕЦЬ Вітамін D потрібний нашому організму,як повітря,їжа та вода! Одна капсула цієї добавки - це «промінь сонця» розміром у весь день. Властивості та дія цього вітаміну усім добре відома.Тому перейду до особистих відгуків,та чому я обрала саме цей варіант.
    Покупець
    01.11.2020
    text_comment
    УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕЦЬ
    Вітамін D потрібний нашому організму,як повітря,їжа та вода! Одна капсула цієї добавки - це «промінь сонця» розміром у весь день. Властивості та дія цього вітаміну усім добре відома.Тому перейду до особистих відгуків,та чому я обрала саме цей варіант. NOW FOODS бренд якому я довіряю,та часто використовую, влаштовує ціна,кількість та якість продукції.
    Вітамін D знаходиться у хорошій формі (cholecalciferol),та профілактичному дозувані(5000МЕ) для прийому один раз на день(за потреби можна збільшувати),з підтримкою вітаміну К2,для кращого і правильного засвоєння вітаміну D.
    Форма К2,також у легкодоступній формі для організму МК-7(MenaQ7), яка допомагає кальцію потрапляти саме в кісткову систему,і не накопичуватись у серцево-судинній. Тому для мене це гарний вибір, прекрасний засіб для імунітету та опорно-рухової системи! Щиро раджу придбати,і отримати позитивні результати!
    Відгук чесний,якщо був корисним,оцінніть будь ласка!