• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, L-глютамін, 500 мг, 120 вегетаріанських капсул


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-00092
    Наявність: Є в наявності
     ₴1067  ₴873
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, L-глютамін, 500 мг, 120 вегетаріанських капсул :

  • Амінокислота
  • Підтримує імунну функцію
  • Транспортер азоту
  • Без ГМО
  • Дієтична добавка
  • Вегетаріанський і веганський продукт
  • Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
  • Вироблено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
  • Глютамін вважається умовно незамінною амінокислотою. Це означає, що за певних обставин організм може вимагати більше глютаміну, ніж здатний виробляти. В організмі глютамін функціонує як основний транспортер азоту та має вирішальне значення для підтримки здорового балансу азоту. Він також сприяє здоровому балансу азоту. Глютамін діє як основний каталізатор для швидко зростаючих клітин імунної системи та шлунково-кишкового тракту.

    Рекомендації із застосування

    Приймати по 1 капсулі 1–3 рази на день, бажано між прийомами їжі.

    Інші інгредієнти

    Рисове борошно, целюлоза (капсула) і стеарат магнію (рослинне джерело).

    Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

    Попередження

    Тільки для дорослих. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.

    Колір продукту може змінюватися природним чином.

    Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    L-глютамін (у вільній формі) 500 мг *
    * Добову норму не визначено.
    Покупець
    25.12.2018
    text_comment
    Я замовила I-глютамін 500 мг від Now Foods. Ця амінокислота потрібна мені для заживлення кішківника в комплексі з іншими препаратами. Упаковка велика - 120 капсул вистачає на довго. Розмір капсул невеликий, легко ковтати. Смак нейтральний. Якість відмінна. Має бути дієта для ефективного використання.
    Покупець
    24.03.2019
    text_comment
    Лікар порадив пропити курс глютаміна для лікування дирявого кишечника , разом з кверцетіном і коренем солодки.Почала пити по1 капсулі 3 рази на день між прйомами їжі.Капсули нейтрального смаку, не великого розміру.Якість бренду не визиває сумнівів.
    Покупець
    17.05.2018
    text_comment
    Не буду оригінальна: цю амінокислоту лікар врешті-решт вписав дитині на постійний прийом. Хоча з кишківником проблеми майже вирішено, залишається велике фізичне й інтелектуальне навантаження, а проблеми з метаболічними процесами нікуди не ділись, є потреба у вживанні глютаміну, а також деяких інших амінокислот. Доза дійсно невелика, тому дитина п""""є двічі на день натще.
    Покупець
    15.03.2021
    text_comment
    Давала синові під час загострення ГЕРХ плюс заварювала насіння льону плюс дієта плюс цинк-карнозин, то начебто відчував полегшення. Але син не завжди дотримувався інструкцій і, можливо, тому ефект був не надто виражений.
    Покупець
    12.01.2021
    text_comment
    Добавка до щоденного раціону, що сприяє покращенню працездатності та росту мязевої маси для людей, які люблять фітнес
    Покупець
    11.05.2019
    text_comment
    Купував бо вже кінець зими и вітамінів в організмі залишилось мало, а зараз ще почнеться така пора року коли всі хворіють. Та і коронавірус нікуди не дівся. Упаковка не велика. Щодо якості самих капсул в мене ніяких дорікань не має. Бо бувають такі що в оболонка тонка і можно роздавити капсулу. Коли вибираю вітаміни або добавки завжди віддаю перевагу виробнику.
    Покупець
    08.04.2022
    text_comment
    Постійно мала проблеми з ЖКТ, що не з’їм то болить живіт, то ходжу в туалет раз в 4-5 днів , постійний дискомфорт , акне. Почала пити цю амінокислоту, і о диво, ніби на світ знову народилась. Стала відчувати себе здоровою людиною.
    Покупець
    08.04.2021
    text_comment
    Глутамін — одна з 20 стандартних амінокислот, що входять до складу білка, є в багатьох продуктах рослинного, тваринного похождення, але знищується під час нагрівання
    Покупець
    07.04.2021
    text_comment
    Глютамін відноситься до групи умовно незамінних амінокислот. Він синтезується в скелетних м’язах людини і входить до складу певних харчових продуктів. Глютамін бере участь у формуванні будівельних блоків для білка, за допомогою яких відбувається передача корисних речовин до всіх органів тіла.
    Глютамін необхідний організму будь-якої людини, але особливо велика його роль для людей, які займаються спортом або проходять курс відновлення після травм і операцій. Дана амінокислота сприятливо впливає на роботу серця і головного мозку, сприяє швидкому загоєнню ран і опіків. Вона перешкоджає руйнуванню печінки, стимулює синтез гормону росту і ефективно виводить з організму продукти метаболізму. Глютамін здатний знизити вторинні ефекти хіміотерапії, поліпшує фізичний стан і самопочуття людей з ВІЛ, допомагає організму боротися зі стресом. Глютамін зміцнює імунітет, будучи джерелом енергії для лейкоцитів. У разі нещасного випадку, захворюваннях і фізичних навантаженнях рівень амінокислоти в тілі людини різко знижується, тому організм починає вивільняти її із запасів білка, які містяться в м’язах. У таких випадках необхідно вживати добавки з L-глютаміном, які забезпечують підтримку імунітету.
    Глютамін потрібен для м’язів, кишечника, печінки, головного мозку та нирок. При регулярних заняттях спортом організму потрібна збільшена кількість глутаміну, оскільки він виступає основним будівельним матеріалом для м’язової тканини.
    Упаковка - звичайна. Смак - нейтральний. Розмір капсули - звичайний.
    Покупець
    07.04.2021
    text_comment
    Глютамін можна знайти в різних продуктах, таких як м’ясо, риба, яйця, бобові та деякі овочі. Крім того, глутамін можна знайти у більш високих концентраціях, у вигляді харчової добавки, у капсулах або порошку, і зазвичай продається в магазинах харчових добавок. Це амінокислота, яка присутня у великих кількостях в організмі, відома як імунонутрієнт, оскільки бере участь у виробленні антиоксидантів і в підтримці функцій захисних клітин організму, зміцнюючи імунну систему.