• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • NOW Foods, Essential Oils, Pumpkin Spice, Fall Blend, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Now Foods
    Код товару: NOW-07697
    Наявність: Є в наявності
     ₴984  ₴805
    Купити

    Докладно про товар NOW Foods, Essential Oils, Pumpkin Spice, Fall Blend, 1 fl oz (30 ml) :

    Aroma: Pleasant, sweet spice.

    Attributes: Warming & calming.

    Extraction Method: Tangerine, Orange - Cold Pressed- Cinnamon Bark, Cardamom, Nutmeg, Ginger, Clove - Steam Distilled

    NOW® Essential Oils are analytically tested for identity, purity and adulteration to assure the highest quality.

    Рекомендації із застосування

    For aromatherapy use. Add to a diffuser for a warming autumn scent or spice up any space with an air mist (add up to 30 drops to 1 oz of water in a spray bottle).

    Інші інгредієнти

    Citrus reticulata blanco (tangerine) peel oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, cinnamomum zeylanicum (cinnamon) bark oil, elettaria cardamomum (cardamom) seed oil, myristica fragrans (nutmeg) kernel oil, zingiber officinale (ginger) root oil, organic eugenia caryophyllus (clove) bud oil.

    Попередження

    Natural essential oils are highly concentrated and should be used with care.

    Keep out of reach of children. Avoid contact with skin or eyes. If pregnant or nursing, consult your healthcare practitioner before using. Not for internal use.

    Покупець
    28.02.2020
    text_comment
    ЦЕ ПАХНЕ НЕЙМОВІРНО! Особисто я не вживаю занадто багато цитрусових, але вони були фантастичними для зігрівання мазей у холодні місяці. Я люблю мускатний горіх і корицю на передньому плані з імбиром на задньому плані. Ця ефірна олія є неймовірною для натурального заспокійливого бальзаму, і я не збираюся відмовлятися від цього продукту найближчим часом.
    Покупець
    27.11.2018
    text_comment
    Мені подобається запах кожного інгредієнта цієї олії: кориця, мускатний горіх, кардамон, імбир, гвоздика та цитрусові суміші просто зводять мене з розуму! Чисте задоволення для будь-якої пори року, якщо ви запитаєте мене! Ідеально підходить не тільки для дифузора, але й для пляшки-ролика, м’ячика для сушіння та чохла для приємного розслаблюючого масажу. Як комфортна їжа в пляшці!
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається їжа бренду Now і я часто користуюся їхніми ефірними оліями, але для мене це не потрібне. не дуже пахло гарбузовими спеціями, але я все одно буду насолоджуватися ароматом в осінні місяці. якість ефірної олії хороша. продукт благополучно прибув у бульбашковій упаковці. і в цілому це хороший розмір за таку ціну.
    Покупець
    26.03.2019
    text_comment
    Я вважаю, що tangy spa великий і його можна використовувати багато! Аромат досить сильний, тому, якщо готувати його за допомогою дифузора, ви відчуєте його. Готую з аромакаструлею! Має теплий осінній аромат, який можна використовувати і взимку! Мені подобається спалювати його у своїй кімнаті в трохи холодний день!
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Гарний, натуральний запах))) Дуже приємна ціна за такий об'єм. Використовую для аромалампи .
    Покупець
    23.05.2022
    text_comment
    Аромат кориці та імбиру виділяється, секрет його збереження полягає в тому, щоб покласти кілька крапель, якщо нанести занадто багато, то Не значні зміни., але покласти кілька дуже смачно. чудово підходить для зими
    Покупець
    21.02.2019
    text_comment
    Я використовую це біля входу нашого дому, коли чекаю гостей, коментарі завжди чудові. Чудова ціна з пляшкою такого розміру в порівнянні з більшістю брендів.
    Покупець
    15.04.2021
    text_comment
    Гвоздика досить сильна, я сподівався на більше запаху кориці та кардамону, але гвоздика проникає досить сильно. Обережно, скільки ви вкладаєте в дифузор!
    Покупець
    14.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний аромат, використовую декілька крапель цієї олії і олії лимону для аромадифузора.
    Покупець
    14.05.2022
    text_comment
    Ароматна ефірна олія, гарбуз і спеції. З чудової серії сучасних масел. Флакон, який містить гарну кількість олії (30 мл), як і всі олії серії.Олія містить екстракт олій: цедри мандарина, апельсина, кориці, кардамону, мускатного горіха, імбиру та гвоздики.Застосування просте та швидко, я капаю кілька крапель на масляний пальник з невеликою кількістю води, олія дуже ароматна та дійсно якісна, як і всі олії Now, але отриманий запах не нагадав мені пряний запах гарбуза, як я очікував, а скоріше пряний запах, мабуть від імбиру та гвоздики, хотілося більш ароматного та солодкого запаху. Спробую додати кілька крапель апельсинової олії, щоб посилити цитрусову основу олії, використання буде протягом усього зимового сезону, коли будинок закритий без вентиляції, в цьому запаху є щось затишне і зігріваюче.Олія продається за дуже прийнятною ціною і навіть не дорого в порівнянні з тим, що продається в Ізраїлі, за дуже солідну суму в пляшці.