• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Woodland Walk Nature Blend, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07648
    Наявність: Є в наявності
     ₴1440  ₴1178
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Woodland Walk Nature Blend, 1 fl oz (30 ml) :

    Aroma: Fresh & woody.

    Attributes: Centering.

    Extraction Method: All steam distilled.

    Now® Essential Oils are analytically tested for identity, purity and adulteration to assure the highest quality.


    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. Add to a diffuser or create your room spray by adding up to 30 drops to 1 oz. of water in a spray bottle. Bring the fresh woodsy scent of crisp winter days and holidays past all year round.

    Інші інгредієнти

    Pinus sylvestris (pine needle) oil, cedrus atlantica (cedarwood atlas) oil, juniperus communis (juniper berry) oil, boswellia carterii frankincense) oil, commiphora myrrha (myrrh) oil.

    Попередження

    Keep out of reach of children. Avoid direct contact with skin or eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.
    Покупець
    24.07.2022
    text_comment
    Пахне свіжо, легко і солодко. Це не аромат, який нагадує вам про глибини лісу, а досить солодкий, і, чесно кажучи, він пахне Muhi, який знайомий в Японії. Коли я використовую це окремо, у мене виникає сильне відчуття мухі, тому я використовую його в суміші.
    Покупець
    21.08.2020
    text_comment
    Хороше якісне масло! Аромат насичений та стійкий. Велика економна баночка.
    Покупець
    21.02.2020
    text_comment
    це приємний запах і дійсно пахне як лісова прогулянка. Я просто думаю, що ялівець у ньому трохи чутливий. Хоча я все ще можу використовувати його, обмежено і не дуже часто.
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Я люблю деревні аромати, тому шукав гарну лісову олію для свого дифузора. Мою улюблену (іншої марки) стало досить важко придбати, тому я шукав її заміну. Це не зовсім вдало, як мій старий улюбленець, але все одно дуже добре! Він має свіжий запах, з досить сильним акцентом на ароматі сосни, я думаю. Він також досить міцний, тому трохи проходить довгий шлях. Хоча я міг би продовжувати шукати справжню заміну моїй старовинній улюблениці, я думаю, що це приємно пахне масло, і я фактично вже замовив другу пляшку.
    Покупець
    17.06.2018
    text_comment
    Я шукав олію зі справжнім ароматом соснового лісу. Це близько, але я б хотів, щоб вони залишилися так і не додали стільки інших елементів. А може, вони просто не ті, які мені підійдуть. Він досить різкий і потребує трохи більше тепла листя. Я чесно оглядаю лише продукти, якими фактично користувався. Якщо ви знайшли це корисним, будь ласка, поставте пальці вгору.
    Покупець
    16.05.2022
    text_comment
    Аромат чудовий! Це створює відчуття, ніби ви гуляєте лісом на початку зими. На відміну від інших подібних сумішей, воно не надто сильне в профілі запаху кипариса/ялиці, тому це робить його чудовим вибором ефірної олії для таких людей, як я, які мають чутливі нюхові здібності та можуть легко відчути нудоту від дійсно сильних запахів. Зазвичай мені доводиться врівноважувати деякі з цих різдвяних сумішей, додаючи інші ефірні олії (наприклад, лавандову або цитрусову) під час дифузії. Як завжди, хороший і доступний продукт від NOW foods. Я намагався отримати це ще з Різдва – думаю, натомість я встиг на Різдво 2022!
    Покупець
    15.07.2018
    text_comment
    Я споживач олій від Now, мені подобаються ці суміші та ціна! Це один із моїх улюблених! Мені подобається ставити його на масляний пальник зі свічкою або електричний дифузор, і я використовую його, коли прибираю вдома, він залишає дуже хороший запах у кімнаті, чистий, чистий запах! Користуюся практично тільки ефірними маслами цієї марки! Вони надходять чудово упакованими, а замовлення прибуває до Португалії за 9 днів!
    Покупець
    14.11.2018
    text_comment
    Я купив це для використання в моєму небулайзері. Приємно пахне, коли покласти його в гарячу воду. Однак небулайзер не має такого сильного запаху. ㅠㅠ Запах хвойного листя сильніший за так званий деревний аромат (запах стебла?). Коли хвойні ростуть густо, листя трави, есенції чи каніфолі? Може допомогти, якщо ви подумаєте про ліс, наповнений запахом вашої спини. Він має розмір 30 мл, тому ви можете використовувати його щедро. Однак, оскільки він не густий, він зношується швидше, ніж очікувалося, навіть якщо ви помістите 10-20 крапель у небулайзер.
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Має чудовий аромат цієї ефірної олії, ніби ви перебуваєте посеред лісу. Мені подобається використовувати цю олію в дифузорі. Розмір досить великий, тому вистачить на деякий час. Досить хороша якість за ваш долар.
    Покупець
    04.01.2019
    text_comment
    Мені дуже подобається додавати це в лосьйон спреї для білизни спреї для прибирання кімнат спрей для ліжок між спреєм для чистки білизни у вас є стільки варіантів використання, як ви можете використовувати цю олію, будьте креативними, любите, якість аромату, розмір має чудові переваги, робить вас щасливими, чудова ефірна олія Натуральний заспокійливий склад упаковки віку